Review: Keratina lichida Byphasse + Info ELF

Ta-da!!!
Am facut rost de keratina lichida de la Byphasse- stiti voi, cea din catalogul DM, care era inclusa in revista cu oferte dar nu exista pe rafturi ;)

Sora mea a gasit-o in DM Targoviste, dupa ce o cautasem pe la magazinele din centrul Bucurestiului (si nu exista nicaieri, nu in sensul ca lipsea de pe raft, dar nici macar nu era inclusa in grila de produse).

Nu mai tin minte exact cand am inceput sa o folosesc, oricum a trecut cel putin o saptamana. Am folosit-o zilnic, chiar si de doua ori pe zi. Am consumat cam o treime din recipient ( linia continutului a ajuns in dreptul cuvantului elixir) si ma trezeam deodata pufaindu-mi parul din dorinta de a-l face mai moale, mai moale....


Adevarul este ca ofera parului un luciu foarte frumos, natural. Nu contine sclipici sau alte particule stralucitoare si nici nu are consistenta unui ulei: este mai degraba un lichid foarte apos. Ce mi-a placut cel mai tare a fost faptul ca nu ingrasa deloc parul, chiar daca il aplic de la radacina firului de par.

De tinut minte faptul ca acest produs functioneaza cel mai bine atunci cand folosim un aparat de uscare/ indreptare/ ondulare a parului, deoarece caldura acestor aparate permite patrunderea ingredientelor active in firul de par (acesta este mesajul de pe eticheta).

Se foloseste pe parul umed sau uscat si se usuca usor cu foehnul. Eu am testat keratina lichida si inainte de utilizarea placii de par: am pufait de vreo 20 de ori parul, l-am pieptanat si l-am indreptat cand inca mai era putinel umed. S-a indreptat foarte frumos si a ramas foarte moale.

Nebunia asta cu keratina lichida mi-a venit dupa ce am citit postarea Simonei despre produsul similar de la Anian. Asa ca am cautat peste tot si am gasit ceva asemanator la Byphasse.

Nu tin sa fac reclama acestui brand...eu am mai avut o lotiune bifazica pentru bucle de la ei si a fost un esec total (o foloseam pe post de spray de par cand imi tundeam varfurile despicate).

Pretul keratinei este de 27 de lei, iar sticluta are 250 ml. Dupa calculele mele un recipient se consuma cam intr-o luna-doua, depinde cat de des folositi produsul.
Nota mea este 9,5 si il pozitionez deasupra spray-ului Gliss ca si eficienta.


Cei de la ELF Uk au avut reducere de 50% pentru produsele de pe site-ul britanic, asa cum multe dintre voi stiti. Ne-am strans mai multe fete si am plasat o comanda si acum asteptam cu nerabdare produsele. Am mai incercat pana acum produsele lor si parerile au fost impartite. Foarte multumita am fost de iluminatorul studio, pe care il am de la Craciun si nu am consumat decat jumatate din el. Si pudra iluminatoare clasica mi-a facut o parere buna, cu toate ca se consuma in maxim o luna de zile. Alte produse de care am fost multmita au fost pensulele, servetelele matifiante, buretei pentru fond de ten. Dezamagita am fost in schimb de fondul de ten essentials, de batonul 3 in 1, de rimel. Astept produsele si intre timp sunt in cautare de un adeziv de gene :)

Comentarii

coco a spus…
am cautat-o si eu...lipseste cu desavarsire ! mai perseverez !
Toma Aurora a spus…
Coco, stiuuuuuuuuuuuu!!! Ce suparata eram ca nu o gasesc :(
Monica - Pisica albastra a spus…
ce culoare frumoasa are parul tau!!
acum il porti drept? parca tin minte ca erai creata. daca da, s-a indreptat foarte frumos ajutat de keratina lichida.

chiar! tehnica de co-washing o mai folosesti sau ai renuntat?

