Wishlist pentru Iepuraș



   Adesea, între fete, se pornesc discuții legate de haine, rujuri, unghii și toate cele. Și nu numai, căci și unii bărbați sunt destul de bine documentați în aceste domenii și am fost surprinsă să aud recent teorii care mai de care mai interesante despre kiturile de  regenerare a părului. O să vă povestesc și despre asta atunci când va veni vorba despre un subiect legat de podoaba capilară. Revenind la convorbirile dintre fete, discutam cu prietena mea, Atena, despre manichiura cu gel. Ea avea un model foarte interesant, un french cu fiecare vârf de unghie colorat într-o nuanță pastelată și mi-a povestit care e treaba cu gelul folosit. Nu mi-ar fi surâs prea tare ideea dacă nu mi-ar fi mărturisit că ea are unghiile foarte moi în general și totuși suportă bine gelul și nu-și mai face griji în legătură cu lacul de unghii ciobit.


   Momentan iau în calcul două soluții: un kit de pe ebay și unul de la Essence, pentru french. Cel de la Essence vine fără lampă, însă aceasta poate fi achiziționată separat și costă în jur de 90 lei.


   Pentru că vremea s-a schimbat și a venit iar frigul, m-a luat iar un dor de pulovere și când am primit newsletterul legat de sutele de modele noi aduse pe Kurtmann, am sărit repede pe secțiunea pulovere și l-am ales pe cel de mai sus pentru wishlistul de Paște.


   Am vrut să-mi iau balerini roz de pe Miniprix, dar m-am simțit ca o rățușcă atunci când am probat o pereche și am renunțat la idee. Mi-am luat pantofi albi cu toc până la urmă. N-am abandonat însă ideea unor încălțări joase și iau în calcul, pentru viitorul apropiat, săndăluțele de mai sus.



   La final, trec o drăcovenie pe listă: un mic aparat pentru tăiat cartofii. Pentru mine e un chin să tai cartofii, nu există nimic mai horror decât forma cartofilor prăjiți pe care-i fac eu și cuțitul de mai sus mi-ar fi de folos. Am citit o postare interesantă despre articolele pentru bucătărie ce pot fi comandate de pe Ebay și mi-am dat seama că aș avea și eu nevoie de câteva, printre care și cuțitul magic pentru cartofi prăjiți. Costă sub 3$ dar e că-l voi primi foarte târziu, cam 4-5 săptămâni durează livrarea, așa că n-am să apuc să mă destrăbălez cu o porție de cartofi prea curând.


   *** Promo:
  Romwe vine cu o promoție de Paște:


http://www.romwe.com/2af--9i--Happy-Easter-c-500.html

Up to 75%off. Hurry up!
More than 1000 styles. There is always a suitable one for you!
Start from Apr 15th, end on Apr 22nd.
Shipping within 24 hours.
By the way, the white lace blouse in 3D embroidery will be $11.99 on April 17th, save 64%.
http://www.romwe.com/2od--romwe-hollowout-lace-crochet-white-blouse-p-66056.html

Beginning at 1:00am GMT April 17th,
Lasts only 24 hours, limited pieces available. 


Comentarii

si eu am un wishlist destul de mare pt iepurila :)) acum sa vedem daca am fost cuminte; sper sa primesti tot ce iti doresti :*

http://frombeautywithlove.blogspot.ro/