Alegerea pudrei bronzante perfecte


   Vara se apropie de final iar una dintre preocupările de încheiere de sezon este prelungirea bronzului pielii. Aţi observat că de pe ten bronzul dispare cel mai repede, din cauza spălărilor dese, a exolierii şi a diverselor tratamente aplicate. Pudra bronzantă este acel ajutor de nădejde care adaugă un plus de intensitate pe obraji, tâmple, nas şi bărbie, astfel încât aspectul sunkissed să fie oricând pe chipul nostru.
   Înaine de a ne grăbi să punem în coş o pudră bronzantă ce arată superb în ambalaj, trebuie să ţinem cont de câteva aspecte. Acest produs pentru machiaj trebuie să fie cu cel mult două tonuri mai închis decât nuanţa pielii noastre, pentru a se îmbina armonios cu aceasta. Fetele cu pielea deschisă trebuie să opteze pentru pudrele bronzante discret colorate, iar cele cu pielea medie sau măslinie pot îndrăzni să folosească chiar şi nuanţe marcate cu deep, warm, dark.
   Oricât de tentant ar fi, fetelor, nu trebuie să cădem în capcana conturării tenului cu nuanţe foarte închise. Aceste tehnici dau bine în fotografiile prelucrate, în lumina camerelor de filmat, însă nu au cum să arate natural în cazul unui machiaj de zi, purtat la lumina soarelui.

   Pentru un aspect foarte natural, se recomandă bronzerul cremă, gel sau pudrele cu finish cremos. Pentru o bună rezistenţă pe piele, pudrele sunt cele recomandate de către specialişti. Tenurile uscate şi normale se înţeleg foarte bine cu texturile sidefate sau strălucitoare, în timp ce fetele cu tenul gras sunt sfătuite să evite pudrele cu glitter. Ce ne facem dacă ne dorim totuşi şi un strop de stălucire pe pomeţi? Sugestia mea este să apelaţi cu încredere la pudra bronzantă minerală, cu putere de absorbţie a sebumului şi aspect impecabil pentru 6-8 ore. Folosesc un bronzer pulbere Bella Piere şi sunt foarte mulţumită de rezistenţa sa. Nu-l aplic foarte aproape de centrul feţei pentru că particulele strălucitoare fac porii să arate mai largi.
   Bronzer compact sau pulbere? Cel compact mi se pare mai economic, nuanţele sunt mai intense în cazul său. O cutie îmi este suficientă pentru cel puţin 12 luni. Pudra bronzantă pulbere se consumă mai rapid, dar aspectul său pe piele este mai natural şi nu este nevoie de mult efort pentru a o face să se confrunde cu nuanţa pielii.
   Am selectat pentru voi o mulţime pe pudre bronzante pe care le-am găsit la reducere. O parte dintre ele au tonuri roz sau coral, iar acestea se potrivesc în special fetelor cu ten mediu sau închis şi cu subton galben. Restul tenurilor se pot bucura de strălucirile aurii ale altor bronzere din selecţie.



Pudră Astor Safari- 30 lei (AICI)
Roci bronzante Sunkissed- 38 lei (AICI)



Pudră Benefit Hoola- 144 lei (AICI)  
Pudră Estee Lauder- 161 lei (AICI)




Pudră Collistar: nuanţa Natural- 66 lei (AICI
nuanţa Cortina- 66 lei (AICI)


Pudră Max Factor- 19,5 lei (AICI
Pudră IDC Institute- 26 lei (AICI)


Pudră Physicians Formula: Paris- 58 lei (AICI
Cashmere Wear- 54 lei (AICI)




Comentarii