Rochiile, vedetele verii




   Deși calendaristic vorbind vara nu are decât trei luni, noi, fetele, știm că însoritul anotimp durează mult mai mult din punct de vedere al vestimentației și cu toate ne scoatem rochiile subțiri la înaintare începând cu luna mai, le spunem adio abia pe undeva prin octombrie. Prin urmare, vara femeilor durează în jur de șase luni. Șase luni în care femeia merge la muncă, pleacă în vacanță, iese în oraș, bifează câteva nunți la care prezența e cumva obligatorie, se pregătește nerăbdătoare de concertele explozive ale verii, petrece mai mult timp în aer liber alături de familie ori prieteni. Și, cum altfel nu se poate, ea acordă o mai mare importanță vestimentației, după ce a petrecut o iarnă și-o primăvară capricioasă închisă în blugi, cizme și pulovere groase.
   Asociez vara direct cu rochia, atunci când mă gândesc la vestimentația femeii în sezonul cald. Indiferent de forma, lungimea și culoarea aleasă, rochia ne ia cu asalt mințile de shopaholice și ne cucerește, fără prea mare efort, dressingul de vară. Și, ca și-n cazul pantofilor, niciodată rochiile nu ne sunt de ajuns. De câte ori nu am căutat o rochie nouă pentru o nuntă ori o petrecere, deși aveam în șifonier cel puțin 4-5 potrivite ocaziei?

       


   Astăzi povestim despre rochii, așadar, și nu despre unele oarecare, ci despre cele de ocazie. Ne așteptăm ca acestea să aibă mereu prețuri ridicate, însă au apărut în țara noastră mai multe opțiuni pentru femeile cu buget redus. Neer e un magazin online ce promovează ideea rochiei pentru orice buget. Rochia pentru care nu trebuie să plătim jumătate din salariu.
    
    Opțiunile Neer Rochii dintre care putem alege sunt atât de multe încât este imposibil să nu găsim măcar o rochie care să strige: Ia-mă acasă! 
    Pentru a le accesoriza corespuzător, de pe același site putem alege accesorii şi încălţăminte la prețuri convenabile.
    
    Închei scurt, cu un frumos citat despre rochii, al lui Hubert de Givenchy, citat pe care-l consider un sfat de luat în considerare de fiecare dată când suntem în căutarea unei rochii:


    “Rochia trebuie să urmeze forma corpului unei femei, nu corpul forma rochiei.

Comentarii