vineri, 22 iulie 2016

Eroina cu două roți


   Salutare! Sunt bicicleta cu coșuleț a Aurorei și astăzi vă relatez cum reușesc să o ajut să se mențină în formă și cum îi transform o zi obișnuită într-una de poveste. Nu la întâmplare am zis că vă arăt, căci azi am pregătit pentru voi un set de ilustrații amuzante, pe care stăpâna mea le-a făcut în speranța că mă vor ajuta să vă spun povestea într-un mod cât mai atractiv!


   A fost odată ca niciodată, o fată care abia reușea să se dezmeticească dimineața. Se trezea atât de greu, încât nici nu i-ar fi trecut prin minte să-și înceapă dimineața cu un set de exerciții. Noroc că această fată avea o bicicletă, iar aceasta o ajuta să-și intre în formă de la primul ceas al zilei. 
   Nu era o bicicletă minune, dar se îngrijea de soarta fetei după puterile sale. Ea îi căra geanta în coșulețul său cochet pentru ca somoroasa să nu fie nevoită să facă alt efort decât acela de a pedala. 
    După cum vă puteți lesne da seama, bicicleta respectivă sunt eu! Aurora zice că sunt antrenorul ei personal pentru că o ajut să facă cardio și îi lucrez cum trebuie gambele și coapsele. Drept urmare sunt, fără falsă modestie, eroina acestui basm.  După ce Aurora își termină treburile, pleacă la cumpărături împreună cu cei trei cățeluși ce o însoțesc peste tot. Numai că aceștia sunt înnebuniți după roțile bicicletei și le văd drept o țintă ce trebuie doborâtă la pământ. Și în acest caz sunt foarte utilă siluetei stăpânei mele, care trebuie să depună mult efort pentru a-și păstra echilibrul în timpul atacurilor patrupedelor dezlănțuite. În plus, îi păstrez cumpărăturile în siguranță în brațele vânjoase ale coșulețului meu.   Firul lin al poveștii noastre este întrerupt de cel mai îngrozitor monstru din viața stăpânei mele, Deadliner. Acesta apare în timpul săptămânii și o urmărește peste tot, amintindu-i că mai mare doar câteva zile până la încheierea unui proiect și că ea încă nu s-a apucat de el. Fata fuge repede de acest monstru teribil, reușind cu chiu cu vai să ajungă la porțile primitoare ale regatului weekend-ului.
   În plus, Aurora a observat că de fiecare dată când se plimbă pe bicicletă îi vin tot felul de idei care-i ușurează munca și o fac să treacă cu bine peste un deadline, astfel încât afirm că reușesc să-i mențin fetei în formă nu doar corpul ci și mintea...    ...și inima! Seara o port după alesul inimii ei, nimeni altul decât prințul acestei povești. Prințul are și el un cal pe două roți, ca orice alt personaj falnic dintr-o poveste. Cei doi pedalează în fiecare seară, pentru că sunt convinși că mișcarea e condiția principală pentru a trăi fericiți și sănătoși până la adânci bătrâneți!

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...