Wishlist de iunie


    Iată că a sosit prima lună de vară a lui 2014! Și o dată cu ea au prins contur și primele noastre dorințe pentru sezonul estival. Ori unele dintre noi au fost mai rapide și deja au cumpărat costume de baie, ochelari, bijuterioare colorate, cosmetice cu arome fresh și toate celelalte lucruri potrivite pentru zilele călduroase! Eu am să deschid lista dorințelor pentru această vară cu o bluză brodată, pe umeri. (Imaginea este luată de pe Pinterest, dar eu am văzut ceva similar în magazinele Bershka).





   Pe Oasap.com au adus modele noi de bluze croșetate/brodate/din dantelă, iar mie mi-au plăcut cele două de mai sus.





   Pentru că sunt la mare căutare crop top-urile în acest sezon, nu ar strica unul din dantelă, de culoare deschisă. 



    De ani de zile folosesc kit-ul pentru sprâncene de la ELF. Mă ține aproape un an și utilizez numai partea deschisă, pulbere. Gelul închis la culoare este potrivit pentru cele care doresc o conturare precisă și un aspect lucios al sprâncenelor. Și pensula inclusă mi se pare bună, deși e micuță și nu se strică nici după un an de folosire. Un kit de sprâncene de la ELF este foarte ieftin, eu îl cumpăr cu 3$ de pe Iherb. Am nevoie de unul nou!

    Citind pe blogul Georgiei câteva prime impresii despre fondul de ten de la ELF, m-am gândit să comand și eu o sticluță. Prețul este foarte atractiv, identic celui al kitului de mai sus. Fiind foarte bronzată momentan, nu văd rostul în a cumpăra un nou fond de ten scump, în condițiile în care bronzul va începe să se estompeze după câteva săptămâni. Și, cine știe cât de bun mi se va părea acest produs ELF și va deveni o opțiune de luat în calcul și pentru sezonul rece!



   Pentru că zona T nu-mi mai dă pace o dată cu venirea căldurii, am pus ochii pe un produs foarte apreciat de consumatori: o bază (plus corector) de la Bella Pierre (50-60 lei, disponibilă în mai multe magazine online). Se zice că matifiază, acoperă perfect imperfecțiunile, cearcănele. Pentru mine e mai important să matifieze și nu se vadă foarte tare pe piele, iar dacă aspectul său va fi unul natural sau nu, am să vă povestesc pe blog după ce am s-o cumpăr.




   Pe lista de dorințe mai adaug și o apă de albăstrele (fotografia este orientativă). Am de gând s-o folosesc în zona ochilor, în diminețile în care mă trezesc cu fața la pernă și am ochii foarte obosiți. Se spune că apa de albăstrele poate fi folosită cu succes și pentru zonele iritate.





        Pentru că e vară, e timpul nu doar pentru mâncăruri ci și pentru lecturi ușoare, iar primul titlu pe care-l trec pe listă e Regina Mătăsurilor , roman istoric aerat, scris de Vanora Benneti. Tot despre un roman istoric am să vă vorbesc și în recomandările lunii, unde îi voi acorda puțin spațiu lui Alexandre Dumas și lucrării sale: Ludovic al XV-lea și Curtea Sa.

Comentarii

Gabriela Popescu a spus…
Mă tentează fondul de ten de la ELF . Frumos wishlist! ♥ Sper să reușești să îți achiziționezi tot ce ai scris în această postare!
Te pup și te aștept și pe blogul meu! :*
http://gabriela-popescu.blogspot.com
deebsblog a spus…
Uite ca n-am stiut despre apara de albastrele. Good to know! Bluza brodata si cazuta asa pe umeri e superba <3
M-am indragostit de dantelele albe datorita tie, desi n-am prea multe articole de genul asta, cred ca sunt singurele pe care imi doresc cu adevarat sa le cumpar pentru vara asta.
coco a spus…
a 3-a bluzita e superbaaa!!!1
Unknown a spus…
Sunt curioasă de chestiile de la Oasap. Mi le recomanzi?
Gabriela a spus…
Bluzitele albe sunt minunate!


