Review: gama Activa Hydra Ferm Gerocossen (cremă de față+ lapte demachiant)


   Din gama Activa Hydra Ferm de la Gerocossen încercasem încă din toamnă o cremă de gomaj foarte eficientă, căreia i-am făcut un review amănunțit aici. Folosesc și în prezent acest exfoliant și părerile mele pozitive legate de eficiența sa se păstrează și azi.
  De asemenea, am menționat în ultima vreme că am un demachiant preferat, marca Gerocossen, cu lăptișor de matcă. Era foarte delicat cu ochii și îndepărta bine machiajul. Laptele Activa Hydra Ferm nu este la fel de bun pentru curățarea ochilor și uneori mi s-a întâmplat să lăcrimez când l-am utilizat pentru ștergerea mascarei. Pentru restul feței e foarte bun, curăță în profunzime și nu irită pielea.

 
   Consistența sa este densă, cremoasă, fiind mai groasă decât varianta cu lăptișor de matcă. Mirosul este discret, plăcut, iar după utilizare am o senzație instantă de înviorare.

   Crema din aceeași gamă îmi place maxim! Are o textură foarte ușoară (deși este o cremă antirid), potrivită pentru zi, fiind o bază de machiaj perfectă. Tenul devine mai relaxat, mai proaspăt imediat după folosire și eu o folosesc în fiecare dimineață sau uneori și seara, când îmi simt tenul devitalizat si nu am timp pentru un masaj cu crema cu venin de albine Apimond sau o altă cremă mai grasă.


    Consistența ușoară, aerată, a cremei o face ușor de întins și economică. De pe data de 15 noiembrie o folosesc și nu am consumat mult din cutiuță, deși sunt o devoratoare de creme de față și de regulă un flacon mă ține maxim 2 luni dacă îl folosesc ziua sau seara și numai o lună, dacă utilizez crema de două ori pe zi.

   Prețurile produselor sunt următoarele:
-lapte demachiant: 15,8 lei (flacon 200 ml);
-cremă lift-instant: 17,73 lei (flacon 50 ml).

   Deși ambele produse mi-au fost pe plac, aș cumpăra din nou numai crema de lifting, iar în locul laptelui demachiant aș alege varianta cu lăptișor de matcă. Momentan mă folosesc  de un demachiant bifazic pentru a îndepărta machiajul ochilor, în timp ce de ten mă ocup cu produsul prezentat în această postare.

   Gerocossen a fost, pentru mine, descoperirea anului 2012 în materie de îngrijire a tenului și m-am bucurat mult când am primit de ziua mea un gel de curățare identic celui consumat de curând (din gama cu lăptișor de matcă). Între timp începusem să folosesc un alt gel de curățare, dar nu m-am împăcat deloc cu el și m-am ales cu  câteva coșuri pe sub piele, foarte dureroase, dar pe care le-am pus la punct o dată cu revenirea la gelul Gerocossen.


Comentarii

Adina Aruştei a spus…
folosesc de putin timp un demachiant cu laptisor de matca si imi place mult! daca gama lasa aceeasi piele placuta la atingere, e de incercat!