joi, 21 iulie 2016

Ochelari de soare la reducere

   Ochelarii de soare par să-şi fi pierdut funcţiile de odinioară şi azi sunt văzuţi mai degrabă ca nişte accesorii care ne fac ţinutele mai cool sau ne îmbunătăţesc aspectul în fotografii. Însă primul lucru la care trebuie să ne gândim atunci când cumpărăm ochelari e cât de bine reuşesc aceştia să aducă un beneficiu sănătăţii ochilor, precum şi pielii din jurul acestora, predispusă la îmbătrânire mai mult decât oricare altă zonă a feţei. 
    Pentru a bifa aceste caracteristici, ochelarii trebuie să aibă lentile de calitate, cu un filtru cât mai ridicat, care să blocheze cu succes radiaţiile. Am pregătit pentru voi un mic ghid de shopping cu cele mai bune oferte ale magazinelor online din România, care sper să vă fie de ajutor dacă sunteţi în căutarea unei perechi noi de ochelari.

POLAROID

   M-am ghidat după raportul calitate-preţ, în principiu. Să găseşti ochelari de soare moderni şi de calitate e floare la ureche atunci când ai un buget mare alocat cumpărăturilor. O pereche de Ray Ban, de exemplu, e în tendinţe, e unul dintre capriciile pe care cineva care se consideră la modă vrea cu ardoare să-l deţină. Dar aceeaşi calitate a ochelarilor Ray Ban o au şi produsele Polaroid, iar preţurile sunt considerabil mai mici. Dintre mărcile de ochelari pe care le-am avut, Polaroid mi se pare cea mai inteligentă opţiune. Perechile de mai sus le găsiţi pe Lensa, la un preţ de 200 lei fiecare.


BOLON

    Sub 200 lei se încadrează ochelarii Bolon, reduşi cu 70% pe Fashion Days. Ca orice alt producător respectabil, Bolon utilizează filtru UV categoria 3, pentru o protecţie optimă în condiţiile de soare arzător. Sunt de părere că are şi cele mai vesele modele, femeile cu siguranţă sunt topite după nuanţele pastelate folosite şi după lentilele în degrade.


ELITE

   O opţiune pentru femeile ce caută ochelari de soare de calitate, în culori şi forme care să le pună în evidenţă feminitatea este brandul Elite. Lentilele folosite transmit uniform lumina, au filtru de protecţie ridicat şi respectă culorile naturale, de aceea sunt ideale şi pentru şofat. Ochelarii Elite nu sunt foarte ieftini în magazinele de optică, însă pe Elefant sunt reduşi în prezent cu 40%. Preţul redus al unei perechi precum cele de mai sus este de 200-300 lei. Pentru comenzi de minim 249 lei, se poate folosi un cod de reducere de 50 lei (cod: WOW50), doar astăzi.


TED BAKER
   Dacă sunteţi fani Ted Baker, precum subsemnata, sigur veţi aprecia o pereche de ochelari cu detalii aparte. Inserţiile aurii, culorile unice, formatele nemuritoare, toate fac din ochelarii Ted Baker un accesoriu elegant. Tehnologia ce stă la baza lentilelor împiedică oboseala ochilor. Preţurile sunt reduse tot cu 40% în această perioadă, iar întreaga selecţie o găsiţi aici.


DANIEL KLEIN

   Ochelari polarizaţi la doar 119 lei? eMag zice că da, iar drept dovadă a redus perechile Daniel Klein cu 70%. Livrarea se face direct din depozitul eMag, iar produsele pot fi returnate în timp de 30 de zile dacă nu corespund aşteptărilor clientului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...