miercuri, 16 noiembrie 2016

Reduceri la ceasuri de Black Fridayfoto: Ceas Freelook F.2.1015.04/ Ceas Sergio Tacchini Essentials ST.3.105.03


    Un ceas bun este o investiţie care se justifică uşor. Este durabil, arată bine şi ne transformă în stăpânii timpului nostru, la propriu. Luna noiembrie este momentul oportun pentru a ne cumpăra un ceas nou din simplul motiv că e o perioadă bogată în reduceri. Cum Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, poate că-i vremea să ne ocupăm şi de cadourile pentru cei dragi, iar un ceas frumos va bucura pe oricine. Femeile vor fi entuziasmate de un design corespunzător stilului lor vestimentar, iar domnii vor privi la ceasul din cutie aşa cum o domnişoară îşi admiră inelul de logodnă.
    Să cumperi un ceas de calitate pe o piaţă invadată de modele contrafăcute necesită puţină atenţie. Cel mai indicat este să achiziţionăm produsul dorit de la un distribuitor oficial, cu tradiţie, cum ar fi Rankine. Înfiinţată în Timişoara în 2000, acestă firmă se ocupă cu distribuirea ceasurilor aparţinând brandurilor Daniel Klein, Freelook, Sergio Tacchini, Santa Barbara Polo & Racquet Club în ţara noastră. Rankine e prezent în anumite centre comerciale din ţara noastră, cum ar fi Kaufland, oferind cumpărătorilor factură şi certificat de garanţie care să ateste originalitate ceasului pe care au ales să-l poarte sau să-l ofere în dar.

     Cu ocazia Black Friday, Rankine s-a gândit să ne bucure cu reduceri generoase, care să ne încurajeze să cumpărăm un ceas nou la final de toamnă. Dacă până acum preţul prea ridicat ne-a făcut să stăm deoparte şi ne-a limitat doar la admirarea accesoriului preferat, reducerile de pe 18 noiembrie ne pot transforma în posesorii ceasurilor dorite. Lista de discounturi arată astfel:

-Atlantic reduceri de până la 38% 
- Casio reduceri de până la 40%
 - Daniel Klein reduceri de până la 60% 
- Fossil reduceri de până la 38% 
- FREELOOK reduceri de până la 59%
 - Orient reduceri de până la 58% 
- Polo reduceri de până la 59% 
- SERGIO TACCHINI reduceri de până la 59% 
- Q&Q reduceri de până la  40% 

Brăţări reduceri de până la 50%
 Broşe reduceri de până la 30%
Cercei reduceri de până la 50%
Inele reduceri de până la 40%

Portofele reduceri de până la 35%
 Poşete reduceri de până la 35%foto:  Ceas Daniel Klein Premium DK11029-2/ Ceas Daniel Klein Premium DK10955-6


    Pentru persoanele dispuse să plătească preţuri mici pe un ceas, însă amatoare de calitate, ceasurile Daniel Klein sunt o opţiune potrivită. Daniel Klein este importat şi distribuit oficial în România doar prin intermediul Rankine. Ceasurile sunt livrate în cutie şi vin însoţite de un certificat de garanţie. Apărute după motto-ul "Modă pentru toată lumea!" ceasurile Daniel Klein sunt o alternativă economică pentru cei care visează la un model Fossil, spre exemplu, dar nu au bugetul necesar achiziţionării. 
   În categoria ceasuri de damă am dat peste modele foarte reuşite estetic, iar reducerile anunţate pentru Black Friday, de până la 60%, vor transforma preţurile accesoriilor în adevărate chilipiruri. 

    Sper că v-aţi notat deja reducerile care vă interesează şi că veţi găsi ceasul la care visaţi la un preţ cât mai avantajos. Să aveţi un Black Friday convenabil!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...