miercuri, 21 septembrie 2016

Reduceri de 50% pe eMag   Revoluția Prețurilor a început azi pe eMag și se va încheia pe 22 septembrie. În acest interval sute de produse sunt reduse la jumătate de preț, nu ratați această oportunitate de shopping inteligent mai ales dacă aveți nevoie de un produs electronic sau electrocasnic. Evident, secțiunea cosmeticelor și a îngrijirii personale nu a fost trecută cu vederea și avem discounturi generoase aplicate aici. Pe ele mă voi axa, scoțând în evidență cele mai tari oferte. 
    Periile rotative sunt practice pentru că usucă părul și-l coafează în același timp. Cea mai mare parte a lor vin îsoțite și de o perie îngustă, ideală pentru crearea buclelor lejere. Este și cazul modelului Rowenta de mai sus, o perie cu 2 capete incluse. Este redusă la jumătate de preț, acum costă doar 135 lei și poate fi achiziționată de AICI  Best deal: ondulatorul automat Philips ProCare la doar 189 lei. Ținând seama de faptul că în mod normal acest ondulator costă în jur de 500 lei, nu puteam să nu o marchez drept cea mai bună ofertă din categoria aparatelor pentru îngrijirea părului. I l-am dăruit surorii mele și am scris o postare despre cât este încântată de el, nu demult. Disponibil AICI   O placă de păr performantă redusă cu 60% este BaByliss I-Pro ST387E. Promite maximul de protecție posibilă în timpul îndreptării părului. Prețul de azi este de doar 108 lei. Disponibilă AICI.    Folosesc periuță electrică Oral B de un an și jumătate, luată tot de pe eMag. Oferă un periaj mult mai puternic decât periuța clasică, pune multă presiune pe dinți și curăță mai bine placa bacteriană. Mie mi-a fost recomandată de stomatolog în special pentru partea interioară a maxilarelor, acolo unde tartrul se depunea repede. În cazul periuțelor Oral-B toate capetele de rezervă sunt compatibile, eu le-am încercat chiar și pe cele pentru copii și se potrivesc periuței mele. Vitality Plus este redusă la jumătate de preț, costă doar 80 lei. Disponibilă AICI.   Setul de epilare Philips Trio Smooth conține un epilator clasic, unul mini pentru zona inghinală+ axile și o pensetă, alături de o husă cochetă pentru depozitare. Acum costă 160 lei și poate fi comandat online de AICI.    Pilele electronice Scholl beneficiază și ele de reduceri mari, iar cea mai tentantă dintre ele este cea de 50% pentru modelul Velvet Smooth. O puteți comanda la prețul de 90 lei de AICI.
    Trecând acum la produsele cosmetice, pachetul L'Oreal Look Manga are un preț foarte bun. Conține mascara și lac pentru unghii. Prețul promoțional este de 31 lei, iar pachetul este disponibil AICI.    Cunosc ambele produse din setul Look Seducător de la L'Oreal. Mascara Volume Millions de Cils este unul dintre cele mai bune, oferă mult volum genelor, iar creionul de ochi e foarte intens și nu necesită ascuțire, fiind mecanic. 51 lei costă acest set AICI.   Paleta de farduri Maybelline este foarte căutată în România după ce în afară s-a bucurat de un feedback pozitiv, fiind nelipsită din trusele celor mai celebre pasionate de machiaj de pe Youtube. De acum o găsim și pe eMag, unde deja a devenit best seller. Costă 50 lei- AICI.2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...