Oriflame- The One. Părerile mele



   Alături de alte fete din blogosferă, dar și de soțiile/iubitele domnilor bloggeri, am luat parte la marea campanie de testare a noilor produse The One, lansate de Oriflame. Campania a fost una de mare anvergură, pachetele primite de noi fiind unele generoase. Ne-au cam umplut portfardul, ce-i drept și de o săptămână mă tot distrez cu ele, încercând să găsesc punctele forte și pe cele slabe ale produselor. Pentru că de-a lungul timpului am folosit foarte multe produse de machiaj de la Oriflame, în special fonduri de ten și mascara, mi-am permis chiar să clasific cosmeticele The One ca fiind, după caz, mai bune ori mai slabe calitativ decât altele produse de același brand.

   Fondul de ten, primit în nuanța Natural Beige, îmi este puțin cam deschis și din această cauză am să i-l dau surorii mele. Sinceră să fiu nici nu m-a impresionat foarte tare, cât să caut să-i modific culoarea folosind o pudră mai închisă pe deasupra. Are o acoperire mică și un aspect final mat, ușor pudrat. Cel puțin pe tenul meu. 
   Pudra, primită în cea mai închisă culoare disponibilă, Medium, este și ea cam deschisă pentru tenul meu. În recipient este aproape albă, însă aplicată pe piele culoarea se schimbă, se adaptează. Mi s-a părut bună acestă pudră, nu mi-a încărcat tenul și se simțea foarte fină pe piele. Însă după ce am consultat catalogul, am fost dezamăgită să-i aflu prețul standard, de 50 lei. După mine este cel mult o pudră de calitate medie, în genul celor de la Rimmel ori Essence, și nu văd prețul ca fiind unul justificat. Eu am mai folosit pudre compacte de la Oriflame, cea de la Giordani fiind favorita mea, însă aceea era mai deosebită decât cea The One Illuskin.
   Corectorul primit mi-a plăcut ca și textură, dând impresia că se topește pe piele, însă s-a strâns în ridurile de expresie de sub ochi. Însă aici de vină sunt liniile fine, nu neapărat produsul. În general evit să folosesc corector/anticearcăn pentru a evita evidențierea ridurilor din jurul ochilor. În ceea ce privește folosirea lui pentru mascarea imperfecțiunilor, are o acoperirea prea mică pentru a-mi acoperi anumite pete de pe față. 

   Nu vreau să critic absolut toate produsele primite, însă din păcate partea proastă abia acum începe. Lacurile de unghii și fardurile cremă pentru ochi s-au dovedit a fi total nepotrivite pentru mine. Lacul de unghii, cu sau fără top coat, a sărit după o zi de purtare, însă aplicat după baie. Dacă îl foloseam înainte de baie, trebuia să-mi refac manichiura obligatoriu după, căci sărea imediat la vârfuri. Ca să-i găsesc și părțile bune, pot să zic că devine perfect opac din doar două straturi și că se usucă foarte repede. Nimic mai mult, în rest. Iar fardurile cremă, foarte pigmentate și plăcute ca și nuanțe, le-am întors pe toate părțile, dar n-am reușit să le fac să nu se strângă nici cu bază de machiaj, nici cu pudră pe dedesubt. Numai pe cel deschis la culoare, Beige Pearl, îl folosesc uneori pe post de bază cremoasă pentru fardurile bej.

   Și, acum, pe final, mărturisesc că am și două produse favorite printre cele testate. Este vorba de mascara Volume Blast și de luciurile de buze Power Shine. Mascara e foarte bună, la fel ca majoritatea produselor de acest gen fabricate de către Oriflame. Alungește genele și are și-o periuță interesantă, cu peri mici din plastic. Luciurile miros foarte plăcut, fructat, și nu se simt deloc lipicioase pe buze. Au sclipici fin, iar aspectul final e unul strălucitor. Îmi amintesc de rujurile Watershine de la Maybelline.
   Închei aici, fără a uita să precizez că acestea sunt părerile mele și dacă alte femei se vor declara încântate de produsele The One asta nu înseamnă că ele mint ori fac publicitate gamei, ci poate chiar se înțeleg de minune cu respectivele produse. Sora mea, de pildă, este foarte mulțumită de fondul de ten IlluSkin și chiar a insistat să-l primească și pe-al meu. 


