miercuri, 23 iulie 2014

Baby on board!


   Haideți la plimbare, bebelași mici și scumpi! Piciorușele voastre grăsune și fragede se mișcă zburdalnic, ținute în frâu numai de scutece. Doi gemenei cu cârlionți după urechi ce vor tăia adierea lină din dimineața de vară, iar zâmbetele voastre vor îmbia soarele să se răsfețe în înaltul cerului.
   Cuminte și primitor, căruciorul Chipolino(click aici) așteaptă liniștit ca pufuleții să-și ocupe locurile confortabile. Nu-i de glumit atunci când bebelușii intră în discuție! Pentru ei, confortul și siguranța sunt esențiale. Și, cum ochișorii lor sunt curioși să descopere orizonturi noi, nici nu ai cum să nu-i scoți la plimbare într-o dimineață frumoasă de vară. Pe aleile din parc, umbrite de copacii prin frunzișul cărora soarele se strecoară timid, un cărucior plimbă două făpturi gemene, ce se aseamăna ca două picături de apă.
    Verde ca un brotac strecurat prin iarba crudă, căruciorul pentru gemeni așteaptă cu veselie să-i poarte în brațe pe copilașii cu râsete cristaline. Ochii lor sclipesc ca cristalele, chiar dacă sunt ascunși bine de razele soarelui de cupola generoasă. Două vizoare are cupola protectoare, precum ferestrele unui acoperiș. Din când în când, le ridici pentru a vedea căpușoarele bălaie. Uneori, ridică privirea în sus, urmărind la rândul lor prin vizorul deschis, cu o și mai mare curiozitate. Alteori, capetele mici cad unul peste celălalt, într-un somn dulce și senin, specific pruncilor.


   Dincolo de cochetăria sa, căruciorul este foarte practic. De altminteri, cărucioarele (click aici) sunt primele vehicule ale omului, ce-l poartă dintr-un loc în altul. Spătarele se rabatează independent pentru ambele sensuri, cu cea mai mare ușurință, putând fi poziționate în diverse feluri, cu ajutorul curelelor. Astfel, confortul nou-născuților este sporit, mai ales că trupușoarele lor fragede au nevoie de protecție și de o poziție ideală în orice moment. Voinicii curioși sunt ținuți în siguranță de bara de protecție detașabilă, care nu-i incomodează și îi împiedică să cadă din cărucior și să se rănească. Centura de siguranță sporește și ea siguranța, în special atunci când năzdrăvanii, abia treziți din somn, parcă nu mai au stare în cărucior. Și, cum energia îi cuprinde instantaneu, este bine să fie protejați, mai ales în timpul mersului, când se pot dezechilibra cu ușurință.
   Piciorușele pot zburda în voie sau se pot sprijini atunci când somnul este cel mai adânc, deoarece suportul pentru picioare este ajustabil și prevăzut cu PVC pentru o curățare fără efort. Rotilele sunt mari, perfecte și pentru a mânui căruciorul în condiții mai dificile, precum la urcatul sau coborâtul scărilor. În partea din față, roata unică, pivotantă, le echilibrează perfect pe cele două roți din spate, ce sunt prevăzute cu frâne. Faptul că roțile sunt gonflabile face ca acest cărucior să le oferele bebelașilor și mai mult confort, grație cauciucurilor umplute cu aer, care nu se simt deloc rigide și instabile.
    Și bebelașilor noștri nu le mai rămâne decât să fie plimbați în voie, timp de câteva ore pe zi. Lăpticul, ceaiul călduț, piureul de legume, șervețele și suzetele, toate sunt la îndemână, depozitate în coșul spațios. Nimic nu trebuie să le lipsească acestor voinici, atât de curajoși și de curioși la fiecare ieșire. Chiar și pe ploaie își doresc să zburde în căruciorul de culoarea brotacului, protejați fără probleme de husa de ploaie.
   Haideți la plimbare, bebelași mici și scumpi! Urcați degrabă în căruciorul dublu, ce vă va purta împreună în frumoasa călătorie numită viață!
2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...