sâmbătă, 25 iunie 2016

Lenjerie intimă la prețuri reduse


    Recent am urmărit la tv o emisiune dedicată lenjeriei intime purtate de femei pe timpul verii și pe lângă faptul că ni se recomandau variantele cu cât mai mult bumbac în compoziție, ni se sugera să evităm lenjeria de tip tanga în sezonul cald, întrucât favorizează apariția infecțiilor urinare. Pentru a evita urmele lenjeriei, putem înlocui acest tip de slip cu unul brazilian sau un chilot clasic confecționat în întregime din dantelă, lipsit de tiv. În ceea ce privește partea de sus, sutienul perfect pentru vară este cel fără balene, urmat de cel semi-întărit. Femeile cu bust mic pot apela la o bustieră cochetă, e cea mai indicată variantă!

    Astratex se numără printre magazinele online pe care le recomand frecvent atât pe blog cât și cunoscuților. Lenjeria intimă pe care o comercializează este de calitate foarte bună, prețurile sunt accesibile, iar reducerile se practică întotdeauna pe site. Zilele acestea putem beneficia e o reducere de 25% la absolut toate produsele de pe site, codul de reducere fiind HDR6162.
   În funcție de necesități putem găsi pe Astratex lenjerie fără custături (invizibilă pe sub haine), piese de lenjerie basic confecționate din materiale ce lasă pielea să respire, sutiene și slipuri din dantelă, precum și costume de baie la modă.
   Mie îmi plac în mod deosebit articolele lor basic, pentru că sunt foarte accesibile și asigură confortul pe durata întregii zile, însă uneori păcătuiesc și cu piese de lenjerie fină, pentru că pasiunea mea pentru dantelării nu se reduce doar la hăinuțe :).
    În privința sutienelor le prefer pe cele neîntărite și o să vedeți din exemplele de mai jos cât de frumoase sunt modelele lor, le întrec pe cele ale brandurilor cu ecou, iar prețurile sunt pe undeva pe la jumătatea celor din magazinele renumite. Multe sunt grupate în seturi, alături de slip asortat, iar aceste seturi beneficiază de prețuri promoționale. Pentru reduceri considerabile, nu uitați să verificați și categoria Outlet, acolo găsim produse reduse deja cu 50%.

   
Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...