PointShop- locul potrivit pentru super eroi!




   Când eram mici visam cu toții să fim super eroi și încercam să ne transformăm, cu ajutorul jucăriilor pe care le aveam la dispoziție în personaje cu puteri supranaturale. Ca orice alt copil, am experimentat în primii ani de viață, desenul. Pe colile blocului de desen, pe caiete cu foaie velină, ajutându-mă de creioane și de carioci colorate și, mai târziu, de acuarele și tempera. N-am avut suficient noroc să desenez prea mult cu ajutorul cretei colorate, strada mea fiind, la vremea respectivă, neasfaltată. Singurul loc permis în care puteam colora în voie pe jos era în curtea școlii, dar acolo cimentul nu era perfect nivelat și rareori mi se întâmpla să găsesc o bucată liberă, potrivită pentru desenat.



   Astăzi strada e netedă ca-n palmă și când mă întorc acasă văd șiruri întregi de șotroane și eroi pe care nu-i recunosc, întinse dintr-un capăt al străzii până în celălalt. Fix cum îmi imaginam eu să fie, în copilărie, dar cu alți eroi de poveste. Unii poate că nici nu există și sunt doar închipuiri ale micuților, așa cum și eu mă transformam, pe foile blocului de desen, într-un mixt de Sailor Moon și Cat Woman și aveam, pe deasupra, abilitățile unui robot pe care l-am iubit în copilărie, intitulat Grendizer! La așa o imaginație fusion, ca să amestec și un termen din gastronomie în această istorisire, nu-i de mirare că m-au amuzat copios membrii echipei PointShop, fiecare dintre ei transformat, într-un super erou!
   Însă cine sunt super eroii PointShop și ce puteri supranaturale dețin ei? Sunt cei din spatele unui magazin de papetărie și birotică, ce au grijă ca magazinul să fie perfect aprovizionat iar procesul de comandare online să fie simplu, rapid, distractiv și la îndemâna oricui. Unii dintre acești eroi sunt mereu cu ochii pe stocuri, verificând cu atenție dacă acestea sunt actualizate, alții vin cu idei noi de produse și propun introducerea de noi tipuri de rechizite, caiete sau articole de protocol. Câțiva eroi se ocupă de serviciul clienți și răspund cu amablilitate la orice fel de întrebare și bineînțeles că există chiar și un personaj harnic ce se ocupă cu livrarea ultra-rapidă a comenzilor la destinație. 
    Locul în care toți acești super eroi lucrează, PointShop, este perfect organizat și-am să vă fac, cu persmisiunea voastră, un tur virtual prin toate categoriile sale!



  În secțiunea dedicată papetăriei găsim toate tipurile de hârtie pentru scris și imprimat, dar și agende, caiete, etichete adezive, plicuri antișoc și role de hârtie. Adică materia de bază pe care putem, eventual, să ne creionăm pe noi ori pe copiii noștri, sub forma unor personaje de poveste.



   Dacă nu avem cu ce să creionăm, imediat facem rost de instrumentele de scris necesare din categoria Birotică. Tot de aici putem adăuga în coșul de cumpărături accesorii pentru birou, obiecte utile pentru arhivare, dar și instrumente de folos pentru prezentări, precum ecusoane, panouri sau baghete.



   
   Dacă nu suntem foarte talentați la desen și dorim să obținem ceva frumos, demn de păstrat peste ani, există un colac de salvare: consumabilele negre ori color, disponibile și ele pe site, ce ne vor ajuta să imprimăm orice desen creat cu ajutorul calculatorului sau găsit pe Internet.



  În categoria IT&C, eroii PointShop ne pun la dispoziție echipamente pentru birou (faxuri, distrugătoare de documente, aparate de îndosariat), electronice și calculatoare, accesorii și medii de stocare. Tot ce ne trebuie pentru a ne organiza perfect munca la birou, în clipele în care nu ne mai permitem să fim decât niște super eroi pe...frontul muncii!
   Și tot pentru birou, pentru momentele de destindere, produsele protocol pot fi o variantă economică pentru organizarea unei mini-petreceri aniversare a unui coleg sau a sărbătoririi unui succes înregistrat pe neașteptate.



   Întorcându-ne, în încheiere, la anii copilăriei și la școală, voi încheia turul virtual cu segmentul dedicat rechizitelor școlare. Aici ne așteaptă, frumos așezate în vitrina online, creioane și cretă colorată, hârtie multicoloră și plastilină. Pregătite toate pentru a ne ajuta copiii să se transforme, măcar pe hârtie sau pe asfalt, în eroi de poveste. Iar totul e la doar un click distanță!

Comentarii