joi, 27 iunie 2019

Ochelari cool la preţuri accesibile   Una dintre schimbările prin care am trecut în ultima perioadă a fost necesitatea de a purta ochelari. Deşi nu sunt cu dioprii, pentru că nu am probleme cu văzul, am fost nevoită să-mi cumpăr ochelari de protecţie pentru calculator, cu filtru pentru lumină albastră. Problemele mele au început în urmă cu un an, atunci am observat că după 2-3 ore petrecute în faţa monitorului începe să se instaleze o migrenă. 
   După ce am fost la medic mi s-au recomandat lentile Nikon, pe care le folosesc de fiecare dată când mă pun să lucrez la laptop. Migrenele au dispărut complet. În rest, ţin să precizez că în permanenţă ţin luminozitatea telefonului pe minim. În cazul unei sensibilităţi ridicate la lumină, ajută şi purtatul ochelarilor de soare, de aceea am optat pentru un model de ochelari cu lentile de soare detaşabile. Mărturisesc că nu prea port lentila magnetică, nu îmi place în general să port ochelari de soare, nici măcar când merg la plajă. Dar sunt faini ochelarii cu lentile extra, te ajută să economiseşti bani şi nici nu trebuie să te plimbi cu o pereche de rezervă după tine. 
   Legat de costuri, ai mei au costat în jur de 600 lei, cu lentile fixate pe rame mai modeste. I-am achiziţionat dintr-un magazin de optică de la noi. Dacă sunteţi în căutarea unor ochelari noi, de vedere, de protecţie sau de soare, merită să consultaţi oferta celor de la Jupitoo. Site-ul oferă o gamă largă de modele, cu preţuri ce se învârt în jurul sumei de 30-50 dolari. 

   Puteţi selecta modelele care vă interesează în funcţie de material, forma feţei sau tipul ramei. Pentru ochelarii de vedere se pot introduce diopriile dorite, culoarea ramei şi alte preferinţe. Ca şi aspect, am văzut multe perechi care arată foarte bine, mai cool decât ce am găsit prin magazinele fizice. În cazul în care vă tentează ideea de a comanda de pe site, vă sfătuiesc să citiţi recenziile clienţilor şi să vă uitaţi cu atenţie la fotografiile puse de aceştia. Articolul de faţă este doar unul de prezentare, îmi pare rău că nu pot scrie din experienţa personală.
   În cazul în care observaţi că în anumite momente nu mai vedeţi foarte clar sau vă simţiţi ochii obosiţi, luaţi în calcul faptul că anemia, fotosensibilitatea sau o carenţă de vitamine pot fi de vină, aşa că nu strică o programare la medic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...