Deodorant tratament de la Vichy



   De mult timp planuiam sa fac o recenzie deodorantului tratament de la Vichy. Este un produs pe care l-am folosit adesea, in special in sezonul cald, fiind multumita atat de protectia pe care mi-o ofera cat si de faptul ca se consuma greu. Flaconul pe care il folosesc în prezent este deschis din luna mai, de atunci il folosesc o zi da una nu, alternandu-l cu un alt deodorant cu bila, de la Yves Rocher. Am observat ca folosind un singur deodorant vreme indelungata eficienta acestuia scade, de aceea prefer sa jonglez cu mai multe sortimente.
   Produsele de tip deodorant de la Vichy se gasesc in farmacii, iar online pot fi comandate de pe site-ul Aoro. Eu de acolo l-am luat ultima oara. Varianta cu bila a rămas favorita mea dupa ce am mai incercat si deodorantele sub forma de stick si pe cele de tip spray. Pe cat de mult mi-au placut produsele parfumate (cele cu capac verde), pe atat de tare m-au dezamagit cele cu capac alb, fara miros, recomandate persoanelor cu pielea sensibila. Stick-ul, cel putin, proteja mai putin decat cel mai ieftin deodorant folosit vreodata, cred ca și dacă nu ma dadeam deloc cu un produs de protectie și tot as fi mirosit mai agreabil.

   Revenind la deodorantul tratament, acesta promite o protectie de 48 de ore din momentul aplicarii. N-am avut cum sa testez asta, pe temperaturile de afara nu stiu cine ar fi rezistat 2 zile fără sa se spele, dar cert este ca de dimineata pana seara a facut fata temperaturilor ridicate. De transpirat, am transpirat, nu voi ascunde acest lucru, insa pielea a ramas in permanenta placut parfumata. Mirosul deodorantului e fresh, floral, nu concureaza cu aroma parfumului pe care aleg sa-l port.
   Formula sa e aproape lichida, se absoarbe rapid în piele si nu pateaza hainele, fie ca acestea sunt albe, negre ori colorate. 
   Conform site-ului oficial Vichy , deodorantul roll-on este produsul cel mai bine vandut din categoria sa, fiind apreciat de consumatori pentru buna protectie, inclusiv în cazuri de transpiratie intensa.
   

   Deodorantul nu contine alcool si parabeni si este recomandat inclusiv pentru pielea sensibila. Contine saruri de aluminiu, dupa cum puteti observa din fotografia de mai sus. Pretul unui flacon de deodorant Vichy este de 39 lei.
   Pentru cei care evita produsele ce contin aluminiu, Vichy a lansat inclusiv o varianta in componenta careia acest ingredient nu exista. Este vorba de deodorantul 24 h Aluminium-salt free.




   
  Alte produse de tip deodorant din paleta Vichy sunt spray-urile de corp, produsele-crema si cele de tip stick. Pentru persoanele ce se confrunta cu transpiratia excesiva exista un deodorant anume formulat, ce protejeaza pielea pana la 72 de ore. Pe acela il puteti recunoaste dupa capacul rosu ce-l diferentiaza de restul produselor. Majoritatea deodorantelor sunt formulate pentru a tine piept inclusiv transpiratiei ce are drept cauza stresul. 
   Personal nu ma pot considera fan al acestui brand, nu m-am impacat bine cu gama de cosmetice dedicata ingrijirii tenului gras, nici cu sampoanele Dercos si nici cu produsele de machiaj ori anticelulitice, insa deodorantul acesta mi-a placut de la bun inceput si ramane unul dintre favorite.

Comentarii

Ladybug a spus…
Nici eu nu am multe favorite in ceea ce priveste brandul Vichy, am folosit destul de multe produse care mi-au provocat iritatii si cosuri pe fata, dar am 2 produse care mi-au placut foarte mult: fondul de ten Derma Blend e fantastic de bun, acopera tot si nu are deloc efect de masca, si crema lejera Aqualia Thermal care pe timp de vara mi-a placut mult :)
Iarina a spus…
Eu am folosit ambele variante, atat cel cu capac verde cat si cel pentru piele sensibila si sincer mi s-au parut groaznic de proaste. dar apogeul a fost unul de la ivaterm parca, tot gen tratament. Pai ala parca mirosea a transpiratie...In fine. Eu nu le recomand. Mai bine cumperi un Dove din comert, iesi si mai ieftin si isi face treaba de cat platesti pe el.
ilda76 a spus…
Retin: cele cu capac colorat!!! :D
Vreau sa il incerc, mereu mi-am spus cand l-am vazut la tine... Si ii va veni randul intr-o buna zi!
Altfel, nici eu nu am o relatie buna cu produsele Vichy!

Pupiiici, Aurora! Multumesc pentru review!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Derma Blend este cel cu acoperire foarte bună, îmi amintesc de el din reclamele de pe Youtube. Eu am avut NormaDerm și mi s-a părut cam roșiatic, nici nu rezista excepțional pe tenul meu gras. Fondul de ten mineral mi-a plăcut, dar se consuma repede și era cam scump, l-am cumpărat o singură dată.
Ah, apa termală ce-mi mai place de la ei, dar apa termală e cam la fel indiferent de brand.
Toma Aurora a spus…
Cred că depinde de fiecare persoană în parte. Am citit păreri pozitive și la adresa celor pentru piele sensibilă, deși eu una le consider foarte slabe calitativ. Mie mi s-au potrivit cele cu capac verde. Și sora mea este mulțumită de varianta parfumată, de obicei cumpărăm pachet duo și apoi le împărțim. Însă nu excud faptul că unora nu le merge deloc cu aceste deodorante, este foarte posibil.
Toma Aurora a spus…
Ilda, sper să-ți placă. Dacă nu, mă poți trage oricând de urechi! :D
Ladybug a spus…
Am incercat si eu mai multe fonduri de ten de la Vichy, insa toate mi-au dat o culoare pe fata, care parca nu facea parte din acelasi film. Zici ca uitasem sa ies din solar... Derma blend in schimb este foarte foarte bun si intentionez sa il cumpar curand :) Cele mai bune produse pentru ingrijirea tenului cu prea multe probleme ca al meu sunt cele de la Avene. Am destul de multe care imi plac extrem de mult si nu am de gand sa renunt la acestea prea curand. Cleaneance expert crema pentru fata impotriva imperfectiunilor e magica :)
Unknown a spus…
Cel pentru protectie intesiva il recomand cu toata increderea!! Initial mi l-a recomandat o framacista insa pe aoro il gasiti ceva mai ieftin decat in alte parti
Toma Aurora a spus…
Flori, mulțumesc pentru feedback, o să-l iau cu siguranță în calcul pentru vara viitoare!