Loțiune 12%AHA Neoteric



   Am comandat loțiunea Silk Wrap cu 12%AHA de pe Iherb pe la finalul verii. Am primit-o în septembrie, pe 15, și de atunci o folosesc regulat, aproape în fiecare seară. Deși este o loțiune pentru corp eu am utilizat-o pe ten, pe umeri și pe tălpi, adică în zonele în care aveam nevoie de exfoliere serioasă pentru a îndepărta petele (ten, umeri) și pielea îngroșată (tălpi). Uneori am aplicat-o pe întreg corpul, cam o dată pe săptămână. 

   Textura sa este destul de densă, se simte ușor grasă pe piele. Nu se masează cu ușurință, dar nici nu se întinde la fel de greu precum un unt pentru corp. 
  AHA-ul din compoziție este un exfoliant ce promite îndepărtarea celulelor moarte, fără a fi necesar să ne masăm pielea cu un produs cu particule abrazive. Datorită concentrației mare de AHA pe mine m-a usturat foarte tare pielea la început, abia după o lună nu am mai avut niciun fel de senzație neplăcută după aplicare. În primele zile de folosire am simțit că-mi ia foc tenul, însă după 30 de minute pielea s-a calmat. De asemenea, pielea mea mirosea a ...ars. În ciuda acestor neplăceri, nu m-am iritat niciodată de când folosesc această loțiune, ba chiar pot spune că am aplicat-o cu succes pe unele zone iritate (după epilat) și a calmat rapid pielea, lăsând-o netedă.
   După prima lună de utilizare am început să observ rezultatele: ten luminos, pori micșorați, pete diminuate, coșuri mai puține. Legat de coșuri: după ce am început s-o folosesc nu mi-au mai apărut coșuri sub piele. Toate s-au format la suprafață, erau mai mari ca de obicei, însă puteau fi scoase foarte ușor, fără efort. Lumea, prin afară, a numit acest fenomen „purge”, o purgare ce consta în eliminarea punctelor negre prin formarea acestor coșuri nedureroase la suprafața pielii. Nu știu dacă din punct de vedere medical această teorie stă în picioare, dar cam așa aș descrie și eu fenomenul.
   Aceste coșuri, după ce le veneam de hac, se vindecau foarte rapid, de pe o zi pe alta. Partea nasoală este că ele îmi mai apar și azi, unul -două, deși au trecut 2 luni și jumătate de când folosesc produsul, deci nu pot să vă spun dacă această curățare durează luni sau ani.
  Despre petele lăsate de acnee, petele pigmentare ori urmele lăsate de arsuri rezultate am observat, dar nu extraordinare. De asemenea, dacă aveți zgârieturi de mâță pe piele, acestea nu vor dispărea indiferent cât sunt de subțiri, cel puțin nu în primele 2-3 luni.



   Din septembrie nu am mai folosit altă cremă de față/corp cu excepția acesteia. Mi se pare un produs economic, un flacon de 400 ml având un preț de cca. 11$ pe Iherb.com. Pentru mine este una dintre cele mai bune creme pentru ten folosite vreodată, pentru corp n-aș zice, din pricină că textura nu e foarte lejeră. 
   Deși se spune că acest produs usucă pielea, n-am constatat acest lucru în cazul tenului meu gras. Ba chiar n-am mai avut probleme cu descuamarea pielii în zona frunții sau a nasului. De asemenea, n-am avut probleme legate de scoaterea cremei din tub, așa cum s-au plâns unele persoane, dar după ce am consumat jumătate din conținut am întors flaconul cu capacul în jos.
   Am să cumpăr în continuare produse Neoteric cu AHA, mi se par potrivite pentru pielea mea și rezultatele se văd. Din câte am mai citit eu în recenziile de pe forumuri și bloguri, aceste creme elimină/ diminuează ridurile și sunt folosite și de femei de 50-60 ani, care le declară cele mai bune produse anti-age. 
   În încheierea adaug faptul că și băieții pot folosi produsele Neoteric. Mirosul este neutru, formulele perfect transparente, iar pe Youtube sunt zeci de băieți care au publicat recenzii favorabile acestor produse. Nu în scop comercial, nu în genul spoturilor pentru teleshopping, ci recenzii reale.




***Promoții

-Kurtmann are reduceri de 60% ce sunt valide începând cu ziua de azi (click pe foto):



-SheInside a pregătit o promoție de sărbători (click pe foto):


                                

Comentarii

fashion doctor a spus…
cred ca e o alternativa buna la PC. mersi pentru review
Roxana Scripca a spus…
Eu am folosit crema de fata de la Neoteric cu 10 % AHA, am terminat-o acum 2 zile. Am tenul mixt si am observat ca e mai neted ,nu imi mai apar cosuri si fata e mai curata in general. O voi comanda din nou.
Toma Aurora a spus…
Doamna Stella, nu am folosit produse PC însă multe persoane le aseamănă cu acestea de la Neoteric. Vă pup!
Toma Aurora a spus…
Roxana, eu am în plan să cumpăr o loțiune cu 10% AHA despre care se spune că are o formulă mai ușoară (cea la 177 ml). Mă bucur că am descoperit aceste produse. Am să rămân la ele! :)
Purple Flake a spus…
Buna! A avut vreun efect asupra talpilor ingrosate? Eu mi le exfoliez cu pila dar tot ramane piele ingrosata..
Mersi :)
Toma Aurora a spus…
Bună!
Să știi că este chiar eficientă în cazul pielii îngroșate, numai că la început exfolierea pielii este ciudată: se desprind un fel de firișoare subțiri de piele, precum ața de cusut. Pentru 2 săptămâni am avut mici șănțulețe în unele zone, până s-a curățat pielea moartă de tot. Mie îmi place mai mult decât crema pentru călcâie aspre de la Scholl pe care o foloseam de obicei.
coco a spus…
nu stiu nimic despre ele! interesant!!
Georgiana a spus…
Si eu am 2 produse Neoteric si imi plac foarte mult!