New in



    În lista de favorite pentru luna iunie am avut trecute o apă de albăstrele și o bază pentru machiaj, iar sora mea mi-a făcut o surpriză făcându-mi-le cadou. Asta fiind numai una dintre surprize, căci azi m-a anunțat că săptămâna viitoare plecăm din nou la mare, de data aceasta vinovații fiind BlogAwards și Hotel Majestic. Tot săptămâna viitoate va începe și Summer Orkestra, așadar sper să mă întorc cu multă poftă de scris de pe litoral.
    Apa de albăstrele e un produs natural obținut prin distilare, produsă de casa de parfumuri Galimard (un brand cu tradiție, apărut în 1747, despre care eu abia acum aflu). După primele folosiri pot spune că este fantastică pentru revitalizarea pielii obosite și pentru calmarea ochilor obosiți. Am observat că pielea devine mai curată, cu un aspect uniform chiar după primele 3-4 folosiri. Apa de albăstrele de la Galimard costă 42 lei, însă are 500 ml. Majoritatea apelor de acest fel pe care le-am văzut eu aveau un preț mai mic, însă și-o cantitate de 100-150 ml.
   Baza de machiaj BellaPierre are dublu rol: corector/matifiant pentru ten și bază pentru fardul de pleoape. Nu am testat-o decât pe post de corector/matifiant, căci nu mai folosesc fard de pleoape de la un timp. Pentru că nu este disponibilă decât într-o singură nuanță trebuie aplicată înaintea fondului de ten. Acoperă orice pată de pe piele, matifiază foarte bine, mă declar încântată de ea. Deși e micuță (8,5grame) și nu e nici tocmai ieftină (58lei), este genul de produs concentrat care pare că se va consuma foarte greu și pentru o folosire nu este nevoie decât de o cantitate foarte mică.




    E ofertă în DM la vopseaua de păr Syoss Oleo Intense, fără amoniac (15 lei în loc de 30). Mi-am ales nuanța Mokka Brown, o nuanță care a prins frumos: un ciocolatiu deschis, dar fără reflexii roșiatice. Așadar culoarea finală nu este chiar cea de pe cutie, lipsind roșul din ecuație.
   Tot din DM am cumpărat, din nou, fondul de ten So Clear, în nuanța cea mai închisă- 003. L-am mai avut, în vechiul ambalaj și mi-a plăcut. Aveam nevoie de ceva foarte închis pentru pielea foarte bronzată, n-am stat mult pe gânduri fiind și un produs foarte accesibil.





       Din Miniprix am plecat cu o pereche de blugi negri,prespălați, ultra skinny, cu o lungime deasupra gleznei. Și cu trei top crop-uri albe, cu broderie (Cache Cache, New Look și Nina). Favoritul meu este cel de la Cacha Cache, acela fiind cel care se vede integral în fotografia de mai sus.



    Zilele acestea am primit o veste bună din partea Blogal, legată de Festivalul Filmului European. Patru bloggeri au primit permis pentru o lună pentru 3 cinematografe din țară în care rulează filme europene. Eu am ales Cinema Elvire Popesco și sper să ajung la câteva spectacole în vara aceasta. Colegul nostru, Marius Matache, a fost selectat pentru a partcipa în luna noiembrie la Festivalul Filmului Românesc de la Lisabona.

Comentarii

Unknown a spus…
Tentante produsele Bella Pierre :D. Mulțumim pentru descriere !
Mă bucur că profitați din plin de începutul verii și îți doresc ție și surorii tale distracție plăcută ! ^_^ De abia aștept pozele

P.S. Topurile scurte îmi fac și ele cu ochiul
An a spus…
Sa le porti/folosesti sanatoasa.
Si eu m-am vopsit tot cu Syoss acum ( roscat insa ) si a prins extraordinar de bine . Pacat , ca cel putin la mine curge . Intr-o dimineata m-am trezit cu tricoul rosu , m-am speriat , credeam ca mi-am spart nasul . Sunt curioasa daca la fel patesti si cu ciocolatiul ?
Cat au costat hainele de la miniprix ? Nu m-am mai oprit de mult pe la ei (si cand ma opream erau foarte ieftine ) Topurile sunt geniale . Caut asa ceva de muult timp :D
ilda76 a spus…
M-am vopsit si eu cu Syoss vreme buna! :)
Elvira Popescu... ii vazusem fotografia intr-un almanah Cinema, in copilarie. Ma fascina!!!
Ispititoare apa de albastrele...
Asteptam ootd-uri, cred ca stii asta!

Sa folosesti cu bucurie noile achizitii! :)

Have fun la Summer Orkestra!
Pupicei, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Hello, Andra! Momentan n-am observat cât de repede se duce, dar m-a avertizat și sora mea că se estompează foarte rapid nuanța obținută cu vopseaua Syoss. Ea a fost tot roșcată!
Prețurile din Miniprix cred că au rămas cam aceleași pe care le știi: bluzele au fost între 19 și 39 lei, iar blugii 59 lei. Aveau și bluze cu mânecă foarte drăguțe, tot până-n 40 lei, dar...pentru data viitoare :))
Toma Aurora a spus…
Larisa, mulțumim! Abia așteptăm să mergem! Pupicei, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Ilda, Summer Orkestra nu știu cât de fun o să fie, sper să nu mai abandonez ca-n cazul ediției din primăvară. O să vin cu chef de scris de la mare, mă bazez pe asta.
Trec o tură lungă pe la tine în seara asta, te avertizez! :D
ilda76 a spus…
Hihii, am vazut si m-am bucurat mult, mult, mult! Pentru mine, comentariile sunt hrana - asa simt, pur si simplu! As vrea sa am intelepciunea ta caci stiu ca ai o opinie usor diferita in legatura cu acest aspect, dar...naravul din fire, n-are lecuire! :)
Pupici multi, bucurosi!
Toma Aurora a spus…
Hei, Ilda, înțelepciunea are diferite forme :D. Atâta vreme cât pe tine te fac fericită, chiar nu mai contează ce părere am eu ori altcineva legată de acest detaliu. Te pup și vezi că mai dau iar o tură!