vineri, 18 iulie 2014

Apa bună te duce la Disneyland

   Împăratul Disney dorea să primească un vizitator din România în regatul său, Disneyland. Să-l întrebe câte ceva de vorbă despre situația țării, să-l tragă de limbă despre ce mai e nou în economie, despre ce mai citesc și iubesc românii zilelor noastre, dacă au mai rămas ei cumva copii în adâncul sufletului. Curiozități de împărat! Și s-a decis tocmai pe timp de vară să-și ducă planul la bun sfârșit și cum avea nevoie de un ajutor de încredere l-a chemat pe Vittel, spiridușul apei bune, pentru a-i însărcina proiectul său.
   -Vreau să-mi aduci de îndată un român, cu tot cu familia sa, aici, la curtea mea, pentru o distracție pe cinste la sfârșit de vară!
   -Măria Ta, frumos din partea dumitale, dar trebuie să te avertizez că românii au devenit cam hapsâni în ultima perioadă și va fi foarte greu să aleg pe cel potrivit dintre ei. Vor da cu toții năvală peste mine când vor auzi de excursie! oftă Vittel.
   -Hmm, m-am gândit și la asta, dragul meu. De aceea, iată ce vom face: tu, Vittel dragă, ai să scoți pe piață o sumedenie de sticle de apă cu personaje Disney pe ambalaj. Cu Nemo, Cars, Rapunzel, cu cine vei voi tu. Dai apoi șfară în țară că acela care va cumpăra o sticlă de 0,33ml de apă Vittel Disney, va primi dreptul de a-și înscrie codul unic la tine pe site, în secțiunea Înscrie codul aici! O singură dată pentru fiecare sticlă, să nu se calicească!
   -Bine, Măria Ta, dar cum voi alege marele câștigător dintre atâtea zeci de mii de români însetați ce vor lua cu asalt sticluțele promoționale?
   -Răbdare, Vittel! După ce românul își validează codul unic și datele de contact, va primi un cod PIN. Acest cod PIN îi va fi de folos de fiecare dată când va dori să înregistreze un cod nou de pe sticlă pe site. Așa că roagă-i pe toți să fie atenți, să nu rătăcească PIN-urile! Fiecare cod unic promoțional îi poate aduce participantului premiile puse la bătaie pe site.
   -Ce ușurare că-s mai multe premii, Înțelepciunea Ta. Credeam c-o să fie un singur premiu și deja vedeam românii năpustindu-se asupra mea, nefericiți din pricină că unul singur ar fi câștigat ceva. M-ați scăpat de la moarte, bunule!
   Împăratul Disney se amuză tare la cele auzite dar, scărmănându-se viclean în barbă, continuă:


  
    -Ți-am pregătit și o hartă a premiilor, dragă Vittel, ca să-ți fie de folos. Privește numai cât de simplu va fi pentru un participant să se ghideze: introduce 3 coduri promoționale hopa! primește un wallpaper, bagă 5 coduri și se trezește automat cu niște simpatice șabloane de colorat Disney, iar la 7 coduri unice înscrise poate descăra forme de coronițe cu care își poate înveseli copilul, frățiorul sau un om mic pe care-l cunoaște în întreaga lume. Iar la final, pe 31 august, unul singur va fi încoronat câștigător și pe el, alături de familia sa, am să-l primesc aici la mine, la curte, în împărăția Disneyland, pentru o experiență de neuitat! Ai reținut tot, Vittel?
   -Da, împărate! Chiar acum plec să astâmpăr setea de premii a tuturor românilor cu cea mai bună apă!
   -Grăbește-te, Vittel! Și să nu care cumva să mi te întorci fără câștigător, că unde-și stă fundul sticlei, acolo îți va sta și capacul!2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...