Favoritele lunii martie



   Cum s-a încheiat prima lună de primăvară la voi?
   La mine a fost și cu bune și cu rele, mai mult cu bune în prima parte și încheiată cu un fel de depresie în ultima perioadă. Stresul și-a spus cuvântul și în ultima săptămână am cedat nervos din pricina oboselii. Nici nu-mi dau seama ce s-a petrecut exact în ultimele zile, am devenit un fel de cui pentru câțiva dintre prietenii mei, dar cred că știți cum este: uneori nu te mai poți controla și-ți vine să-ți verși nervii pe oricine. Din fericire am avut pe cineva alături, culmea, aflat în aceeași situație, iar azi am făcut o mică repriză de shopping online, ceea ce înseamnă că vinecarea a început. Ăsta e primul semn, în cazul meu!
    O dată cu ridicarea moralului am reluat cititul blogurilor, am aflat de lansarea magazinului online Zara, m-am uitat la ce și-au luat fetele. Am intrat și pe site puțin, am ieșit repede privind la cutiuța în care am început să-mi strâng banii pentru vacanța din mai, gândindu-mă că nu merită cheltuiți pe niște sandale (deși erau tare, tare drăguțe!). Apoi mi-am dat seama că e timpul propice pentru o postare tip favoritele lunii și am selectat produsele cel mai des folosite: parfumelul Nanette Lepore (cu aromă de flori albe și trandafir, asemănător cu J'adore și foarte persistent pe piele), gelul exfoliant de la Ischia (care nu are particule exfoliante și abia recent am băgat de seamă cum funcționează cu adevărat, fiind mai degrabă un fel de mască purificatoare, cu ingrediente active de curățare a pielii), serul concentrat Melcfort (îl folosesc după fiecare exfoliere, se aboarbe rapid; nu-i bun ca bază de machiaj, totuși, căci uneori face mici scămuțe) și oja neagră de la L'oreal:


   Cam 2 zile rezistă oja pe unghiile mele, apoi sare puțin, sub forma unei dungi fine, la vârfurile unghiilor. Apoi, mai durează 2-3 zile până începe să se ciobească în adevăratul sens al cuvântului. Mie-mi place pentru că acoperă perfect din 2 straturi și se usucă foarte rapid.


   Dintre favoritele mai vechi, voi aminti din nou: Flora Nymphea de la Guerlain, parfumul meu favorit. Nanette Lepore a figurat în lista de față doar pentru că e mic și pot să-l iau cu mine peste tot, altfel n-aș fi renunțat niciodată la apa alegorică cu aromă de miere și flori. Despre gelul de duș de la GAP nu rețin dacă am mai scris până acum, dar nu excelează și e și destul de scump (30-40lei). Eu mai am puțin din el și n-am să-l mai cumpăr din nou. Recent am început să folosesc crema de față cu lăptișor de matcă de la Gerocossen și scrubul cu miere Queen Helene luat de pe Iherb. Ambele sunt produse bune, la prețuri ok, însă relația mea cu ele este destul de scurtă până în momentul de față, pentru a mă decide cu siguranță dacă am să le cumpăr din nou.


    Am luat cafeaua Kenya Blend (Lydl) pentru că-mi plăcea cum arăta punga. Acasă am observat că era foarte slabă, eu fiind obișnuită să beau cafea ocazional, dar să fie foarte, foarte tare atunci când am poftă de ea. Așa că am transformat-o în exfoliant, amestecând un pliculeț cu puțin gel de duș. Mi se par practice dozele acestea, mai ales dacă pleci în vacanță și îți vine vreo poftă nebună de un scrub eficient, dur. Și-n plus, aroma de cafea, oh la la!


Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Nanatte si FLora ma tenteaza maxim!
Olivia Boros a spus…
Cafelele astea cu arome africane nu imi plac nici mine, sunt prea slabe. De unde ai luat gelul exfoliant? Vezi ceva rezultate in urma folosirii lui?
Mihaela Pojogu a spus…
Mna ca m-ai pus pe colectat zat, eu nu beau nici ocazional cafea, dar imi place foarte mult exfolierea cu aceasta aroma.
Toma Aurora a spus…
Adina, mie-mi plac la nebunie! Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Olivia, l-am luat din magazinul online Ischia. Acționează ca un fel de mască de curățare, nefiind abraziv precum un exfoliant obișnuit. Mie mi se pare un produs bun, dar nu pot spune că are rezultate wow: doar curăță bine pielea și nu o irită (are și-un miros foarte, foarte light, deloc deranjant). E cam scumpicel, din câte rețin eu. Cam 50 lei/35 ml.
Toma Aurora a spus…
Miha, eu am perioade (luni bune) în care nu beau deloc și zile în care beau 2 litri pe zi (sau mai mult, undeva la 8-10 cafele) :/ . Însă ca exfoliant îmi place oricând!
Cherry Queen a spus…
m-ai facut curioasa cu parfumelul Nanette Lepore.. :D poate il caut si eu
pupici!
ilda76 a spus…
Nanette asta este tare ispititor...stiu sigur ca nu l-as tolera (de vreme ce seamana cu J'adore), dar e delicioasa sticluta! :D
Oja L'Oreal imi place - eu afirm foarte rar ca ma atrage o oja neagra; are intensitate si luciu!
Si cu serul Melcfort mi-ai ridicat o mineg la fileu. :))

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts