Wishlist de martie



   A sosit primăvara!
   Calendaristic, prima lună de primăvară și-a deschis brațele. Încă puțin și ne vom pregăti de sosirea verii, nu-i așa că abia o așteptați? Nu-mi vine să cred ce repede s-a dus ultima iarnă, cu tot cu sărbători, nămeți și temperaturi de +15 grade pe final. Parcă totul s-a derulat pe repede-nainte.
Am promis că de acum înainte o să fiu cumpătată în ceea ce privește cumpărăturile și voi încerca să mă limitez doar la colaborările pe care le am cu magazinele online din afară.





   Am văzut recent fusta aceasta pe Romwe/Sheinside/Oasap și trebuie să fie a mea! Îmi place combinația de pasteluri și lungimea sa medie.


   De multă vreme am pus ochii pe bluzița cu broderie de mai sus, ce imită ia tradițională. Din cercetările mele e confecționată dintr-un soi de pânză topită, nu din chiffon. Mă rog să fie așa, căci am „poftă” de o bluziță lejeră pentru la vară, în care să nu transpir. Zilele trecute mi-am cumpărat și-o ie de la Muzeul Țăranului, am să vi-o arăt pe blog foarte curând. De când îmi doream una, ioi!



   Tot cu motive florale ce amintesc de portul tradițional m-a cucerit și fusta de mai sus. A fost gândită de către un blogger din afară, special pentru Romwe.




   Pe Oasap am zărit și cerceii aurii de mai sus. Ambele perechi sunt copii D&G. Crucile sunt destul de scumpe și am să le comand numai dacă le voi prinde pe stoc în momentul primirii creditului. Oasap a avut și cercei cu ciucuri D&G wannabe, dar s-au vândut ca pâinea caldă.


   Rochița de mai sus (SheInside), mi-a intrat la inimă de la o primă vedere. Mi se pare perfectă pentru primăvară și-mi place până și icoana brodată în partea din față. Tot copy paste după un model Dolce& Gabbana!





   Adaug pe listă o tentație de pe Iherb: exfoliantul pentru ten cu miere de la Queen Helene (foarte accesibil, cca. 3$ și destul de bine cotat de către consumatori).


   Și tot de pe Iherb.com mi se par atractive ceaiurile ayurvedice de la Numi. Pe site există un mix interesant, un variety pack compus printre altele și din pu-erh (organic), controversatul ceai-elixir oriental pe care abia aștept să-l încerc.

***Promo:



This item you must have!
Romwe Off-white Aztec Tribal Cardigan.$15.99 on 6th March only!
Never miss out:
Further more, over 100 bestsellers, Up to 85% off! From 4th March to 10th March!
Free shipping to the worldwide, 30 days money back Guarantee.
 

Comentarii

Unknown a spus…
Și eu mă bucur foarte mult că e primăvară și deabia aștept varaaaa ^_^ !

Foarte frumoase lucrurile care te tentează. Fustița mai scurtă mi se pare interesantă.

Eu cred că o să trec pe wishlist una asemănătoare, plus alte haine albe, poate chiar cu model.
Miu Miu a spus…
Si eu imi doresc o ie si chiar am incercat sa fac rost de una doar si pentru poze, dar nimic. Sunt atat de scumpe, la noi la targuri sunt peste 200 ron. Tu cat ai dat pe a ta?

Te pup

miu-miu.ro
Toma Aurora a spus…
Miu, până la 400 lei costă la Muzeul Țăranului. Eu am luat-o printr-o „pilă”, căci am avut ceva treabă cu muzeul zilele acestea. Sunt scumpe, nimic de zis, dar cred că se fac și destul de greu. Pupici!
Anonim a spus…
Cel mai mult imi place rochita, e superba. Sa stii ca am vazut cerceii acestia , modelul cu cruce si pe DivCahrms , dar mult mai scumpi decat pe Oasap (Ana)
Alina a spus…
si mie mi se pare ca iarna asta a trecut groaznic de repede...

exfoliantul acela suna bine :).
Maya Secret a spus…
Si mie mi-a promis a mea viitoare soacra un costum popular facut de ea numai pentru mine. :) Intre timp am primit in dar o vesta, abia astept momentul potrivit pentru a o purta.
Criss a spus…
Imi place mult rochita. Exfoliantul il vreau si eu neaparat, am o masca de fata de la Queen Helene si o iubesc la maxim :P
Toma Aurora a spus…
Larisa, daaa! Să vină vara mai degrabă!
Fustița scurtă am comandat-o chiar acum, sper să fie la fel de simpatică și-n realitate. A fost la reducere (ceva promoție de martie pe Romwe). Te pup!
Toma Aurora a spus…
Am intrat și eu acum să mă uit. Am văzut multe perechi de pe Oasap, toate la prețuri mari, 80 lei+. Românii ăștia...
Toma Aurora a spus…
Poate din cauză c-a fost o iarnă blândă. Eu nici n-am simțit când a trecut, parcă ieri era toamnă și azi, gata, s-a făcut primăvară! :D
Toma Aurora a spus…
Maya, ce norocoasă ești. Am primit și eu o vestuță frumoasă,roz, făcută manual de mama unei prietene pe care am cunoscut-o online :D. E așa drăguță, dar e subțire, model pentru vară!
Aștept să văd pe blog costumul făcut de mama soacră. Când va fi cazul, normal! Cred că va ieși ceva tare frumos!
Toma Aurora a spus…
Criss, atunci pun și-o mască pe următoarea listă de dorințe. Am observat, din comentariile de pe Iherb, că toate produsele lor sunt considerate a fi bune și recunosc că prețurile sunt foarte, foarte bune! Pupicei!
Anonim a spus…
Vaai, rochia d&g wannabe e chiar frumoasa! Eu tot incerc sa colaborez cu ei, dar nu reusesc sa le indeplinesc cerintele :(
Toma Aurora a spus…
Adriana, nici eu nu mai colaborez cu ei momentan. :(