sâmbătă, 19 iulie 2014

Un nou concept estival: Hanora.ro

   Pentru noi, femeile, nu e deloc simplu să ne pregătim pentru vară. Mergem din timp la sală, cheltuim mai mulți bani pe haine frumoase, costume de baie și cosmetice anume făcute pentru a ne pune în valoare calitățile. Avem grijă la ce alimente consumăm, să nu care cumva să ne pricopsim cu câteva kilograme în plus și ne preocupăm de tot felul de detalii considerate a fi nu foarte importante de către bărbați. Căci lor li se pare că poartă pe umeri povara grea a treburilor zilnice, fiind în permanență atenți la chestiunile care contează cu adevărat.
   -La ce e bună frumoasa ta rochie din dantelă dacă se sparge baia de ulei a mașinii și rămâi cu tot cu rochie în mijlocul câmpului? va întreba bărbatul vizibil preocupat de soarta automobilului.
   Femeia va sta puțin pe gânduri, întrebânduse ce-o fi oare baia de ulei. Și uite așa se mai adaugă o dispută bărbat/femeie la dosarul uriaș al războiului dintre cele două sexe.
   Ca să se împace și capra și varza, a luat naștere Hanora(click aici), un magazin conceput pentru a face față atât nevoilor bărbaților, cât și capriciilor feminine. Și nu numai, căci Hanora are surprize și pentru cei mici!


    
    Pentru bărbați, site-ul pune la dispoziție o ofertă vastă de piese și accesorii auto, obiecte pentru timp liber, sisteme de securitate și de îmbunătățire a confortului casei.


   -Așa, da-ți-le lor bricege, scule și camere video și lăsați femeile cu ochii în soare! se va răscula o duduie nemulțumită de cele scrise mai sus.
   Însă ce nu știe ea e că pe site se găsesc și trufandale pentru inimile femeilor, precum cosmetice și obiecte dichisite pentru interior. Pentru că tot e vară, fetele se pot răsfăța cu produse pentru protecție solară de la Gerovital, își pot pune manichiura la punct cu ajutorul cosmeticelor Farmec și se pot îngriji de frumusețea podoabei capilare apelând la șampoanele, balsamurile și tratamentele Gerovital Plant.
   Astfel se poate considera că s-a mai pus capăt unei lupte din cadrul frumoasului război al sexelor, cel în care, indiferent de combatantul aflat în avantaj, niciodată poziția de lider nu e păstrată pentru multă vreme. Și pentru că din acest război adesea se nasc copii, Hanora are grijă și de ei în această vară, cu cea mai frumoasă colecție de jucării inspirate de celebre personaje de film sau de poveste. Figurinele cu eroii din Toy Story, mașinuțele Cars ori superbele păpuși Barbie vor cuceri inimile tutor copiilor!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...