miercuri, 8 iunie 2016

Cărți pentru copii la prețuri mici   Vacanța de vară se apropie și cei mici vor avea tot timpul din lume pentru a se relaxa în compania unor cărți potrivite pentru vârsta lor. Când eram copil abia așteptam să completez cât mai multe file în Caietul cu lecturi, modalitate prin care învățătorul ne încuraja să citim cât mai multe opere dintr-o listă cu recomandări, iar la final să trecem concluziile în acest caiet special care la origine nu era nimic altceva decât unul banal, însă pe care scriam frumos, cu litere mari, Caiet de lecturi.
   Postarea mea nu este întâmplătoare, se datorează reducerilor generoase pentru cărțile din secțiunea dedicată copiilor, de pe Elefant. Și nu-s convinsă că doar copiilor le sunt recomandate aceste lecturi, am zărit printre volumele reduse titluri precum Micul Prinț, Aventurile lui Habarnam, Mary Poppins. Opere ce continuă să facă deliciul copiilor de toate vârstele. În urmă cu doar câțiva ani cumpăram poveștile despre Habarnam din Cărturești și mă amuzam toată citindu-le în timpul liber.
   Ce ne facem dacă celui mic nu-i place încă să citească? Putem să-i deschidem apetitul pentru lectură citindu-i, în fiecare seară, câteva povești scurte. Unele dintre cele mai dragi amintiri ale copilului vor rămâne acestea, iar pofta lui de a lectura singur se va dezvolta treptat. Mama ne citea povești seară de seară, chiar dacă uneori era atât de obosită după muncă încât adormea ea înaintea noastră.
   Ca să vă fie mai ușor, dragi părinți, unchiași, bunici, pentru fiecare carte am pus link direct și prețul redus al acesteia. Costurile sunt mai mici cu 40% față de cele din librăriile fizice, motiv întemeiat să consultați și oferta online.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...