Wishlist de 8 martie


   V-ați gândit cum veți sărbători de 8 martie?
   Eu voi ajunge la un eveniment legat de organizarea nunților și am să vă țin la curent cu ce mai este nou în domeniu. Din câte am observat, 2014 e sortit a fi un an în care mulți și-au propus să se căsătorească, iar tot ce le pot dori e să le fie cu noroc!
   Dar pentru că subiectul postării nu sunt nunțile, ci lista de dorințe pentru 8 martie, voi începe prin a menționa că am primit un mail din partea Dressale.com în care mi s-a propus să selectez 4 produse de pe site care-mi plac cel mai mult. Și-am să încep cu rochia roz de mai sus, pe care o puteți admira în toată splendoarea ei aici . Nu-i tocmai accesibilă, nimic de zis, însă mi se pare perfectă pentru aproape orice ocazie, având o croială destul de simplă și o culoare tinerească.


   O variantă mai ieftină ar fi rochia cu pietre strălucitoare cusute în zona bustului, de aici. Culoarea sa merge personalizată (la fel și-n cazul rochiei roz de mai sus), însă eu am găsit varianta originală ca fiind destul de bine gândită din punct de vedere cromatic.


   Pentru că rochiile alese sunt destul de încărcate, una dintre ele având paiete și sclipici, iar cealaltă pietre și ditamai funda de satin, m-aș limita în a le completa cu o pereche de pantofi nude. Puteți vedea aici prețul lor. Oricum, foarte acesibil în comparație cu cel al rochiilor!


   Dintre accesorii n-am știut exact ce să aleg. M-am învârtit prin categoria inelelor, însă nu mi-a plăcut nimic în mod deosebit. Am ajuns la poșete și am ales micul clutch super-strălucitor de mai sus. Aici puteți citi toate detaliile despre el.

   Dressale nu-i singurul site care se ocupă cu realizarea de rochii de ocazie. Dacă vă mai amințiți am scris o perioadă despre PersunMall, aceștia comercializând, printre altele, și rochii de ocazie personalizate. Spuneam atunci că mi se par ieftine rochiile de mireasă de la ei, iar cu 200$ îți poți lua o rochie superbă pe care o mai poți modifica puțin la un croitor bun în cazul în care nu-ți vine perfect. Chiar și așa, ajungi la un preț mai convenabil decât în cazul în care ai cumpăra o rochie de mireasă de la noi, din magazine.

   În încheiere vă doresc un 8 martie plin de flori și cadouri frumoase, alături de un start de primăvară excelent!

Comentarii

Manases Andrea a spus…
Clutchul arata foarte chic! Whislistul meu consta din oje...cat mai multe oje, iar anul acesta nu voi sarbatorii 8 martie.
Andreea a spus…
Frumoase articole ai ales, am facut si eu un wishlist pe blogul meu! Au preturi accesibile, sper sa arate si bine produsele (ca in poze, ma refer). Chiar ma gandesc sa imi comand o rochie de la ei!
Unknown a spus…
Ce lucrușoare frumoase ! Mi-ar plăcea a doua rochie pentru majoratul meu...în octombrie :))
Alina a spus…
imi plac pantofii :).
Anonim a spus…
Trebuie sa ai mult curaj sa iti cumperi chiar rochia de mireasa online, fara sa o incerci si fara sa vezi cum arata in realitate materialul, deoarece oricat de calitative ar fi fotografiile, tot e greu sa iti faci o idee exacta despre material. Si eu m-am gandit la un moment dat sa imi cumpar rochia de pe net, dar am ales varianta clasica, asa ca mi-am cumparat-o dupa ce am probat-o :) E frumoasa prima rochita, imi place ca se vede frumos talia.
Toma Aurora a spus…
Andrea, eu nu l-am sărbătorit niciodată până acum. De obicei doar luam flori pentru mama, căci asociam 8 martie mai mult cu Ziua Mamei decât cu cea a femeii.
Spor mare la bifat lacurile de unghii din lista de dorințe :D!
Toma Aurora a spus…
Andreea, ar fi fost bine să pună și ceva poze „reale”, eventual doar cu materialele fotografiate de aproape, ca să ne facem o idee exactă.
Toma Aurora a spus…
Larisa, mai ai puțin și o să fii majoră! Mă grăbesc oare dacă-ți urez de pe acum La mulți ani? :D
Toma Aurora a spus…
Alina, de asemenea. E destul de nasol cu transportul, din câte am băgat eu de seamă, căci prețul lor e decent.
Toma Aurora a spus…
Fără dulciuri, îți dau dreptate. E riscant să iei rochia de mireasă online, dar și dacă ai noroc... :D. Eu, una m-aș risca și dacă s-ar dovedi totuși un eșec, m-aș consola cu o rochie închiriată. Găsesc prea scumpe rochiile de mireasă, din banii ăia mai bine-mi iau o rochie de designer și o port de 20 de ori. Însă depinde de fiecare femeie în parte, căci unele îți doresc ceva cu adevărat spectaculos și țin mult la ideea de nuntă.