sâmbătă, 3 septembrie 2016

Rochii pentru bal


   Toamna aduce cu ea nebunia balurilor din licee și facultăți. Dacă încă sunteți la școală cu siguranță v-ați gândit la ținuta pe care aveți în plan să o purtați în noaptea respectivă, iar dacă v-ați decis să participați la concursul de miss, atunci presiunea este cu atât mai mare cu cât aveți nevoie cel puțin de o rochie frumoasă, care să vă sublineze calitățile fizice. Colecția nouă de rochii pentru bal de la Aisle Style a fost concepută pentru astfel de festivități. Pentru că rochiile sunt prețioase, eu sunt de părere că pot fi comandate și pentru alte evenimente, cum ar fi o nuntă sau o petrecere deosebită.     O să vedeți că unele modele sunt girly, jucăușe, în timp ce altele nu știu în ce măsură ar avantaja o fată tânără, dar am observat că se poartă ținutele care maturizează, așa că depinde care sunt așteptările fiecăreia dintre noi.
   Modelele vin disponibile în măsuri de la 32 la 56, așadar se poate alege inclusiv rochia potrivită pentru o persoană foarte slăbuță sau una plus size. Există posibilitatea de a se croi orice rochie după măsurile exacte ale purtătoarei, însă acest serviciu este taxabil. Tariful suplimentar pentru o rochie făcută pe comandă este de 10 lire, a scăzut la jumătate față de costul practicat atunci când am scris ultima oară despre rochiile de pe acest site.
   Livrarea produselor durează între 2 și 4 săptămâni, iar costul transportului se calculează în funcție de greutatea produselor dorite, de valoarea comenzii și de modalitatea de transport aleasă.
   Pentru că personal nu am comandat de pe site, vă sfătuiesc să citiţi recenzii online despre serviile oferite, pentru a evita orice surpriză neplăcută. Rochiile de ocazie sunt mai scumpe şi nu strică să consultăm impresiile altora înainte de a face o achiziţie. Valabil pentru orice magazin online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...