Cum a fost gala Spring SuperBlog 2014



   La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc gala SuperBlog (ediția Spring 2014), cea mai celebră competiție de blogging din România dedicată bloggerilor creativi din România. Gala a fost de fapt un fel de mini-vacanță cu tot felul de evenimente planificate de Claudia Pătrașcu, femeia de fier a competiției și Albert Budică, mâna dreaptă a Claudiei.
   Gazda galei a fost hotelul NH, iar debutul a fost asigurat de DoctorDeco, magazin de decorațiuni interioare, ce ne-a invitat la un workshop. Am făcut decorațiuni pentru masa de Paște și ne-am ales fiecare obiectul favorit din magazin, În poză observați că mi-am ales drept favorită o săpunieră cu pisicuțe, însă acasă am plecat cu o farfurie pentru prăjituri și-un suport pentru ou în formă de găinuță, cu buline roz:

 
   Pe scurt, la worshop, am fost cam în pom. Nu știu ce s-a petrecut exact, n-am fost în stare nici să bag decorațiunea în folia de plastic, mai că aveam puțin și-mi capsam și degetele. În schimb, sora mea a făcut cea mai frumoasă decorațiune, așa cum era de așteptat și a spălat și rușinea mea.
   Au urmat apoi petrecerile, în două cluburi de pe centrul vechi. Mi-a fost puțin frig în ziua respectivă, am luat pastile seara dar nu mi-am revenit complet până a doua zi,la gală, și m-am simțit puțin cam obosită. Din această cauză am renunțat la ideea de a purta rochie și-am ales ceva comod. La gală i-am întâlnit și pe cei care n-au fost prezenți sâmbătă, am revăzut bloggeri pe care-i știam și i-am cunoscut și pe unii noi. Am primit și-o parte din premii (eu am câștigat 5 în total), iar dacă sunteți curioase în ce-au constat, iată-le: produse cosmetice, un obiect decorativ, o invitație dublă pentru un mic dejun la NH Hoteles valabil până la sfârșitul anului, un voucher în valoare de 1000 lei la Centrul Shakti și, cel mai important, statulul de partener SuperBlog. Aceasta este vestea pe care am ținut-o ascunsă! Așadar, pentru ediția din toamnă voi fi partener, mulțumită voturilor primite din partea celorlați parteneri ce-au acordat note la finalul competiției. Nu mai pot concura, așa că pentru mine, ca și concurent, SuperBlog a ajuns la capăt de drum.



   În clasamentul final m-am clasat pe locul 13, însă mărturisesc că nici n-am dorit să sar mai sus de locul 30, în ediția de față nefiind deloc atentă la clasament ci concentrându-mă doar asupra probelor pe care mi-am dorit să le câștig. Îmi amintesc de prima ediție la care am participat, câte emoții aveam atunci când se dădea o notă, ce săream cu o contestație când luam un punctaj sub 80. Acum, am fost copilul nepăsării, n-am simțit nici cea mai mică emoție și asta m-a îngrijorat oarecum. Parcă simțeam că o să fiu avansată :D!
  Marea câștigătoare a ediției a fost Bianca Biziiac (blog Tulips and Sparkles), pe care, ca actual copil al nesimțirii și al nepăsării, așa cum m-am descris mai sus, am și uitat să o felicit personal, deși știu cât de dură e competiția și cât de greu a fost pentru ea să ajungă și să se mențină în vârf. I-am transmis felicitările mele online și i le mai transmit încă o dată, căci le merită din plin!

  Pe cât mi-aș fi dorit ca bucuria să fie bucurie până la capăt, iată că nu s-a întâmplat. Din păcate nu mă simt foarte bine, sunt slăbită fizic și încerc să găsesc un regim alimentar care să nu mă mai obosească așa mult ca cel ținut până acum. De când s-a mărit ziua mi-e destul de greu cu ultima masă luată la ora 16-17+culcat la ora 2-3 dimineața. Măcar ora de culcare s-o scad pe undeva înaintea miezului nopții și tot ar fi o realizare. Zilele trecute stăteam cu un contract de la o firmă cu produse pentru slăbit în față și mă gândeam dacă nu cumva aș cădea de tot în prăpastie semnându-l și ducând lucrurile la extrem cu o altă perioadă de slăbire. Nu l-am semnat până azi, sper să nu mă las tentată de idee, deși e o mare-mare învălmășeală în capul meu. Mai sunt mai puțin de 4 săptămâni până plec în vacanță la mare și am niște fixuri de care nu reușesc să scap.
  Ah, și fiind eu iepuraș din fire, vă imginați câtă treabă am cu copiii în această perioadă. Încă o belea pe cap! Chiar și la Gală m-am împrietenit la cataramă cu Dante, băiețelul unei colege din concurs și două zile am fost nedespărțiți. Interesante lucruri despre iubire am aflat de la Dante, cel mai important fiind că trebuie să poți să duci femeia în spate. Dacă nu poți, atunci nu-i de tine! Șmecher tare acest Dante, la numai 5 ani, dar de asta cred că ne-am convins toți cei participanți la gală!




