Ondulatorul automat Rowenta Expertise So Curls


   Bună, fetelor! În urmă cu săptămâni bune am primit un ondulator în cadrul primei campanii pentru bloggeri desfășurate de BuzzStore împreună cu Rowenta. Produsele s-au acordat random, iar mie mi-a fost expediat un ondulator revoluționar, ce răsucește automat șuvițele de păr și crează mai multe tipuri de bucle. Părul meu e ondulat în mod natural, așa că nu folosesc astfel de instrumente, prin urmare i-am dat ondulatorul surorii mele, iar ea m-a ajutat foarte mult în crearea acestei postări.


   Invenția pentru crearea buclelor arată ca în fotografia de mai sus: un aparat compact, foarte ușor, cu un orificiu larg prin care se trece șuvița de păr, după care se așteaptă câteva secunde și se îndepărtează. Aparatul poate face trei tipuri de bucle: lejere, medii și strânse, iar pentru fiecare dintre ele puteți seta manual temperatura necesară. Părul surorii mele, Cătălina, e aproape drept în mod natural, e foarte fin și nu se bucură de mult volum. Întotdeauna i-a stat bine cu bucle făcute cu ondulatorul, acestea lăsând-se treptat și având un aspect natural. În cazul meu, părul rămâne fix ca atunci când îl ondulez, arată artificial. Fetele cu păr ondulat de la mama natură știu sigur la ce mă refer, la acele bucle de neclintit, care doar prin spălarea părului mai pot fi îmblânzite.

   Cătălina e foarte încântată de aparat, îl folosește aproape după fiecare spălare a părului și nu puține au fost dățile în care l-a utilizat și pe părul prietenelor sale. Iar dacă eu vă scriu că nu l-aș cumpăra pentru că nu m-a impresionat în mod deosebit, ea zice că e singurul aparat de coafat încercat în ultimii ani pe care ar da banii fără să clipească. Ca o paranteză, a cumpărat ondulator conic, bigudiuri termice și o perie rotativă Philips și toate cam strâng praful prin casă,
   I-am cerut să facă un scurt video despre aparat, pentru a realiza o prezentare cât mai complexă. Nu a spus nu, mi-a trimis următorul video, pe care vă invit să-l vizionați. Sunetul este destul de încet, nu are experiență cu filmările, dar puteți vedea exact cum se folosește aparatul și cum arată buclele formate cu ajutorul său.


   
   Prețul acestui ondulator ceramic este de aproximativ 500 lei. În prezent se găsește la preț promoțional pe eMag (318 lei). Este un preț ridicat, însă tehnologia care stă la baza sa se recomandă a fi revoluționară și foarte sigură pentru sănătatea firului de păr. Cătălina mărturisește că aparatul nu e agresiv cu părul ei foarte subțire și că nu-i arde vărfurile. Dacă una dintre șuvițele introduse este încurcată, aparatul nu o ondulează decât după ce reușește să o ruleze corespunzător. Astfel se evită buclele formate incorect, încâlcite. 

    

Comentarii

Adriana mata a spus…
Acest aparat are acelasi sistem de ondulare(si acelasi pret) precum babyliss si unul asemanator de la philipps parca..si eu as vrea un astfel de aparat pt ca ador parul ondulat si deja am incercat si-mi place mult,insa nu am strans bani pt o astfel de achizitie,dar urmeaza.
Dar sora ta,in urma testarii,pastreaza aparatul?
Toma Aurora a spus…
Bună, Adriana!

Încă nu se știe dacă bloggerii vor păstra aparatul, ni se va comunica acest lucru la finalul campaniei. Nu depinde de feedback-ul pe care-l oferim, ni s-a spus să ne exprimăm părerea sinceră, indiferent care e aceasta.
Am văzut în Lidl ondulatorul de la Babyliss, era vreo 300 și ceva de lei. Mie mi se pare destul de mare prețul acestor aparate, am precizat acest lucru și în chestionarul pe care a trebuit să-l complet
Weekend plăcut!
Adriana mata a spus…
Da,pare un pret mare(chiar este,nu doar pare;),dar daca nu aparprob si e folosit on a daily basis,eu zic ca se amortizeaza investitia;e asemena unui uscator de par,epilator,placa,perie de par,etc..eu mil-as lua,ador parul ondulat,urmeaza;)trebuie sa ma hotarasc asupra firmei si sa gasesc oferta buna.
Toma Aurora a spus…
Adriana, ai dreptate. Şi dacă e folosit doar o dată pe săptămână, tot merită luat orice aparat de coafat.