Rochie Asos+ tips


    Astazi mi-a ajuns rochita neagra de pe Asos, comandata pe data de 9 octombrie. Pozele mele nu au reusit sa surpinda exact toate detaliile rochiei (negrul si rosul sunt doua culori care nu prea se impaca cu aparatul meu foto), dar va spun ca este mai frumoasa in realitate, iar materialul este de calitate, gros, iar insertiile din dantela sunt superbe:


   Eu mi-am luat masura 10 (S) pentru ca are sora mea o rochie asemanatoare marimea 8 (XS) si este foarte stramta in partea bustului. Foarte, foarte stramta. Aceasta mi se potriveste perfect, are o lungime medie, pana la genunchi si se aseaza bine pe corp. Motive solide pentru a-mi cumpara de acum inainte si alte rochii bodycon de pe Asos. Rochia se afla la reducere, de la 28 la 14 lire. Momentan exista si un cod de reducere de 15% (MIDSEASON15) , valabil pentru produsele aflate deja la reducere. Eu am profitat ieri de el si mi-am luat corsetul din wishlistul trecut, cel cu inimioare.

  Ca sa ramanem la chestiunea financiara, va spun un pont valabil pentru Asos si magazinele din UK: alegeti sa faceti plata in lire, nu in euro, pentru ca schimbul valutar se calculeaza diferit pe site. De pilda, rochia mea costa 14 lire (79 de lei),  dar in euro costa 19.17 e (91 de lei). Fiti foarte atente caci din aceasta cauza puteti pierde o suma destul de importanta, mai ales daca valoarea comenzii este ridicata. De exemplu, la o comanda de 200 de lei, facuta in euro, pierdeti cam 30-40 de lei, daca nu selectati lira si mergeti pe mana monedei europene. Eu o singura data am facut aceasta greseala, la prma comanda plasata pe site. Abia apoi am realizat ca Asos face conversiunea la nivelul Marii Britanii, nu la nivelul statelor unde locuiesc clientii.

Comentarii

Dana M a spus…
Foarte frumoasa este rochia si imi imaginez ca pe corp cade foarte frumos. Vroiam sa te intreb ceva legat de marimile la blugi de pe Asos...eu in general port 36 insa blugii care mi doresc sunt doar marimea 34, dupa masuratorile de pe site ar parea ca imi vin, tu in general comanzi aceeasi marime care o porti in general sau cu un numar mai mic/mai mare?
Irina a spus…
Ca de obicei ma surprinzi cu gusturi fine la imbracaminte.
Esti pupacita :*
Este foarte furmoasa , sa o porti cu placere . Sunt curioasa cum arata corsetul . Pupici
ilda76 a spus…
Oooo, cat de frumoasa este rochia!!! Superba! Tare mult imi place!
Sa o porti sanatoasa, Aurora!
Pupici!
Unknown a spus…
Foarte frumoasa, sa o porti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Dana, daca masuratorile ti se potrivesc atunci sigur iti vor veni. Eu nu am avut probleme cu nicio pereche cumparata. Port masura 10 UK, conform tabelului de pe site si mereu mi-am luat aceasta masura. Daca vrei sa iti iei vreodata blugi din categoria Maternity (sora mea isi mai ia, desi nu este si nici nu a fost insarcinata, dar i-au placut unele modele) sa iti iei cu un numar mai mic, pentru ca au pense elastice in talie si vin mai larguti in betelie daca iti iei masura ta.
Iti spun sincer ca blugii marca Asos sunt de calitate foarte buna, nici nu se compara cu Zara, Berska sau alte branduri de prin mall-urile noastre. Si la reduceri au preturi foarte ok. Sora mea si-a luat si alte branduri de jeansi de pe Asos (Free People), ceva mai scumpi dar de o calitate superioara.La noi cu 100 de lei nu te poti apropia decat de modelele mai nereusite de blugi din magazine, pe care le vezi apoi la alte 10 persoane pe strada.
mariana a spus…
Sa o porti cu mare draf! Este foarte frumoasa
Sadie a spus…
Tot o intrebare practica am si eu: unde anume trebuie introdus codul pentru reducere?
Am incercat sa plasez si eu acum o comanda, dar mi-a aparut ca nu e corect codul de pe acesta... Le-am scris si sper sa-mi raspunda inainte sa dispara produsele pe care mi le doresc.
Toma Aurora a spus…
Imediat cum ajungi in checkout,dai click pe Promo Code or NUS extra student number si o sa iti apara o caseta unde trebuie introdus codul.Chiar acum am incercat codul si merge. Pupici!
Foarte draguta rochia! Imi place.
Anonim a spus…
Da,e traznet rochia!Sa te imbraci cu ea si sa ne arati cum iti vine neaparat!!
Unknown a spus…
Buna! In legatura cu codul pt discount, as vrea sa stiu daca mai este valabil deoarece imi doresc sa comand de pe asos (pt prima data). Tu cum afli despre promotie? Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Buna,

Codurile sunt de obicei valabile 2-3 zile. A trecut mai mult de o luna de cand am scris postarea si nu mai este valabil. Codurle se trimit de obicei prin email, tuturor abonatilor la newsletter. Momentan nu exista cod promotional,din cate stiu.
Iuliana a spus…
Buna!:) Doresc sa imi achizitionez o rochie de pe Asos si am unele probleme la alegerea marimii. Eu port 36 sau S la noi, insa dupa ce am masurat cu centimetrul de croitorie reiese ca as purta 10, nu 8 ce ar corespunde marimii 36. Imi recomanzi sa iau 10, nu? Din cate am citit la tine, marimea 8 ar fi foarte stramta la bust.
Toma Aurora a spus…
Buna, Iuliana!
Eu îți recomand să îți iei un UK 10. Uk 8 e o măsură destul de mică, mai ales dacă rochia e rigidă și nu e confectioanat dintr-un material elastic.
O zi buna iti urez!
Anonim a spus…
buna :D cam in cat timp ajunge o comanda ?
Toma Aurora a spus…
Salutare!
Comanda ajunge în 6-10 zile lucrătoare la oficiul poștal normal (nu la vamă).