Comentarii

Alina a spus…
pasaricaaaaaaaaaa, pasaricaaaaaaaaa, branzicaaaaaaa :))))))
Mi-a facut placere sa te cunosc! :*
miki a spus…
Felicitari! Admir reusita ta, cu atat mai mult cu cat eu sunt lenesa si nu m-as mobiliza sa scriu cat si cum scrii tu, nicicum. Esti tare, ce mai! :)
Dorina a spus…
Felicitari Aurora!
Nu stiu ce inseamna exacta ce presupune sa fii partener super Blog (recunosc ca nu prea m-a interesat SuperBlog pana acum), insa stiu cu siguranta ca e un pas important pentru tine care ai participat si ai depus atata efort in acest concurs.
Ma bucur ca munca, determinarea si talentul ti-au fost rasplatite. Felicitari si pentru premiile de la aceasta editie.
*Vroiam mai multe poze de la gala :))
Te pup! :*
Unknown a spus…
Felicitări, Aurora ! Ești foarte talentată și meriți acest statut. Mult succes mai departe ! ^^
Ai grijă de tine și atenție la diete, fiindcă nu sunt sănătoase...
Unknown a spus…
Ma bucur ca te-am cunoscut :*
All that beauty a spus…
Felicitari pentru tot ce ai realizat! Mult succes in continuare! Hugs, Duma sisters!!! ;)
MayDay a spus…
Felicitari! Eu am zis "pas"anul acesta, din lipsa de timp si datorita dezamagirii de la editia trecuta.

http://the-may-day.blogspot.ro/

Ramy's Blog a spus…
Felicitări. Ești talentată și chiar meritai să treci to the next step.
Mi ar plăcea ca într o zi să te cunosc personal. ..cât despre dieta ta, arăți foarte bine și nu înțeleg de ce te stresezi atât. Mergi și distreaza te că ești tânără și frumoasa. Și eu am o gramada de complexe, dar ce să fac, la mare și la soare nu renunț :p și la mâncare îmi este prea greu să renunț. ..și sportul nu îmi place deloc, iar la muncă stau 8 ore pe scaun. ..deci nu arat chiar deloc beton în costum de baie :)))
Ladybug a spus…
Ba, tu vrei bataie?
Huh???
Lasa prostiile si treci si mananca, nu stiu ce-ti fac!!!
Dac-ai fi fost sora-mea, te mancam de vie!!!
Arati foarte bine asa, si chiar daca ai fi fost mai plinuta, important e sa fii sanatoasa. Sanatatea nu ti-o mai da nimeni inapoi, asa ca baga-ti mintile-n cap ca esti femeie in toata firea!
Cat despre reusita ta, felicitari! Dar sunt inca suparata pe tine. >:P
Camelia Andrasescu a spus…
Feloicitari, felicitari! Ma bucur pentru tine, meriti, ai muncit foarte mult! Multi pupici!
Descude a spus…
Ma bucur din plin pentru tine,felicitari!
Esti talentata,asta se vede si meriti sa fii undeva,cat mai sus!
Alice wonders a spus…
Felicitari, fata desteapta si frumoasa! Nici daca ai manca numai inghetata de acum pana in vacanta... tot nu ai pentru ce sa te ingrijorezi. Nu iti fac bine gandurile acelea, fa-le vant. Te pup!
M and M a spus…
Felicitari ! Meriti din plin tot ce ai castigat !:*
P.S.1. Lasa cura ca arati foarte bine :*
P.S. 2. Unde pleci in vacanta ?
te pup:*
ilda76 a spus…
Pe cuvant, cand am citit vestea referitoare la statutul de partener SuperBlog, am simti ca-mi dau lacrimile de bucurie! Din mai multe motive: 1. imi esti foarte draga; 2. iti stiu potentialul; 3. gandul ca talentul este recunoscut si rasplatit (pana si la noi!). Te felicit si te imbratisez strans!

In alta ordine de idei, te iau acum ca pe-o sora mai mare: termina cu prostiile!!! Auzi la ea, contract cu o firma pentru produse de slabit, fereasca sfantul! Parerea mea, daca vrei sa tii cont de ea, daca nu...nu voi zice: I told you so!

Te pupacesc!
E o aroganta daca spun ca sunt mandra de tine?