iar in legatura cu produsele ELF, ai remarcat bine: sunt produse foarte bune si produse foarte slabe.
eu citesc zeci de review-uri inainte sa-mi aleg de la ei ceva (research-ul de cosmeticale e una din maniile mele), dar pana acum nu am fost dezamagita de nimic din ce mi-am luat. sper ca asa sa fie si de data asta :)
si multumiiiiim!!!
Simona Tucu a spus…
Ma bucur ca ti-a fost utila experienta mea, am mai vorbit cu o persoana care si-a luat aceasi marca de cheratina din DM ( la noi in Timisoara se gaseste destul de usor ), astept si parerea ei...
Parul tau arata foarte sanatos si asezat, sa o folosesti cu placere in contiunare!
Te pup :)
OanaB a spus…
Si eu am pornit saptamana trecuta in cautarea produsului minune si evident ca nici urma de el. Vorbesc de Bucuresti. Dar cum ma uitat dupa keratina am gasit un alt produs de la Byphasse. Se cheama Creme Lissante activ liss care are keratina. Imi place foarte mult. Am sa vorbesc despre el pe blog.
Alina a spus…
Oare daca am parul cu tentinda groaznica de ingrasare ar merge sa folosesc keratina lichida? :-o
Toma Aurora a spus…
Buna Pisica Albastra,

Parul este indreptat in poza, dupa ce am folosit keratina pe parul uscat.
Renuntasem la co-washing intr-o vreme dar am revenit. Parca nu mai avea forma deloc parul cand il spalam cu sampon.
Sora mea chiar mi-a spus astazi ca parul mau arata chiar excelent in comparatie cu ce aveam inainte (matura e putin spus!).

Culoarea se numeste Saten mediu auriu si este de la Avon.

Abia astept si eu produsele...sa le testam, sa povestim cum sunt! Si eu am citit pareri pe site-ul din SUA ai abia apoi m-am decis asupra produselor.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Simona, iti multumesc! Si parul tau arata grozav- si cand e drept si cand este ondulat. Tot ce imi doresc este sa imi craesca si mie mai lung- momentan il am cam pana la sani, dar am aceasta lungime de aproape 4 ani. Oricum, la cate a patimit bietul meu par meritam sa fiu cheala in momentul de fata.
Toma Aurora a spus…
OanaB, wow alt produs Byphasse bun! Super!
Eu ma voi abona la produsele lor atata timp cat voi citi o parere pozitiva despre ele :)Din pacate nu sunt foarte cunoscute in Romania si nu prea se gasesc review-uri despre ele. Astept postarea ta cu nerabdare! :*
Toma Aurora a spus…
Alina, ca sa iti faci o parere, parul meu se ingrasa de regula la doua zile dupa spalare. Adica: daca ma spal luni pe la amiaza, marti este curat, dar miercuri nu mai pot iesi cu el decat prins sau daca il umplu de fixativ. Eu zic ca nu vei avea niciun fel de problema- produsul nu are deloc consistenta- are o formula asemanatoare vinului alb.
Eu una nu am observat nicio inrautatire in aceasta privinta!
Te pup:*
Alina a spus…
Atunci poate ma incumet:)
Kiss!
Maya a spus…
Trebuia sa primesc si eu keratina lichida insa... nu dau un verdict deocamdata, dar nu imi plac persoanele care nu se tin de cuvant. :| In fine, fac eu cumva sa intru in posesia ei, chiar daca asta ar insemna sa rog pe cinva de la Tg Mures sa mi-o trimita :))
Pup :*
Toma Aurora a spus…
Buna Maya,

Sper sa ajunga la tine keratina cat mai curand.
E amuzant faptul ca produsul se gaseste mai peste tot in provincie, iar in capitala lipseste mai de peste tot. ;) Pup:*
mariana a spus…
Aura sunt sorana2 de pe Elle ,insa numele meu adevarat este Mariana si as dori sa te intreb daca Cheratina Lichida isi face efectul si fara placa.Eu am parul scurt si nu am la ce sa o folosesc.Usuc doar cu Foheunul
Anonim a spus…
Buna Aurora,
esti draguta sa pui si lista de ingrediente a keratinei? eu o am pe cea de la Anian si as vrea sa fac o comparatie intre ingrediente.

multumesc :)
Toma Aurora a spus…
Mariana,

Keratina isi face efectul daca o folosesti doar cu foehnul. Placa nu este obligatorie.
Parul ramane moale si usor de aranjat.
Dar daca ai parul ondulat sa stii ca desface buclele si le face mai lasate/lejere.
Te pup:*
Toma Aurora a spus…
Clarra,


Iata lista de ingrediente:

aqua, alcohol denat, keratin amino acids, polyquaternium 11, polyquaternium 6, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, 2-bromo-2-nitrpropane-1,3-diol, amyl cinnamal linalool, benzyl salicylate, buthylpenylmetyl propional, limonene, hydroxycitronellal, citric acid, ci 18965, cl 18050.
Ela a spus…
Si eu am cumparat keratina si crema de par pentru par rebel de la Byphasse.Abia am inceput sa folosesc cheratina (sunt la a doua utilizare)si astept sa vad rezultatele.