Comentarii

Unknown a spus…
De la Oriflame îmi place parfumul Giordani. În rest nu prea comand de la ei...
Maya Secret a spus…
Se pare ca numai pe mine ma tine oja 7 zile fara sa arate urat. :D Pentru mine fondul de ten este cam inchis, la fel si corectorul, o nuanta mai deschis ar fi fost perfect, asa trebuie estompat foarte bine.
Ella a spus…
Îmi pare rău că nu ți s-au potrivit :( , eu m-am înțeles foarte bine aproape cu toate produsele.
Doar fondul de ten nu este potrivit pentru mine... nu din cauza gradului mic de acoperire (oricum așa folosesc de regulă) ci din cauză că nu rezistă prea bine pe tenul meu gras. :(
Nici pudra nu m-a impresionat foarte tare... e bunicică, dar parcă nu-și prea merită banii. Clar nu se compară cu preferata mea Creme Puff de la Max Factor, care are chiar un preț mai mic.
În rest mie mi-au plăcut toate. De rimel și gloss-uri am aceeași părere ca și tine, însă la restul...
Ojele au rezistat 3 zile în cazul meu, asta oricum diferă mult de la o persoană la alta la orice ojă.
Concealerul mi se pare că are o acoperire medie, iar cu pudra deasupra la mine nu se strânge deloc (fără da).
Fardurile se strâng imediat fără primer, însă cu primer (elf) mie mi-au rezistat până la 9 ore. Sigur nu le-ai aplicat într-o cantitate prea mare? Cam așa se întâmplă la fardurile cremă, dacă sunt aplicate în strat prea gros se strâng imediat, indiferent de primer. Zic asta pentru că eu am niște pleoape super uleioase și totuși mi-au rezistat așa de mult. :D

Hai că am scris un roman. :))
Pupici :*
Miu Miu a spus…
Si mie imi plac glossurile si pudrra imi place mult.

In schimb corectorul, credeam ca e mai altfel, ca sa zic asa...

te pup

http://miu-miu.ro/
ilda76 a spus…
Hmm, m-ai uimit teribil cu afirmatia referitoare la oje. La mine este a 6-a zi in care port manichiura si arata la fel ca dupa cea de-a 4-a zi, cand am facut un update cu poza la postarea notd: putin, incepe sa se duca oja de pe varful unghiei; dar eu am aplicat de la bun inceput topcoat.

Nici eu nu-s pe plus cu toate, voi scrie! Fdt nu e nici pentru mine ok.

Vorbim...Fug, sunt in goana! :)
Kisses!

Ilda
Lavender thoughts
MayDay a spus…
Am primit aceleasi produse. Voi scrie si eu despre ele saptamana acesata.

http://the-may-day.blogspot.ro/2014/04/giveaway-aniversar-triodeluxe.html
fashion doctor a spus…
mersi pentru parerea sincera. banuiam.pupici
Irina a spus…
Ma bucur ca ti-ai exprimat parerea sincera, saptamana asta o sa-mi exprim si eu parerea.
Anonim a spus…
Aurora, felicitari, sa stii ca te admir ca ti-ai spus parerea sincera .Am citit despre aceste produse si la alte fete dar au fost mult prea laudate produsele :)
(Ana)
Adina Aruştei a spus…
Ma faci curioasa in legatura cu ojele. Pe ele n-am apucat sa le testez. In schimb produsele... nici eu nu sunt super incantata de toate.
Pupici.
Dorina a spus…
Aurora, la oja depinde de la persoana la persoana. Cristina le are facute de patru zile cu cea roz si nu i-au sarit deloc. Chiar acum ma duc si eu sa o folosesc pe cea maronie :)))
Mie imi plac toate, bine nu mi se par cele mai bune produse pe care le-am folosit, dar imi plac.
Mai au cateva mici defecte (pentru mine doar, nu stiu daca altii le considera asa), insa chiar mi se potrivesc.
Te pup! :*
Diana Tudor a spus…
Mie mi-au placut mult fardurile crema si ojele, imi pare rau ca la tine nu rezista. Eu am o mare problema cu fondul de ten si cu mascara. Tot citesc cum lumea e incantata, dar eu nu reusesc sa ma inteleg deloc deloc cu ea. O sa scriu si eu mai multe in review-ul meu. Te pup! :*
Olivia Boros a spus…
Eu nu m-am inscris sa primesc tocmai fiindca pe vremuri am mai cumparat de la ei,dar nu m-au incantat prea mult, mai mult imi placeau cele de la Avon. Ma bucur ca ti-ai spus sincer parerea :*
Alina a spus…
vad ca avem aceleasi favorite :).
Toma Aurora a spus…
Teodora, îl foloseam și eu în liceu. Îmi plăcea și varianta Silver.
Toma Aurora a spus…
Maya, în general ojele nu rezistă mult timp pe unghiile mele, dar aceasta a sărit mai repede decât multe altele. Cred că ar fi trebuit să ne trimită produsele pentru ten în funcție de nuanța lui (deschis/mediu/închis), pentru a ne putea face o impresie despre produse.
Toma Aurora a spus…
Miha Ella, am și eu tenul gras dar a rezistat binișor cu pudră peste. Mi-a mai zis o fată pe Facebook că nu rezistă pe pielea ei, deci orice e posibil.
Nu cred c-am aplicat prea mult fard,am pleoapele destul de uleioase și eu. Chiar și dacă pun puțin din cel bej pe post de bază pentru alt fard, cam în 5 minute mi se strânge. Dar după ce pun fardul deasupra nu mai am treabă până seara. Chiar și așa, e fard, nu bază și din punctul ăsta de vedere pentru mine a picat testul. Poate o fi mai bun primerul tău, este foate posibil :).