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Alina, a fost șmecher tare Dante! Numai perle a scos. Aia cu păsărică o să rămână în istoria SuperBlog :))!
Toma Aurora a spus…
Merci, Miki! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dorina, partenerul are unele atribuții necunoscute mie până acum, sinceră să fiu. Unii se ocupă inclusiv de jurizarea articolelor, alții au rol de administrator. O să aflu la momentul respectiv, dar nu mă așteptam, să fiu sinceră. În mintea mea, mă visam partener încă din 2012, tot timpul așteptam să fiu numită :))
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Larisa, o să am grijă. Chiar de astăzi am mutat masa de seară. Am schimbat toate mesele, de fapt, numai să scap de ideea unei diete. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Și eu mă bucur, Bianca! Sper să ne mai întâlnim și pe viitor! Multă baftă cu vizaTe pup!
Toma Aurora a spus…
Hello, Duma sisters! :D
Mulțumesc mult, fetelor!
Toma Aurora a spus…
The May Day, întotdeauna există și nemulțumiri în cazul acestor competiții. Și eu am trecut prin momente mai puțin plăcute pe la jumătatea concursului, dar le-am dat uitării. Poate pe viitor te vei întoarce în competiție :).
Toma Aurora a spus…
Ramy, păi când ajungi în țară dă de veste! Mie mi se pare că arăți foarte bine în costumul de baie, ești bine proporționată. Pe mine mă deranjează că am slăbit doar în partea de sus foarte mult, de-au ajuns să mi se vadă toate coastele, și am rămas la fel de lată în șolduri, doar că m-am pricopsit c-o „paranteză”. Nu știu cum să fac să se ducă mai mult de pe coapse în exterior și nu între picioare. :(
Toma Aurora a spus…
Gărgărițo, dar m-ai certat, nu glumă! Tu și prietena mea cea mai bună, două schiloade v-ați găsit să îmi țineți predici :P. Promit că după următoarele 3 kg mă voi opri. Dacă nici atunci nu scap de ce vreau eu să scap, atunci abandonez orice idee. Înainte, când auzeam fetele alea pe la tv că se uită în oglindă și se văd grase, dădeam instantaneu ochii peste cap. Și cam așa am ajuns acum. Nu știu, poate o fi de vină astenia sau poate am cam mult timp liber în ultima vreme și caut să găsesc și eu probleme de rezolvat...
Toma Aurora a spus…
Merci, Camelia! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, dragă Descude! :D
Toma Aurora a spus…
Alice, am să încerc să renunț la ele. Mulțumesc mult! :)
Toma Aurora a spus…
Heiiiiiiii! Merci, my dear!
Voi pleca în Grecia (Paralia Katerini). :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, mulțumesc! Dar și pe mine ce m-ai emoționat când mi-ai lăsat comentariu și abia acum am realizat că nici măcar nu i-am zis mamei mele :( . Și m-am ținut să-i tot spun de când am ajuns acasă, dar am dormit în neștire. Abia aștept să se ducă și vremea asta nasoală, să-mi treacă și gândurile astea despre slăbit, să nu mă mai stresez la gândul că vacanța e așa aproape și să redevin iar veselă și concentrată, așa cum eram până la începutul primăverii.
Ca să facem o dublă aroganță: sunt mândră tare că ești mândră de mine! :)

ilda76 a spus…
Hahaaa, cred ca un al nu stiu catelea simt a functionat! Ia sa citesti ce i-am scris Catalinei in comentarii, inainte de a-mi raspunde tu/de a vedea raspunsul tau! :)

Doua arogante, mana-n mana! :D
ilda76 a spus…
P.S. Ma refer la postarea "Sunt un mic gradinar" a Catalinei... :)
Anonim a spus…
Felicitari pentru statutul de partener, esti printre cei mai talentati bloggeri. Dar nici sora ta nu e departe!
Cu slabitul nu te mai gandi, ca esti chiar OK. Eu mi-am luat un aparat de masaj din ala care si tonifiaza/slabeste ( relax and tone ). Eventual pentru partea de care nu esti multumita. Dar nu te mai infometa.
In Grecia am fost la Atena si Nei Pori, e destul de fain si apa e super curata, fata de M. Neagra.
Brindusa.
Alina a spus…
Felicitari! :)

eram curioasa sa citesc postarea ta despre acest eveniment.
Simona Tucu a spus…
Oh, Aurora, ma bucur din tot sufletul pentru tine, felicitari pentru statutul de partener SuperBlog, ma bucur mult sa vad ca iti este recunoscut talentul, tu esti pur si simplu minunata, stii cat de mult te apreciem si te iubim.
Ai grija de tine, mai bine fa sport mai mult, dar mananca sanatos.
Te pup si te imbratisez!!
Toma Aurora a spus…
Hi, hi! Am văzut! :D
Toma Aurora a spus…
Brîndușa, mulțumesc!
Am încercat și eu Relax&Tone și Cellules, dar nu prea au dat rezultate :(
Ca întotdeauna, mereu primesc comentarii din partea ta atunci când vine vorba despre o destinație turistică. Ți-am mai spus că te invidiez puțin pentru toate locurile pe care ai apucat să le vezi, ești o norocoasă! Cineva mi-a spus că sunt ceva probleme în Grecia cu aricii de mare, dar nu mă tem prea tare de ei, căci de obicei mă bălăcesc în apa mai puțin adâncă.
Toma Aurora a spus…
Merci, Alina! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Simo, numai vorbe frumoase din partea ta! Mulțumesc mult!
Deja mi-am mai revenit, m-am simțit mai bine în ultimul timp, n-am mai fost așa concentrată pe subiect! Pupicei!
Gianina a spus…
Draga Aurora,sper ca esti mai bine acum,ca sa poti veni la un ceai cu biscuiti fragezi de casa!
Felicitari pentru premii si pentru noul tau statut,spor in continuare!Pupici!