vineri, 14 noiembrie 2014

Cosmetice bio la prețuri reduse

 
   
   În caz că lista voastră de cumpărături pentru Black Friday nu este definitivată, vin cu o ispită nouă: ofertele pentru 16 game de produse cosmetice de pe Bio-Cosmetics.ro. Magaziul online a fost de părere că nu e suficientă o singură zi din lună pentru a oferi prețuri reduse, așa că a pus la cale un alt fel de strategie, numită Black November. Astfel, pe tot parcursul lunii noiembrie, cuponul BF2014 ne aduce o reducere de 15% nu doar pentru un număr limitat de produse, ci pentru 16 game complete. În plus, pentru următoarea comandă plasată pe site vom primi un cupon nou de reducere, iar codul acestuia îl vom afla prin intermediul unui mail.

   Cosmeticele comercializate de Bio-Cosmetics fac parte din gamele multor branduri celebre, îndrăgite de multe dintre noi: Benecos, Greenland, Dermasel, Herbacin, șamd. Găsim atât cosmetice bio pentru femei, cât și pentru îngrijirea bărbaților sau copiilor. Toate puse în slujba sănătății noastre, dar și a înfrumusețării tenului, corpului și tenului. Pentru că în general produsele bio sunt ceva mai scumpe decât multe produse de pe piață, avem pe site și o categorie de tip outlet, în care prețurile produselor sunt tăiate cu până la 60%. 

    De pildă, multe produse Greenland se află la reducere în această secțiune. Mie îmi place foarte mult gama lor cu aromă de zmeură, dar și produsele pentru baie cu bumbac mi-au fost pe plac. Din gama cu zmeură am folosit gelul de duș, exfoliantul pentru corp și untul hrănitor. Eu le-am considerat a fi o variantă mai accesibilă și de mai bună calitate a produselor de la The Body Shop. În categoria Outlet de pe Bio-Cosmetics găsim geluri și spume de duș, dar și loțiuni și uleiuri hidratante cu prețuri sub 30 lei.      Produsele de la Benecos au și ele super prețuri pe site. Fondul de ten costă acum doar 33 lei, fiind redus de la 80, pudra minerală, mascara, rujurile, fardurile de pleoape au un preț sub 25 lei, iar creioanele și lacurile de unghii nu sar de 20 lei. Prețuri foarte accesibile, prin urmare, pentru niște produse bio pentru machiaj.    Benecos este considerat brandul de machiaj bio cu cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, produsele sale înregistând o popularitate tot mai ridicată în Europa. Din paleta sa de cosmetice cel mai tare mă tentează BB cream-ul, un produs de tip 8 în 1, disponibil în două nuanțe, ce promite o piele hidratată, cu aspect uniformizat. Este redus cu 50% pe site iar noul său preț promo este de 33 lei. Cu extra-reducerea de Black November aplicată: 28 lei.

   Pentru că se apropie Moș Nicolae, unii dintre noi au tendința de a cumpăra de Black Friday cadouri și pentru luna decembrie, pentru a beneficia de prețuri reduse. Bio-Cosmetics are pregătite și seturi cadou frumos ambalate, potrivite pentru a fi oferite în dar persoanelor dragi. Veți găsi seturi de la Village, un brand care primește 10+ pentru modul de ambalare a produselor. Cumpăram adesea, în preajma sărbătorilor de iarnă, câte un set de-al lor decorat cu îngerași, cumva îi asociam cu Crăciunul. Aș alege și un set de la Greenland pentru a-l face cadou sau... a-l primi în dar!     Bio-Cosmetics te va rasfata cu promotii si oferte de Black Friday. Pregateste-te pentru cumparaturi!

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...