sâmbătă, 1 august 2015

Probleme cu vederea si ochi sensibili la lumina? E cazul sa optezi pentru lentile fotocromice !

   

   Lentile fotocromice sunt lentile care se inchid la culoare automat, atunci cand sunt expuse la lumina soarelui (in exterior), apoi revin la culoarea initiala, cand expunerea la razele solare scade (in interior). In cele mai multe cazuri, lentile fotocromice sunt transparente sau aproape transparente in interior si intunecate in aer liber. Astfel, iti asigura constant o performanta vizuala optima.

      Avantajele folosirii lentilelor fotocromice

·   Lentilele fotocromice ofera protectie potrivita pentru diferite intensitati de lumina naturala.
·     Se adapteaza foarte usor, fiind recomandate persoanelor care se expun in mod constant unei lumini de intensitate diferita.
·     Au protectie UV 100%, protejandu-ti ochii impotriva factorilor de risc.
·      Iti fac viata mult mai usoara! Nu trebuie sa mai porti cu tine doua perechi de ochelari (de soare si de vedere). Cu ajutorul lentilelor fotocromice, rezolvi doua probleme dintr-un foc!

  Cea mai recenta inovatie in domeniul lentilelor fotocromatice: HOYA Sensity. 

   Lentilele HOYA Sensity se coloreaza imediat corespunzator unei lentile de soare din categoria a treia si revin la o transparenta deplina in interior mai rapid decat variantele anterioare.  Lentilele Sensity ofera in acelasi timp protectie UV 100% constanta.
  Lentilele reactive la lumina HOYA Sensity  sunt concepute pentru o performanta constanta, testata in climate, regiuni, altitudini si temperaturi diferite. Astfel, HOYA Sensity este solutia perfecta pentru orice stil de viata.
   Lentilele fotocromatice HOYA Sensity au o calitate optica si o durabilitate exceptionala, gratie Tehnologiei Photocromic Precision. Te invit sa urmaresti si videoclipul oficial de prezentare al lentilelor HOYA Sensity, pentru a vedea cum se comporta cele mai recente lentile de ochelari fotocromice lansate de HOYA :  


   Daca vei achizitiona lentile de ochelari fotocromice Sensity pana pe 31 August 2015, poti castiga un city break de 4 zile la Roma si multe alte premii.

   In perioada 20 iunie - 31 August 2015, la achizitionarea unui set de lentile Sensity de la Hoya din magazinele de optica partenere, clientii primesc un voucher razuibil ce contine un cod unic. Acest cod se introduce in formularul de pe site-ul https://www.sensitylenses.ro/  pentru a primi garantat un premiu si pentru a participa la tombola din 8 septembrie 2015, avand sansa de a castiga Marele Premiu: un city break de 4 zile la Roma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...