joi, 3 iulie 2014

Cea mai fierbinte vară a bărbaților    Meteorologii ne-au pus deja în gardă: se anunță ca vara lui 2014 să fie cea mai călduroasă din ultima sută de ani! Totul ar fi în regulă, spunem, căci am reuși cumva să ajungem la liman de toamnă și să facem față temperaturilor ridicate anunțate. Însă mai îngrijorătoare este situația pentru bărbați, căci SevenSins va face să crească temperaturile cu cel puțin dublul gradelor generate de soare. Noile colecții de costume de baie (click aici) și lenjerie intimă pentru femei (click aici) vor transforma femeile în apariții incendiare și vor face din vara aceasta una și mai fierbinte!
    Și-ar considera dânșii, bărbații, că ar fi indicat ca-n astfel de cazuri periculoase să se răcorească cu o înghețată de ciocolată, numai că SevenSins nu prea stă de felul său cuminte și va condimenta în stilul propriu situația trimițând la înaintare o felină bronzată, purtătoare a unui costum de baie în culoarea ciocolatei. Cu detalii bej, ca de vanilie, ca nu cumva domnul să se răzgândească și să dorească înlocuirea înghețatei cu aromă de ciocolată cu una de vanilie ( trebuie să menționăm aici că SevenSins are cel puțin gândirea ageră a unui zeu, colaborând direct cu soarele verii, cu Zeul Ra și cu tot staff-ul din spatele fierbintelui spectru solar, deci rare vor fi cazurile în care nu va lua în calcul orice situație posibilă!).   Suntem puși în fața cazului în care niciun bărbat n-a reușit să se răcorească, așa cum își dorea, c-un cornet de înghețată de cicolată, așteptând însă cuminte lăsarea nopții. O dată venită noaptea, felina în costum de baie și cu piele de cacao s-a făcut nevăzută.
   -Sorbet de căpșuni! strigă bărbatul, sperând ca de data aceasta să aibă parte de un desert răcoritor.
  În schimb, i-au trimis pe cap o felină nocturnă, îmbrăcată toată-n roz și bej. Ca o fondantă. Ca o bezea fructată. Ca o cupă generoasă de sorbet de căpșuni.
    Aproape de miezul nopții. Bărbații noștrii băteau în retragere, transpirați ca vai de ei din pricina torturii vizuale la care fuseseră supuși. Câțiva și atinseseră desuurile sexy, vă imaginați numai ce temperaturi ridicate, neobișnuite, s-au înregistrat în cazul lor! Ultima soluție rămasă în picioare, stâlpul cel mai durabil al supraviețurii onoarei masculine, se arăta la orizont: bărbatul avea nevoie urgentă de bere! Altfel se prăpădea de-a totul. Și, stând răbdător pe canapeaua sa, tocmai când bătu de ora 12, el văzu o apariție ce-i tăie și ultima răsuflare: femeia îmbrăcată în rochii de noapte și costume provocatoare de culoarea berii (blonde și brune). Să guste sau să nu guste? Acum, voi să fiți în locul dânsului... 
   Numai că berea gustată nu era dintre cele obișnuite și l-au adus pe bărbat în pragul morții. Ferice de el că se afla undeva la mare și s-a putut târî, cu ultimele forțe până la malul apei, cu gândul de a-și răci trupul înfierbântat în valurile reci ale dimineților de vară. Numai că din valuri, ca niște sirene umblătoare, s-au năpustit asupra lui femei în desuuri albastre, ce împrumutaseră în ținutele lor nuanțele apei mării. Una purta rochie deschisă, ca marea într-o amiază liniștită, în timp ce alta se învăluise într-un baby doll mai îndrăzneț, de un albastru închis, precum marea neliniștită aflată sub amenințarea furtunii.
   Ar fi creștinesc să mă preocup acum, la răsărit, de starea bietului mascul stâns întins, nemișcat, pe plajă. Însă meteorologii au avertizat pe toată lumea, nu-i momentul potrivit să-i caut scuzele. Și-n plus, asta e doar prima zi caniculară prevestită și multe asemenea ei stau să vină până la finalul verii!
   În cazul în care scenariul de mai sus v-a plăcut, însă vi s-a părut incomplet și ați dori să adăugați câteva grade în plus zilelor și nopților de vară ale bărbatului din viața voastră, SevenSins vă așteaptă cu reduceri și vouchere de discount pentru prima comandă plasată pe site. Mai mult, dacă încărcați pe site o fotografie cu lenjeria comandată veți obține și un voucher de 50 lei pe care-l puteți folosi în acest magazin online. 


2 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai, Aurora, mai!!! Pentru o clipa, m-ai facut sa-mi doresc sa fi fost barbat si sa am parte de astfel de delicii! :)) Da-i bine si sa fim femei - suntem deliciul in sine! :D

  Foarte frumos articol! Felicitari! :)
  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...