O vară muzicală


    Pe Marius Matache l-am cunoscut mai întâi ca blogger și abia apoi, luni mai târziu, am aflat că este și un talentat muzician. Și poate nici n-aș fi aflat acest detaliu dacă nu aș fi zărit albumul său de debut, Hoinar prin Piața Matache, în secțiunea dedicată muzicii folk din magazinul online Hanora (click aici). Special pentru fanii acestui gen muzical, Hanora a creat o secțiune separată, în care găsim stickere și albume de muzică folk, la prețuri accesibile.
    Iubim cu toții muzica și ne place s-o auzim în multiplele sale forme: la radio, fredonată stângaci de un prieten sau emisă de aparatele electronice, iar Hanora a ținut cont de pasiunea noastră și în gama sa de produse dedicate întregii familii a inclus și obiecte care să ne ajute să ne bucurăm de muzică sub toate formele sale.



   Vara ne place să călătorim cu muzica dată la maxim. Mai ales pe timp de seară, aș adăuga eu din postul de pasager pe scaunul din dreapta. Uneori, când se oprește muzica, parcă lipsește ceva și drumul pare mai lung și mai plictisitor ca de obicei. Buna dispoziție apare imiediat când muzica se aude tare și clar, iar un amplificator de sunet poate scoate toate gândurile triste din mintea noastră, cel puțin pentru o perioadă. 



   Sunt locuri în care cu greu poți duce muzica cu tine, astfel încât să nu fii nevoit să o asculți prin căști audio. Noi am experimentat la marginea unui râu, iar atmosfera creată cu muzica pornită pe telefon n-a fost una dintre cele mai reușite. Pentru situațiile de acest gen, boxele mobile pot fi o soluție inteligentă. Cu ajutorul unui cablu USB puteți conecta telefonul sau mp3 player-ul direct la boxe, iar muzica auzită ca-n surdină nu va mai fi o problemă, indiferent de locul în care vă aflați.



   Pentru interiorul casei aș spune nu boxelor. Nu sunt genul de om-club și automat nu agreez senzația de pereți care tresaltă parcă sub zgomotul produs de boxe. În schimb, una din marile mele slăbiciuni sunt globurile cu oglinzi ce crează o atmosferă disco până și-n banalul dormitor. Nu-i nevoie decât să-l agăț de tavan, să dau drumul unui album din anii 80 al Madonnei și distracția este garantată!



   Și pentru că la Hanora se găsesc de toate pentru întreaga familie, aici am descoperit și accesorii pentru cei mici, cu sunete care să-i amuze. Iar una dintre cele mai simpatice jucării de pe site este soneria pentru bicicletă Hello Kitty, care sigur va face senzație într-un grup de fetițe cochete.




Comentarii

ilda76 a spus…
Acum aflu despre acest Hanora.Thanks! Good to know!
Pana una-alta, dau o raita prin magazin...

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Ilda, spor la colindat prin magazin! :*