Nu mă deranjează că ai scris un roman, consider că e perfect pentru cititori să citească și părerile altora. Și cu cât sunt mai detaliate, cu atât mai bine! Așa că îți mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Miu, eu am mai avut corectoare la tubuleț asemănător de la Oriflame și parcă au fost o idee mai bune decât acesta. Nu e chiar prost, dar nici nu mi se pare extraordinar. Foarte bun mi s-a părut cel de la Girodani Gold, acela da, se comporta minunat sub ochi și acoperea bine!
Toma Aurora a spus…
Ilda, ziceam și mai sus, la mine e problemă cu ojele în general, însă aceasta m-a suprins în mod neplăcut căci, din câte am citit, era un lac de unghii ce promitea ultra rezistență. Contează sigur și unghia pe care se aplică, nu funcționează la fel pentru toată lumea :(
Toma Aurora a spus…
The May Day, te voi urmări. Am citit cam tot ce s-a scris și s-a înregistrat pe platforma Blogal până la momentul actual. Mult spor!
Toma Aurora a spus…
Doamna Stella, așa mă așteptam și eu: să fie și cu bune și cu rele această nouă gamă! Vă pup!
Toma Aurora a spus…
Baftă la scris, Irina! Abia aștept să citesc cum ți s-au părut! :*
Toma Aurora a spus…
Ana, mie îmi plac multe produse de la Oriflame de machiaj. Și dintre cele mai ieftine și dintre cele mai scumpe, de la Giordani. Dar aceastea mi se par promovate peste măsură, căci firma are produse similare mai bune. Și mai ieftine, să nu uit de asta. Îmi amintesc de pudra lor compactă la 20 lei, din gama de machiaj basic, care nu era cu nimic mai prejos de cea la 50 lei din gama The One. Și exemplele pot continua.
Toma Aurora a spus…
Adina, eu sunt mulțumită că am avut ocazia să le testăm. A fost un efort considerabil din partea firmei, asta nu e de neglijat. Dar părerile trebuie exprimate sincer, indiferent de situație. Aștept părerile tale! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dorina, da, mi-au zis și fetele mai sus. E posibil să fie din pricina unghiilor mele subțiri, dar chiar așa, să-mi sară de pe jumătate de pe unghie după baie? Îmi amintesc de ojele de la Pop, acelea și mai scumpe, care dispăreau de pe unghie după 2-3 ore. Parcă se evaporau.
Eu te cred când spui că te-ai înțeles cu ele, d-asta am și închieiat articolul zicând că este posibil ca unora să le placă ceea ce mie nu mi-a fost pe plac. E normal, în lumea consumatoarelor de cosmetice, să se întâmple asta! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Diana, depinde de la persoană la personă. Chiar e frumos să citești toate părerile, să vezi cât de diferite sunt părerile a zeci de persoane asupra acelorași produse. Mie mi-a plăcut mult campania asta, tocmai pentru c-a existat o listă cu toate articolele despte produse și am putut să citesc până m-am săturat. A fost bună inițiativa, indiferent de rezultat și aș mai vrea să existe campanii de așa amploare. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Olivia, mie cele încercate în trecut mi-au plăcut, în mare parte. Acestea, mai puțin! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ne-am nimerit, Alina! :*
Camelia a spus…
Este una dintre putinele postari pe care am deschis-o despre produsele astea, mie mi se pare prea mult, cred ca sunt mai bine de 15 ani de cand n-am folosit vreun produs de la Oriflame si dupa invazia asta nici nu ma tenteaza ceva.
Ioana a spus…
Pe mine m-a ţinut oja 7 zile şi sunt convinsă că ar mai fi rezistat dacă era să o mai las şi să nu mi se facă poftă de-un albastru. Şi am folosit-o peste bază incoloră, fără topcoat:)
Toma Aurora a spus…
Camelia, au făcut o campanie mare în rândurile bloggerilor. Ar fi fost mai bine s-o gândească altfel, cu pachete diferite, astfel încât să nu obosim cititorii vorbind despre aceleași produse.
Toma Aurora a spus…
Ioana, mă bucur să aud că ție ți-a rezistat așa de mult pe unghie. Și fetele spuneau mai sus, în comentarii, lucruri bune despre ea, deci s-ar putea să mă număr eu printre excepții.