luni, 15 septembrie 2014

Colecție nouă de pantofi oxford la Miniprix   Ținutul natal al pantofilor oxford este Scoția, însă eleganții conduri cu șiret și toc mic au trecut rapid granițele și s-au răspândit în întreaga lume. Mai mult, alte popoare i-au botezat în fel și chip, francezii de pildă- concurenți vechi ai britanicilor- numindu-i pantofii lui Richelieu (celebrul lor cardinal).
    Dacă la început doar bărbații îi încălțau, secole mai târziu și femeile s-au arătat interesate de acest tip de pantof elegant și comod. Cel mai adesea pantofii oxford sunt purtați de femeile ce preferă ținutele cu un aer vintage, ele purtându-i împreună cu rochii feminine, însă și iubitoarele stilului masculin i-au trecut în topul preferințelor combinându-i cu pantaloni capri și sacouri boyfriend, lejere.
   Una dintre suprizele acestui început de toamnă pregătite de Miniprix.ro este colecția de pantofi oxford. Avem de ales dintre peste 30 de modele confecționate din piele (interior/exterior), toate având același preț: 128 lei!

   Dintre modelele disponibile m-au atras cele în nuanțe de bej, acestea potrivindu-se cromatic cu o mare parte din hainele mele și părându-mi-se simplu de integrat într-o ținută. Pentru că sunt fan rochii, eu cu astfel de articole vestimentare aș purta o pereche de pantofi oxford și cu o jachetă din denim, că tot s-a răcorit afară și nu mai e rost de ieșit doar în rochie.
   Întreaga colecție o găsiți aici! Puteți alege și dintre variantele pe gri, alb, negru, maro sau galben muștar.


sursă foto: Google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...