vineri, 7 noiembrie 2014

Reduceri păcătoase de toamnă

 

   Nu mai e mult și vor sosi cei doi moși generoși ai iernii: Moș Nicolae și Moș Crăciun. Ei vor fi responsabili cu împărțirea celor mai frumoase daruri către toți cei cuminți, însă până la sosirea lor noi, femeile, avem de trecut printr-un moment de cumpănă: venirea lui Moș SevenSins. Spre deosebire de ceilalți doi, moșul din urmă e ghiduș tare și se ține numai de năzdrăvănii. De pildă, în toamna asta a pregătit cele mai sexy cadouri pentru femei. Însă de generozitatea moșului nu putem benficia cu una, cu două, ci trebuie să îndeplinim cerința obligatorie: numărul cât mai mare de păcate!
   Un moș care să ne cadorisească pentru păcate, așa ceva mai rar! Însă strategia lui SevenSins e simplă, cu cât se păcătuiește mai mult, cu atât mai multe articole de lenjerie intimă merită femeia care a călcat strâmb.
   Când să ne pregătim de sosirea Moșului? Fix de Black Friday, perioadă în care prețurile produselor de pe site vor fi tăiate fără milă, iar dacă sunteți de părere că situația devine infamă, stați numai să vedeți lista celor șapte păcate capitale pe care o femeie trebuie să le săvârșească pentru a intra pe lista Moșului.

   1. Lenea. Socotită drept unul dintre cele mai ușoare păcate din topul celor capitale, trândăvia trebuie pusă în practică prin petrecerea a cât mai multor ore în pat, în timpul liber. Și nu oricum, în pijamale pufoase și ciorapi groși, ci în cele mai fine modele de cămăși de noapte și neglijeuri.
   2. Mânia. E recomandat să ne stăpânim furia dacă avem de gând să primim ceva frumos de Sărbători, dar asta nu e nici pe departe părerea lui Moș SevenSins. Până la finalul toamnei e obligatoriu ca măcar un bici ori un costum de latex să fie folosit pentru ca femeia să îi intre în grații.
   3. Minciuna. Nimeni nu va tolera minciunile, veți fi de părere, însă există și excepții. Se trec cu vederea, spre exemplu, situațiile în care femeia minte că ar fi polițistă, guvernantă sau asistentă medicală, folosindu-se de costumele de pe site.
   4. Viclenia. Surată a minciunii, viclenia își are și ea justificarea tot în costumațiile provocatoare. Așa că este în regulă dacă femeia blândă se va deghiza în drăcușor, iar cea vulcanică va purta măcar pentru o noapte un costum de îngeraș. Astfel de vicleșuguri sunt permise!
  5. Răutatea. Acest păcat e întruchipat, în lumea lenjeriei intime, de catsuit-urile incitante. Nici măcar printr-un miracol, femeia nu va arăta inocentă purtând aceste piese și automat va fi catalogată ca fiind nespus de rea.
   6. Crima. SevenSins încurajează mai multe forme de crimă. E de acord și cu cea survenită în serile în care femeia poartă ceva discret, precum un set delicat din dantelă, dar sprijină și crima violentă, pasională, în care se folosesc articole de lenjerie cât mai provocatoare.
   7. Bârfa. Închei cu ea pentru că e vitală în jocul nostru. Femeia e sfătuită să discute cu prietenele ei despre promoțiile de la SevenSins. Și se pare că eu tocmai am bifat acest punct, povestindu-vă despre surprizele care ni se pregătesc pe site de Black Friday.

   P.S: Dacă nu doriți ca Moșul să vă aducă cadourile prin curier, puteți să mergeți să le alegeți direct direct din ascunzișul său, amplasat pe strada Orzari, nr.2 , în sectorul 2. Aici veți fi întâmpinați de un personal calificat ce vă poate prezenta cele mai avantajoase oferte și puteți primi cosiliere chiar în timp ce savurați o cafea, în zona de relaxare special amenajată. 
   Ajunse în showroom va trebui totuși să justificați cumva că ați păcătuit suficient cât să cinstiți locul. Nu e nevoie să povestiți cu glas tare, căci Moșul SevenSins va ști cine n-a fost deloc cuminte!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...