Sper sa imi faca parul mai suplu,mai sanatos.
Toma Aurora a spus…
Ela, astept sa vad si ce rezultate au in cazul tau! Te pup!
Anonim a spus…
Buna seara!

Am cautat de 2 zile Keratina Lichida de la Ainan, insa nu am gasit. Dar din intamplare am intrat la DM Vitan, in incinta magazinului Real Vitan si am gasit acolo keratina despre care vb mai sus. de abia astept sa o folosesc, am auzit foarte multe lucruri bune despre ea.

deci daca inca mai cautati un loc sigur il gasiti la DM din incinta magazinului Real Vitan.

O seara buna!
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru informatie!
Anonim a spus…
Si eu folosesc keratina lichida de la Byphasse,parul meu e mai lucios,mai moale, rezultatele s-au vazut de la prima aplicare.Si parul meu are tendinta de ingrasare tot o data la 2 zile il spal,dar aplic keratina numai pe lungimea parului nu si la radacini.Folosesc aproximativ de 3 saptamani,cam de 2-3 ori pe saptamana si imi place la nebunie:D
Anonim a spus…
Am vazut si eu keratina lichida Byphasse la Auchan, dar nu am indraznit sa cumpar pentru ca nu stiam daca este buna sau nu. Cautand pe Google am dat peste acest review care e foarte folositor. Multumesc. Imi voi cumpara si eu. :)
Anonim a spus…
tocmai mi-am achizitionat si eu keratina de la Byphasse.Cea de la Anian am vazut o acum ceva timp in dm dar azi nu mai era :(
imi puteti spune voi de cate ori pe saptamana o folositi, la fiecare spalare?
si ajuta la indreptarea parului?
Toma Aurora a spus…
Bună!
În perioada în care am folosit-o o utilizam zilnic, după fiecare spălare. Eu am fost mulțumită de ea, nu încărca părul și nu-l lăsa uleios/ lipicios.
Cât despre îndreptarea părului nu ajută decât pe post de protecție înainte de folosirea plăcii de păr. Dar folosită de una singură, fără un aparat de coafat, nu am observat modificări în privința îndreptării firului de păr.
O zi bună! :)
Anonim a spus…
eu am gasit-o in auchan...este super buna
Clumsy Foxy a spus…
Buna. De vreo cateva zile, dau tarcoale postului tau, mai ceva ca un agent FBI. M-ai tentat cu aceasta Keratina de mai demult. Apoi citisem pe undeva ca cea de la Anian ar fi cu mult mai buna. Acum compar si fac investigatii. Ce m-a facut sa inclin balanta spre cea de la Anian, a fost faptul ca da volum parului- asa se spune, eu una nu stiu exact.Acum, as vrea sa te intreb pe tine daca ai folosit produse de ingrijit parul de la ei sau daca stii ceva concret in acest sens. Citisem foarte multe lucruri bune despre Keratina asta pe net, apoi am realizat ca totul face parte dintr-un larg program de promovare al lor :). Indraznesc sa te intreb pe tine daca stii ceva, pt ca stiu ca esti obiectiva si la tine cand e NU, apai e NU!. :D Multumesc
Toma Aurora a spus…
Bună, Bianca! De la Anian nu am încercat keratina lichidă, ci doar masca leave-in (cea mov) și șamponul+ masca pentru păr degradat (din gama galbenă). Eu le-am comandat din banii mei, nu le-am primit spre testare și-ți spun sincer că mi s-au părut produse bune, foarte hidratante. Cred că keratina lor e mai hrănitoare de cea de la Byphasse, dar și mai groasă ca și consistență. Cel puțin așa am catalogat-o eu, după ce am citit postările mai multor fete.
Clumsy Foxy a spus…
Iti multumesc foarte mult pentru promptitudine. Chiar aveam nevoie de o parere sincera si stiam ca la tine o voi gasi.
Anonim a spus…
E prima oara cand iti citesc blogul :) am cautat un review la produsul acesta, tocmai l-am achizitionat din curiozitate si vroiam sa vad niste pareri. Acm ca am citit despre experienta ta sunt foarte incantata ca l-am achizitionat, sper sa am si eu o experienta la fel de placuta :)
Am observat printre comentarii ca se gaseste greu, vroiam sa va spun ca eu l-am gasit in Auchan, incercati si acolo :)
Unknown a spus…
Vreau și eu de unde pot lua?După net?