marți, 7 iunie 2016

Oferta Yves Rocher pentru luna iunie   Pentru luna iunie, Yves Rocher ne-a pregătit una dintre cele mai bune oferte din ultimul timp, oferindu-ne cadouri produse potrivite pentru sezonul estival. Acestea se oferă doar comenzilor plasate în magazinul online (vezi aici), iar oferta este valabilă până pe 26 iunie. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 79 lei. Pe lângă aceste surprize frumoase, putem beneficia de promoții avantajoase, despre toate acestea citiți în rândurile de mai jos.

   Pentru comenzi de minim 59 lei, putem alege între următoarele cadouri:
-gel răcoritor pentru ochi: perfect pentru a ne înviora pielea din jurul ochilor în fiecare dimineață. Pentru un efect intens ni se recomandă să păstrăm tubul în frigider sau într-un loc răcoros;
-ruj-creion strălucitor: disponibil în 3 nuanțe. Ne putem selecta favorita dintre o nuanță corai, una roz aprins și una nude. Aceste creioane sunt retractabile și nu necesită ascuțire.
-apa de toaletă Flori de cireș are o aromă florală deosebită, feminină, special creată pentru sezonul cald. Cantitatea generoasă, de 100 ml, nu este de neglijat!   Pe lângă cadoul anterior, mai avem posibilitatea de a mai alege încă unul, dacă avem o comandă mai mare de 99 lei:
-geantă sport: încăpătoare și practică. Poate fi folosită pentru mersul la sală, dar și în drumeții sau călătorii.
-set de trei caserole colorate, ce pot fi utilizate pentru a lua cu noi salate de fructe sau legume, că tot ne aflăm în plin sezon.


   De asemenea, tot pentru comenzi de minim 99 lei, putem beneficia de o ofertă specială: setul format din portfard încăpător+ lapte de corp parfumat cu aroma Comme une evidence, la prețul de 45 lei. Oferta este opțională, putem alege să nu o comandăm.


   Dacă alegem să cumpărăm două produse pentru îngrijirea părului vom primi gratuit un gel de duș gomant cu piersică, în format mare. Îmi place mult gelul gomant, am scris un review despre el pe blog, dar și despre restul gelurilor de duș gomante din gama Plaisir Nature, căci le-am încercat aproape pe toate.
   Oferta se poate accesa aici.   Dintre noutățile lunii se cuvine să amintesc că s-au lansat două produse foarte interesante: șervețelele matifiante (pentru a îndepărta excesul de sebum fără a strica machiajul) la prețul de 19,90 lei și mascara cu efect de alungire (disponibil în 3 nuanțe: negru, maro și albastru) la prețul de 39,90 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...