Noua colecție The Funkers



    Noua colecție The Funkers bifează, din punctul meu de vedere, toate trendurile la modă pentru tineri și adolescenți, în momentul de față: tricouri cu imprimeuri haioase, detalii punk, croieli lejere, deja celebrele crop top-uri dar și rochiile cu aer boho-chic. Și tocmai pentru că se adresează tinerilor împătimiți de modă, cu chef nebun de cumpărături și cu bugete nu neapărat fabuloase, prețurile produselor pornesc de la 35 lei și nu sar de 150 lei. Eu am selectat pentru blog piesele favorite și le împart cu voi!







    Deși trebuie să recunosc faptul că rochia albă de la începutut postării este favorita mea din întreaga colecție și topul cu buline de mai sus îmi este la fel de simpatic, motiv pentru care următorul obiect vestimentar pe care-l voi trece pe wishlist va fi un top înbulinat.
    Hainele The Funkers sunt disponibile pe site-ul Elefant.ro (click aici), ele numărându-se printre cele mai accesibile articole din sectorul de îmbrăcăminte. Multe modele mi se par similare cu cele de pe site-urile de peste ocean, doar că în cazul de față se pot economisi banii de shipping plus eventualele drumuri la poșta vamală, în caz că pachetele nu ajung la oficiile locale. Pentru produsele din categoria Fashion-Elefant.ro, transportul prin curierat costă 6.9 lei indiferent dacă locuiți în București sau în orice alt oraș/ localitate din țară. Special pentru București există și opțiunea express, grație căreia o comandă e livrată în maxim 4 ore, iar în acest caz taxele de livrare sunt fie de 30 lei pentru comenzi sub 300 lei, fie gratuite pentru comenzi ce trec de acest prag.

Comentarii

Unknown a spus…
Ai dreptate, Aurora ! Sunt de acord cu tine :)
Loredana a spus…
dragute modelele alese!
Toma Aurora a spus…
Mă bucur, Larisa! :)
Toma Aurora a spus…
Și mie, Adina. Mi se pare o colecție foarte tinerească!
Toma Aurora a spus…
Merci, Loredana :) !
Mihaela Pojogu a spus…
Fusta si topul bulinat m-au cucerit!