FASHION-SPIKE.blogspot.com
All that beauty a spus…
A treia bluzita imi place foarte mult!!! Si eu folosesc kitul de la elf, dar imi place mai mult partea cerata deoarece fixeaza sprancenele pentru ca ale mele cresc mereu si uneori sunt dezordonate.
Toma Aurora a spus…
Gabriela, multe lucruri bune am citit despre el și pe alte bloguri, nu doar pe al Georgiei. Acum rămâne de văzut, căci unele produse ELF mi-au plăcut mult, iar altele deloc. :)
Toma Aurora a spus…
Andreea, daaa, așa mi s-a pus pata pe o bluză pe umeri! Două am văzut în magazine care mi-au plăcut. Nu erau așa frumoase ca cea din postare, dar erau cât de cât asemănătoare.
Toma Aurora a spus…
Adina, dacă te-a prins microbul atunci să știi că o să fie greu să te mai lecuiești vreodată :D !
Toma Aurora a spus…
Coco, merge purtată în 2 moduri. Și cu năsturașii în față și cu ei pe spate :) !
Toma Aurora a spus…
Teodora, huh, greu de zis. Am comandat lucruri foarte frumoase de la ei, dar s-a mai nimerit ca unele să fie și de calitate mai slabă. În general obiectele fotografiate pe manechinele blonde și nu pe asiatice sunt de calitate mult mai bună. Celelalte sunt mai ieftine, dar o mai poți da în bară cu ele, căci sluetele asiaticelor sunt înșelătoare și de multe ori rochiile vin foarte scurte ori bluzele foarte mulate.
Toma Aurora a spus…
Simona, mie partea cerată îmi place și pentru efectul lucios, dar având părul mai deschis la culoare momentan, nu prea mi se mai potrivește. O să iau varianta cea mai deschisă de data asta, Light, poate așa mi se va potrivi și partea mai închisă.
Deena a spus…
I need all the lace!:)) Pe bune, devine o boala psihica asta cu bluzitele de inspiratie boho chic. Le-as lua pe TOATETOATETOATETOATE!:)) Sa iti indeplinesti cat mai multe dorinte luna asta!:)
MayDay a spus…
Am primit de ziua mea bluza din dantela alba perfecta, abia astept sa-i fac cateva poze. Fain wishlist! :X

http://the-may-day.blogspot.ro/2014/06/sunshine-lemonade.html
Deea a spus…
Si mie imi plac topurile brodate! Mi-am luat saptamana trecuta un maoiu alb brodat de la H&M. Abia astept sa-l scot in lume!
Pentru srancene eu folosesc kit-ul de la Nyx. Tot asa, doar partea deschisa (e ala pt brunete) si-s tare incantata de el, mai ales ca costat doar 27 lei:).
Pupici!
Adina Aruştei a spus…
imi plac asa mult hainutele dantelate/brodate. si kit-ul elf imi face cu ochiul, sunt cam pe ultima suta de metri cu fardul pentru sprancene :(
Alice wonders a spus…
M-ai terminat cu bluzitele de pe Oasap... ph man, gotta catch them all :D
Bianca Roxana a spus…
Kit-ul acela pentru sprancene e pe wish ist-ul meu de o vesnicie. Nu stiu unde mi-a stat capul saptamana trecuta cand am plasat prima comanda Elf, de am uitat complet de el:(
http://zambetdeinger.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Deena, tocmai am mai găsit unele faine în Miniprix. :D
Toma Aurora a spus…
Uuuu, așteptăm pozele! :*
Toma Aurora a spus…
Deea, poate-l vedem și într-un outfit pe blogul tău :D.
De azi mai am 3 bucăți new entry, luate din Miniprix. E nebunie pe-acolo cu bluzele albe brodate, păcat că unele-s prea mici și altele sunt prea mari. Mult prea mari, că dacă erau un M/L le luam cu fulgi cu tot :))
Toma Aurora a spus…
Adina, ce rău e când se termină ceva și trebuie să-l cumperi din nou :( .
Toma Aurora a spus…
Alice, mai sunt și altele faine pe-acolo, pe site. Eu am ales două așa, random. :))
Toma Aurora a spus…
Bianca, lasă că poate o să mai urmeze o comandă pe viitor :D!
Unknown a spus…
Din câte am înțeles de pe ceva site-uri, elf are inclusiv produse vegane, ceea ce m-a determinat recent să mă intereseze tot mai mult magazinul lor. La fel și cu Bella Pierre. De reținut ! :D

Toma Aurora a spus…
Larisa, probabil printre produsele minerale ELF se află mai multe vegane. Iar BellaPierre, din câte știu de la sora mea, are numai cosmetice făcute din ingrediente naturale, însă sunt destul de scumpicele. Eu aș vrea corectorul pentru început și poate un fond de ten mineral, însă nu neapărat acum. Te pup!