Review: Apă de albăstrele Galimard



    Încă de la începutul lunii iunie am început să mă folosesc de apa de albăstrele de la Galimard, înlocuind astfel orice altă loțiune tonică pe care o aveam în casă. Nu este prima apă florală pe care o folosesc, încercând de-a lungul vremii mai multe, printre care pe cele de trandafir, mușețel, levănțică și floare de portocal. Cea de floare de portocal, de la Apimond, a avut și o calitate în plus față de celelalte: putea să înlăture eficient machiajul de pe ten, având în compoziția sa și agenți de curățare. 
   Apa de albăstrele, ca orice altă apă florală obișnuită, promite împrospătarea pielii și calmarea ei imediat după utilizare. Ce are ea mai deosebit față de celelalte este faptul că revigorează instant pielea din jurul ochilor, iar în caz că ați avut o noapte albă ori ați uitat să vă demachiați și a doua zi v-ați trezit cu un aspect obosit al pielii, o simplă utilizare a acestei ape este suficientă pentru a vă împrospăta pielea. Am observat că acest produs are capacitatea de a calma ochii obosiți sau iritați, deci este demn de luat în considerare dacă vă confruntați cu astfel de probleme. Evident, nu mă refer la produsul de la Galimard în mod expres, ci la orice altă apă de albăstrele disponibilă în comerț.
   În cazul restului pielii de pe față, cu excepția celei din jurul ochilor, nu am observat ceva extraordinar la această apă florală, ea doar lasă pielea mai luminoasă și mai curată pentru 1-2 ore iar apoi tenul meu gras își face în continuare de cap. Așadar, nu e un produs miraculos pentru tenul cu tendințe de îngrășare, dar pentru ochii înroșiți sau pentru dezumflarea cearcănelor este fantastic.
   Ape de albăstrele mai produc și brandurile Mayam, Olivo, Ladrome, șamd. iar prețurile pornesc de la 10 lei/100 ml. Apa de la Galimard costă 42 de lei, și are un conținut de 500 ml. Produsul expiră în 12 luni de la deschidere și consider că este suficient pentru un an întreg de utilizare pentru ochi, dimineața și seara. Pentru o senzație și mai puternică de răcorire a zonei ochilor, apa de albăstrele poate fi ținută la frigider.


Comentarii

All that beauty a spus…
Am vazut si eu apa de albastrele pe un site cu ceva timp in urma si mi-a ramas gandul la ea. Review-ul tau este util pentru ca acum stiu la ce sa ma astept de la acest produs, mai ales ca si eu am tenul gras. xo
Annie a spus…
Nu am testat-o, eu acum folosesc apa de trandafiri de la Naturalis, dar o s-o adaug pe listă, mai ales că sunt fana produselor naturiste.
Te pup :*
http://justbeautyblog.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Simona, pentru ten nu are cine știe ce efect, dar pentru ochi e super!
Toma Aurora a spus…
Annie, am și eu pe listă acea apă de trandafiri de la Naturalis :).
Alexandra a spus…
Eu foloseam demachiantul cu albastrele de la Yves Rocher si-mi placea. O sa incerc si apa aceasta, suna bine.