Start dulce de vară



   M-am întors din mini-vacanța de Rusalii cu bateriile încărcate! Am petrecut acest weekend la Snagov Club, alături de o prietenă din facultate, fiind pentru prima oară când am vizitat locația. Deși drumul a fost plin de peripeții, din pricina lipsei noastre de orientare, pot spune că am trăit niște momente frumoase acolo, chiar de 5 stele, așa cum locul se recomandă pe sine, și m-aș întoarce cu mare drag în condițiile în care aș avea un buget foarte mare la dispoziție.
   Acasă mă aștepta cu răbdare pachetul expediat de Gerble, căci zilele trecute am fost selecționată de Buzz Store pentru o nouă campanie de testare. Pot spune că au venit la fix acești biscuiți dietetici, căci aștept să sosească și o comandă de la Nutrivita și astfel îmi voi putea alcătui un meniu complet.


    Gerble este o marcă cu tradiție de peste 30 de ani în Franța și a fost votată recent de franțuzoaice drept marca lor preferată de dietetice. Am primit în colet toate sortimentele de biscuiți dietetici produși de Gerble: biscuiți muesli-fructoză, omega 3 castane-in, soia-smochine, tărâțe-ovăz, miere-susan. Doar pe cei cu soia și smochine i-am încercat până acum. Delicioși și consistenți! O cutie conține patru pachete individuale, fiecare având 4 biscuiți în interior. Greu de mâncat toți patru deodată, fiind foarte sățioși, doi biscuiți fiind mai mult decât suficienți pentru o gustare, zic eu.
   Prietena cu care mi-am petrecut weekendul îmi spunea că biscuiții Gerble se găsesc și-n unele supermarketuri, fiind mai ieftini decât în magazinele DM, acolo unde îi văzusem la un preț mai mare decât pe Nutrivita. Așadar, dacă doriți să-i achiziționați dintr-un magazin fizic, puteți da o raită și pe la raioanele de produse dietetice din supermarketul de lângă voi!


   Și pentru că biscuiții merg mână-n mână cu un ceai bun, vă recomand sortimentele cu mango și piersică produse de Coop. Nu știu dacă se găsesc și la noi în țară, dar dacă ajungeți prin țările nordice merită să-l căutați prin magazine. Eu l-am primit de la buna mea prietenă, Dana, întoarsă de curând din Suedia. Ambele sortimente sunt ideale atât pentru preprarea ceaiului clasic cât și pentru a unui ice tea ideal pentru zilele acestea călduroase. Cum îl pregătesc? Fac o cană de ceai fierbinte concentrat, din 3-4 plicuri de ceai și apoi o torn într-o sticlă/vas peste 1-1,5  litri de apă rece. Pun zahăr, miere sau nimic peste, în funcție de preferință.

    Și pentru a încheia cât mai armonios, iată ce ne recomandă Pinterest pentru îmbunătățirea limonadei pe timp de vară:


 


Comentarii

Dorina a spus…
Ce pofta mi-ai facut! Si cu biscuiteii si cu ceaiul.
O sa-i caut si eu, desi nu prea ma tenteaza aromele pe care le-ai mentionat. O s-o incerc pe cea cu miere :)
Inainte mancau mereu biscuti Digesta, Belvita Start si alte sortimente asemanatoare, dar am renuntat la ei ca erau prea dulci si sigur aveau mult zahar.
Gerble par mai sanatosi :P
aura a spus…
Tare interesanti sunt biscuitii :-D Mi se pare ca i-am vazut si in Carrefour la raionul special, trebuie sa ma uit mai atent, nu stiu de ce nu i-am prea bagat in seama
Unknown a spus…
Cred ca sunt delicioase ceaiurile.Arata tare bine combinatiile.
ilda76 a spus…
Cu vorba Dorinei incep: mi-ai facut o pofta!!! :))
Sunt curioasa ca o matza sa incerc biscuitii astia!

Pupici, cu drag!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Dorina, eu Belvita mâncam un pachet întreg, dar numai dacă erau din aceia cu ciocolată. Se vede treaba că erau mai buni la gust decât aceștia, dar cum zici, aveau și mult zahăr la bord! Sunt foarte curioasă și de batoanele de cioco de la Gerlinea luate de pe nutrivita. Eu mă aștept la ceva fascinant, acum să vedem, c-am mai luat eu țepe cu ciocolata dietetică.
Toma Aurora a spus…
Aura, așa ziceau și fetele pe facebook, că se găsesc și în Carrefour, mai ieftini decât în DM. :)
Toma Aurora a spus…
Camelia, sunt! Chiar mă bucur c-am avut ocazia să le încerc, poate am să reușesc să mai fac rost de ele și pe viitor. :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, aștept feedback-ul tău! :*