Review: (Super) Masca regenerantă de la Kallos


   În ultima vreme am descoperit câteva produse accesibile care s-au dovedit a fi mai bune decât cele profesionale încercate și primul dintre ele despre care v-am povestit a fost șamponul Dove Intense Repair. Azi este rândul unui alt super produs pentru păr să fie lăudat așa cum trebuie: masca regenerantă pentru păr vopsit, decolorat sau tratat cu permanent, de la Kallos. 
   De la Kallos nu am folosit foarte multe produse de-a lungul timpului. Îmi amintesc acum doar de o mască cu placentă și de un balsam de păr, ambele ok, dar nu excepționale. Masca despre care am să vă povestesc acum nu a fost cumpărată de mine, ci am găsit-o la sora mea. Nu mai aveam balsam și am citit repede pe flacon conditioner și am zis că am dat peste un balsam de păr, abia apoi observând că produsul e de fapt o mască. Cel puțin în teorie, căci în practică e vorba de un balsam cu efect aproape instant de descurcare și hidratare a firului de păr. Nu e nevoie de timp de acționare, părul se înmoaie și se descâlcește în câteva secunde de la aplicare, motiv pentru care aș îndrăzni să declar acest produs cel mai bun aliat pentru descurcarea părului.
   Dacă erați obișnuite cu măștile de păr de la Kallos în borcănaș, veți fi încântate de ambalajul acesta cu sistem de dozare. Mie îmi place mai mult, recunosc. Pentru o aplicare pe un păr de lungime medie, ca al meu, e nevoie de 3-4 apăsări pe pompă, produsul eliberat fiind dens dar întinzându-se cu ușurință pe păr. Eu îl distribui pe lungimea firului de păr, îl masez puțin, apoi în clătesc. Părul se descurcă instant, după cum ziceam și poate fi pieptănat cu ușurință. Dacă obișnuiți să vă uscați părul pe perie, o să fiți încântate de faptul că peria nu se va mai încurca printre șuvițe, indiferent de mișcările pe care le faceți. 
   Masca are miros de bomboane cip, dar aroma sa dispare după clătirea din păr, deci nu va fi o problemă în cazul în care nu vă împăcați cu produsele cu parfum dulce.


   Am atașat și lista de ingrediente, pentru cei interesați!
   Masca se vinde, în supermarketuri, în 3 variante:
-200 ml (recipient cu filet)- cca. 8 lei;
-500 ml (recipient cu pompă)- cca. 15 lei;
-1000 ml (recipient cu pompă)- cca. 25 lei.
   Dacă prețurile produselor vă amuză din pricină că le găsiți a fi prea mici, vă spun doar că mie acest produs mi s-a părut cel puțin la fel de bun ca balsamurile mele favorite, de la Wella, și mai eficient decât multe alte produse hidratante profesionale pentru păr. 

Comentarii

Annie a spus…
Mă tentează, sincer mă tentează! Şi la câţi bani am cheltuit în ultimul timp...:))
Te pup :*
http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/
Unknown a spus…
Suna interesant :) Sigur am sa o incerc :P
Ladybug a spus…
Eu am avut 2 produse de la Kallos pentru par si ambele mi-au displacut, singurul produs pe care il mai folosesc de la ei de vreo 1 an jumatate este "acetona", e un produs uleios care nu contine acetona, nu usuca unghia nici cuticula si ia orice fel de oja foarte repede. Se consuma foarte greu (intre 4 si 6 luni) iar eu imi schimb oja foarte des si costa cam 5-6 lei. Asta e singurul produs Kallos pe care l-as recomanda eu in momentul asta.
Toma Aurora a spus…
Annie, ce haioasă ai fost :))
Zic să te cumințești pe final de toamnă. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea, sper să-ți placă la fel de tare :D!
Toma Aurora a spus…
Gărgărița, tot două am mai folosit și eu înainte de masca asta. Acelea nu m-au impresionat, nici măcar mult lăudata mască cu placentă.
Acum sigur trebuie să mă duc după ”acetonă”. Eu o sticlă din asta obișnuită o termin în maxim o lună. Mai ales dacă prind una d-aia de nu șterge ori se evaporă imediat ce o pun pe discul de bumbac.
Ladybug a spus…
http://ladybugdreamsabouteverything.blogspot.ro/2013/05/dizolvant-pe-baza-de-ulei-kallos.html?m=1 am scris aici mai demult despre el, ai mare grija ca curge din ambalaj. Mai bine il muti intr-un recipient de sticla in care a fost o acetona normala. Sa-mi spui daca iti place :)