Parfumul verii pentru bărbați: Armani Code Ice



   Bună ziua, doamnelor și, mai ales, domnilor! Girogio Armani vine cu vești răcoritoare pentru bărbați și lansează Armani Code Ice, pentru a le parfuma elegant și discret zilele din vara lui 2014.
   Eleganța masculină a zilelor noastre nu se mai încadrează într-un tipar anume. Azi poți fi classy indiferent de codul vestimentar pentru care optezi. Bărbatul momentului, hipster ori tras la costum, bărbos peste poate ori ras și cu părul perfect pieptănat, în teniși ori în pantofi lăcuiți, fan Barca ori fan Rollex, cu pieptul tatuat ori cu manichiură ireproșabilă, definește eleganța în felul său. Evident, un dandy va rămâne un dandy până la capăt și va strâmba din nas la vederea unui pletos tatuat priponit pe coperta unei reviste de modă, însă gusturile publicului larg s-au schimbat.
   Pentru bărbatul elegant în felul său, ferchezuit din cap până-n picioare ori proaspăt ancorat în mocasini și cu părul vâlvoi, casa Armani vine cu o apă parfumată fresh spicy, cu note de lămâie, mentă, lavandă și ghimbir, un cocktail anume ales pentru zilele și nopțile toride.

   Parfumul meu favorit pentru bărbați, din toate timpurile, este tot unul marca Armani, și nume Armani Mania. Chiar și pe amicul meu, Zeu, despre care v-am mai vorbit, l-a convins după ce aproape l-am intoxicat într-o parfumerie. Că tot veni vorba de Zeu, își lansează zilele acestea, în cadrul Bookfest 2014, cartea Între elefant, urs și dragon, carte de relații internaționale (că doar acolo ne-am tocit cotele alături). Vineri, la ora 18, la standul editurii RAO, îl găsiți pe Alexandru Cristian pregătit să vă dea un autograf, probabil parfumat chiar cu Mania.


   Revenind la noul parfum Armani-Mania fiind deja unul consacrat, Code Ice, se zvonește că bărbații vor putea deveni de neuitat purtându-l, deviza parfumului fiind #beUnforgettable, iar pentru a se convinge sunt așteptați în magazinele Douglas pentru o avanpremieră plăcut mirositoare!


Comentarii