Wishlist de aprilie





    Ce rapid a sosit momentul propice pentru întocmirea unei noi liste de dorințe. Am tras linie la finalul lunii martie și am constatat că am bifat aproape tot de pe vechea listă, cu excepția rochiei verzi de la SheInside și a cerceilor albi de pe Oasap, pe care i-am trecut și pe wishlistul nou. De la rochie mi-am cam luat gândul...
   Nu vă las linkurile pentru produse, în schimb voi preciza numele complet al site-ului,plus prețul fiecăruia, în cazul în care sunteți interesate să le achiziționați.

1.teniși albi, Oasap.com- 37$ (au pe mai multe culori, printre care și verde mentă, însă îmi doresc unii basic)
2.cercei cruci, D&G wannabe, Oasap.com -16$
3.bustieră/bandeau cu imprimeu aztec, Romwe.com- 25$
4. ochelari cu flori, Romwe.com-14$




   Două dorințe mai mici, dar pe care le tot am în vedere de ceva vreme, sunt: o salopețică și-o jachetă din denim. La Cătălina, Ilda și Andreea am văzut geci din denim foarte frumoase și mă simt cumva lăsată în afara jocului. Am văzut pe Romwe.com un model boyfriend (48$), scurt în față și lung în spate, care mi-a făcut cu ochiul. Iar salopețica tot de acolo este (26$).
   Alte dorințe nu mai există, numai loțiunea de protecție solară de pe Miniprix despre care am vorbit în postările trecute și, probabil, undeva la capătul listei, un nou costum de baie de pe Asos (apropo, au 10% off pentru toate produsele din secțiunea sale. Toate detaliile pe găsiți pe prima pagină a site-ului Asos.com).




Comentarii

Alina a spus…
ce tari sunt ochelarii :).
Deea a spus…
Cerceii aia sunt superbi! Vreau si eu! Ia sa caut eu pe ebay:P.
Denisa a spus…
Îmi plac teneșii și bustiera. :D
Toma Aurora a spus…
Deea, sper să-i găsești. Eu îi voi lua in creditul primit de la Oasap. I-am văzut și în Ro, pe un site, la 80 lei....
Toma Aurora a spus…
Denisa, mulțumesc pentru vizită! :D