Sandale în tendinţe



   Atunci când unul dintre părinții modei, Christian Dior, spunea că adevărata eleganță a unei femei se măsoară după ce poartă în picioare, se poate să fi grăit o frază de aur. Condurii sunt cei care pot da un farmec aparte celei mai simple rochii ori o pot desființa pe cea mai spectaculoasă. Ca orice lucru vital, pantofii, cruciali în paradisul modei, cer maximă atenție atunci când sunt aleși. Ei, mai presus de orice, trebuie să se potrivească personalității femeii. Oricât de fabuloși ar fi pantofii, dacă femeia care-i poartă nu se simte bine în ei o să se vadă și ea o să pară oarecum caraghioasă. La fel cum până și cea mai simplă pereche de încălțări poate părea impresionantă dacă încalță picioarele femeii cu personalitatea potrivită.

    Sunt femei care își petrec zilele pe tocuri, care nu se simt în largul lor în pantofi cu talpă joasă. Femei care ar purta tocuri până și la ținutele sport și pentru care o pereche de sandale roșii, reprezintă nu o piesă potrivită pentru ocazii, ci una de bază. Femei pentru care pantofii nu fac ținuta, ci o reprezintă în totalitate și care uneori ajung să poarte papuci cu toc chiar și în interiorul casei.
   Femeile foarte active, iubitoare de haine lejere, nu-și neglijează nici ele pantofii. Vara pot alege sandale la modă sau încălţăminte sport. Din materiale colorate, cu dungi, flori ori brodate, aceşti pantofi au avantajul de a se potrivi ca o mănușă nu doar jeanșilor ci și rochiilor ori fustelor din materiale fine.

   Pentru că e vară și e momentul prielnic pentru a purta cele mai frumoase sandale, am selectat câteva favorite din cea mai recentă colecţie Neer




Comentarii

Dana S. a spus…
Minunat acest articol. Ma regasesc in vorba lui Christian Dior despre eleganta unei femei, insa trebuie neaparat la sandale sa ai o pedichiura decenta ...