joi, 9 martie 2017

Noutăţi cosmetice pe Elefant   Nu doar anotimpul s-a schimbat, ci şi oferta de produse din magazinele online. Ochelarii de soare, hainele subţiri, produsele pentru protecţia solară, acestea toate încep să fie marcate de către comercianţi. Am rămas în urmă cu prezentarea noutăţilor cosmetice de pe Elefant, însă revin în forţă cu o selecţie nouă. Sunt branduri noi prezente pe site, unele foarte accesibile, altele mai puţin.

    Înainte de a trece la subiect, deschid o paranteză legată de IDC Institute, o firmă prezentă pe site care are cosmetice super drăgălaş ambalate, multe dintre ele arătând precum produsele celebre de la Victoria's Secret, The Body Shop sau Urban Decay. În realitate ambalajele sunt foarte simpatice, însă pe mine calitatea produselor nu m-a convins aşa că nu le recomand. Online sunt intens promovate, multe persoane sunt interesate de ele şi m-am gândit să-mi exprim şi eu părerea. Nu le-am încercat pe toate, dar din ce-am avut (geluri de duş, creme de corp) nu aş mai cumpăra nimic pentru a doua oară.

    Farmona este un nume nou pe Elefant. Are produse ieftine, iar multe dintre ele conţin ingrediente naturale în proporţie de peste 90%. Uleiul de argant multifuncţional din fotografia de mai sus costă 21 lei, un preţ foarte accesibil. Mi se pare tentant şi demachiantul bifazic. Găsiţi toate produsele Farmona AICI.


   Spray-ul Magic Retouch pentru corectarea rădăcinilor între două vopsiri este disponibil în toate nuanţele la preţul de 28 lei. Îl puteţi comanda de AICI   Şamponul uscat Tony&Guy este disponibil acum pe site în varianta full size, la preţul de 17 lei. Îl găsiţi AICI.   Chiar dacă nu aţi auzit de ea, pomada Reuzel este probabil produsul de styling cel mai popular printre bărbaţi, fiind ideal pentru stilizarea şi fixarea coafurilor acelea ample, cu volum, în stilul anilor 20, la modă şi-n prezent. Ce este atât de extraordinar la ea este consistenţa şi mirosul aproape identic primelor pomezi lansate pe piaţă. Dincolo de hipsterismul maxim creat în jurul său, este un produs foarte apreciat deopotrivă de consumatori şi stilişti. 80 lei costă pe Elefant, îl găsiţi AICI.    Un alt set avantajos marca TIGI este disponibil: Up all night- pentru păr cu mai mult volum. Conţine un şampon la 750 ml şi un balsam la 750 ml, iar preţul său este de 60 lei (AICI).

    Kit-ul Clarins conţine ser, exfoliant şi cremă hidratantă, toate alături de un portfard drăguţ. Găsiţi setul AICI la preţul de 137 lei.   Sabio are produse bio foarte bune, iar printre noutăţi am remarcat şi uleiul de sâmburi de struguri, recomandat pentru ten şi păr. Găsiţi AICI toate uleiurile vegetale şi produsele Sabio.   Baza pentru fard de pleoape de la Lumene promite o fixare îndelungată a machiajului pleoapelor. Are un gramaj mic, dar şi un preţ la fel de mic. Disponibilă AICI.


    Tot de la Lumene avem la dispoziţie şi o bază pentru ten, la preţul de 25 lei. O găsiţi AICI.


     Recent introdus pe site este şi fondul de ten spumă de la Maybelline, la un preţ cuprins între 22 şi 28 lei, în funcţie de nuanţă. Este disponibil în şase nuanţe AICI


   Dacă vă dă mâna puteţi cumpăra de pe Elefant cremele Juvena, printre ele se află chiar şi faimoasa cremă MasterCaviar. Preţul său este de 529 lei. În afară costă în jur de 210 euro această cremă, deci preţul de pe Elefant este destul de bun pentru amatorii de produse cosmetice foarte scumpe. Toată gama de produse Juvena o găsiţi AICI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...