TAG: Arome de toamnă!


    Am preluat tag-ul acesta de la Deeb. Mi se pare similar cu cel completat la finalul verii, așa că-l voi aștepta cu drag și pe cel de iarnă. Poate că pare timpuriu, însă deja am început să mă gândesc la ce cadouri voi cumpăra de Crăciun, chiar mi-am propus să fac o cutie secretă în care să le ascund pe toate până în apropierea sărbătorilor și asta din două motive: să nu mă mai stresez pe ultima sută de metri și să nici nu mai cheltuiesc mulți bani deodată. Așa că voi cumpăra cadourile treptat!

1. Accesoriile preferate în această toamnă.


   Uh, niciunul cu excepția genților! Însă vreau să-mi cumpăr și eu pălărie! De ceva vreme am început provoarea no heat challenge, care presupune eliminarea aparatelor de coafare a părului și o pălărie mi-ar fi numai bună, mai ales că părul meu e ondulat și destul de neastâmpărat.

2. Lumânarea preferată în această toamnă.
   Încă nu am aprins lumânări pe toamna aceasta, însă vreau să-mi cumpăr una cu aromă de merișoare sau cireșe.

3. Băutura preferată din această toamnă.


   Ceaiul. În medie beau cam 2 litri de ceai pe zi, jumătate neîndulcit, jumătate amestecat cu zahăr sau miere. Acum, că o să se răcească și mai tare, o să încep iar să beau seara o cană de vin fiert în care să infuzez un plic de ceai de fructe. 

4. Cartea preferată


   Am început să citesc Fructele iernii, o carte scrisă de Bernard Clavel, premiată în 1968 cu premiul Goncourt (un premiu contestat de mulți la vremea respectivă). Despre ea o să amintesc la finalul lunii, în postarea dedicată favoritelor și recomandărilor lunare.

5. Melodia preferată în această toamnă



   Leave your lover-Sam Smith. Însă îmi place mult și piesa lui Julien Dore pe care v-am pus-o mai sus. Plus că Julien îmi amintește de cineva foarte drag, iar asta face melodia și mai frumoasă :)!

6. Rujurile preferate în această toamnă.


   Nu am așa că vă povestesc despre fardurile favorite din această perioadă. Aplic o singură nunață pe pleoapă și aceasta este de regulă una din trusa de la Fashion Fair, paleta mea preferată dintre toate cele pe care le-am avut, creată special pentru tenurile mai închise.

7. Ojele preferate
   Cele nude.

8. Mâncarea preferată în acest anotimp.
    În ultima vreme am mâncat foarte des salată, pregătită cu ouă fierte, maioneză, carne, mult cașcaval, legume și pâine prăjită, deci nu e vorba de vreo variantă light. La fel de des m-am întâlnit cu salata de vinete, cu salata de ardei copți și cu cea de roșii cu brânză, dar și cu tocănița de legume.

9. Ce aștepți cu nerăbdare sezonul acesta?
   Să-mi iau pălărie, după cum ziceam. Mâine o să-mi intre banii pe card, deci în următoarele zile o să-mi cumpăr o pălărioară. Apoi, aștept să sosească comanda de la SheInside. Mi-au zis că au trimis-o prin serviciul express, asta după ce am așteptat o lună să-mi expedieze pachetul. Momentan sunt supărată pe ei și nici nu cred că am să mai comand de pe site prea curând.
   Aștept să înceapă The Walking Dead, unul dintre serialele mele favorite, dar și American Horror Story- Freak Show

10. Parfum preferat în acest sezon.


   Sunt două la număr: Angel de la Thierry Mugler și Passion Dance de la Avon. Pe ambele le-am descoperit în adolescență, însă în cazul celui dintâi am avut, la vremea aceea, o replică fidelă de la Refan.

   Cine dorește e liber să preia tag-ul pe blogul său!

ilustrații: Pinterest.com

Comentarii

ilda76 a spus…
Da, sa stii ca si mie mi s-a pus pata pe palarii! Si mi-e teama ca nu m-ar avantaja dar... na, te pui cu ideile fetelor! :P Am avut in cos una retro, diva like (parca Stadivarius era?!) si atat am bajbait pana am constatat ca nu se mai afla pe stoc! Un maro-roscat era!
M-a relaxat sa citesc raspunsurile tale la tag! Tare-as mai vrea timp pentru a-l completa dar e evident ca-s in corzi!

Pup, draga mea Aurora! :)
Ilda
Lavender Thoughts



Unknown a spus…
Angel este de departe unul din parfumurile mele preferate !!!
xoxo

www.sorananistor.com
Toma Aurora a spus…
Ilda, de asta mă tem și eu. Însă hai să ne luăm măcar câte una să vedem cum ne șade :D.
Eu am văzut unele chic pe oasap, însă costau 30-40$. No, no! Vreau una mai ieftină și pe care s-o pot proba! La un maro roșcat îmi stătea mintea ori un gri șoricel :D.
Pupicei, Ilda!
Toma Aurora a spus…
Sorana, are mulți fani acest parfum. Mi se pare că a fost no.1 în vânzări în 2013, în România. Nu e de mirare la cât de fain miroase!
Loredana a spus…
Draguuut! Si eu sunt fana ceaiuri in acest sezon. iar la Lidl au un ceai foarte bun:D