Wishlist Asos


   Asos.com este magazinul meu favorit pentru cumpărături online din afara țării. Îi sunt client fidel din decembrie 2011 și este primul site din străinătate de pe care am comandat direct. Cumpăram și de pe LaRedoute.fr însă prin intermediul unei fete din București care percepea un comision foarte mic, însă treburile s-au schimbat după ce a apărut și versiunea românească a site-ului și românii nu au mai putut plasa comenzi pe site-ul francez, acolo unde prețurile erau tăiate serios în perioada reducerilor.
   Prețurile pe Asos nu sunt cele mai mici, însă în categoria Sale găsesc tot timpul anului articole reduse substanțial ca și preț. Am un wishlist uriaș, însă îmi calculez atent alegerile, căci nu-mi permit să comand absolut orice doresc. De obicei cumpăr rochii, sunt de calitate foarte bună și rezistă excelent în timp. Recunosc că mă ghidez și după preț și aleg, de regulă, articole c-un preț standard ridicat însă reduse serios. Dacă-mi citiți blogul de mai multă vreme, probabil sunteți la curent cu toate comenzile plasate pe site. Dacă nu, puteți oricând să le răsfoiți în categoria pe care o găsiți aici
   Probabil ați observat că pe multe site-uri asiatice sunt folosite imagini preluate de pe Asos, însă e vorba de replici, cel puțin eu asta am constatat după ce am cumpărat o rochie roșie de pe un site chinezesc și una neagră de pe Asos, același model. S-a dovedit că prima, cea roșie, să fie confecționată dintr-un material complet diferit de cea de pe Asos, foarte puțin elastic comparativ cu cea neagră, însă modelul era același. Era vorba despre un model bodycon, la care materialul contează foarte mult pentru că el stabilește cum va arăta rochia pe corp. Și, ca o paranteză, pe Asos am plătit mai puțin decât costa rochia pe site-ul chinezesc, însă menționez că rochia avea preț redus. Aceasta nu e o încercare de a arunca cu roșii în site-urile asiatice, căci și acolo se găsesc lucruri foarte drăguțe și de calitate bună.

   Printre favoritele mele de pe site se numără și rochia de mai sus, redusă de la 70 la 21 de lire, decorată cu mărgele în partea de jos. 


   Tot de la reduceri mi-a făcut cu ochiul o rochie-pulover cu mâneci croșetate, redusă și ea cu 50% (21 lire).


   Foarte feminină mi s-a părut și rochia de mai sus, un model Asos redus de 50 la 35 lire.


   Iarna trecută mi-am achiziționat o rochie Darling, croșetată, pe care am purtat-o foarte des în această vară (o puteți vedea, pe mine, aici). Este regina șifonierului meu, ca să-i zic așa, o achiziție pe care n-o s-o regret niciodată chiar dacă am aruncat atunci un pumn de bani pe ea. La un preț mai redus am găsit rochia de mai sus, cu flori aplicate (redusă de la 79 la 20 lire).

    
   Schimb culoarea și trec la o rochie roz, de la Arrogant Cat (27 lire în loc de 55).



   Dintre noutățile de pe site m-am lăsat ispitită de o rochie (Free People) și de un ceas. Ambele foarte scumpe, însă am să le pândesc la reducere și poate voi avea norocul să le prind cândva la un preț mai accesibil. 
   Lista mea de dorințe de pe Asos ar putea fi fără capăt, însă am să mă opresc aici, cu promisiunea de a vă arăta și pe viitor ce am mai cumpărat de la ei!
    

Comentarii

fashion doctor a spus…
asos e o comoara. frumoasa selectie,love!