Wishlist de iulie



   Deschid lista de dorințe a lunii iulie cu o rochie albă, brodată. Cu sau fără decupaje, îmi doresc una dintr-un material ușor, care să-mi lase libertatea de mișcare. Modelul de mai sus este ales orientativ, de pe SheInside, s-ar putea să fie chiar el cel pe care-l voi cumpăra.



   Tot albă, rochia de la Zara de mai sus (disponibilă pe Kurtmann), m-a cucerit instant. Materialul imită jaquardul, iar din pozele pe care le-am găsit pe google, pare și suficient de gros pentru a fi perfect opac. 





    Asos.com are acum reduceri de 50%, iar mie îmi plac geanta și cele două rochii din fotografiile de mai sus. Le găsiți în secțiunea Sale.


   Un eyeliner nou trec pe listă. Unul lichid, cu pensulă subțire din burete, de preferat, căci nu mă descurc la fel de bine cu pensulele din fire. O să caut ceva accesibil și, pentru că e vară, ar fi ideal să aibă o formulă rezistentă la apă. 


   Voi căuta și un balsam leave-in potrivit firului meu de păr, pe care să-l aplic după spălare, înainte de folosirea aparatelor de coafat. Potionizer-ul bifazic de la L/oreal mi se pare foarte tentant și l-am văzut redus la jumătate de preț pe produsecosmetice.ro .



 

Comentarii

ilda76 a spus…
Aaahh, rochiile alese... <3 Si geanta!!! Suspin aici... asa sa stii! :)
Pup, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
All that beauty a spus…
Ce-mi place ultima rochita!!!!
Unknown a spus…
Eu chiar mi-am ales o rochie albă de pe site-ul SheInside. O aștept cu entuziasm ! Prima pe care ne-ai arătat-o e tentantă.
Cherry Queen a spus…
e superba rochita de la Kurtmann. imi place tare mult. chiar e pe stilul tau si mi-as dori sa o vad intr-un outfit. :D
pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda, am zis să intru puțin, în recunoaștere, pe Asos și uite cum am pus repede ochii pe ceva. Au reduceri mari, dar le aștept și pe cele de 70%, cine știe ce noroc va da peste capul meu :))
Toma Aurora a spus…
Da, e foarte drăguță, boemă! :D
Toma Aurora a spus…
Larisa, abia aștept să o văd pe a ta! Au multe modele drăguțe de rochii cei de la SheInside, momentan e o avalanșă de rochii albe puse la vânzare pe site :D.
Toma Aurora a spus…
Eu tare mi-o doresc, mi se pare interesantă cu decupajul acela în partea din față și materialul e tare frumos. Te pup!