Ultimele achiziții




   Prima lună de primăvară presimt eu că va fi plină de lucruri minunate! Deja am început cu dreptul și încă din primele zile ale lunii martie m-am bucurat de multe lucruri frumoase, atât materiale cât și spirituale. Singurul minus va fi amânarea vacanței programate la finalul lunii, însă reprogramarea ei sper să aducă, în plus, temperaturi mai prietenoase, pentru a purta haine cât mai puține și mai colorate!


  Pentru că săptămâna trecută am avut treabă la Muzeul Țăranului, am profitat de ocazie pentru a-mi căuta o ie 100% autentică. Mi-am comandat și de pe Oasap una asemănătoare, însă este vorba de un model H&M, așadar ceva produs mai mult ca sigur în Asia.
   O ie tradițională costă până la 400 lei, însă prețurile diferă în funcție de model. Eu mi-am ales o bluză cu flori maro, realizate aproape integral din mărgele cusute manual.



   Tot din rândul minunățiilor, vă prezint deliciosul ceai din boboci de trandafir, primit de la prietena mea, Dana. Ea mi l-a cumpărat din Turcia, și tot de-acolo m-a vrăjit cu delicioasa cafea turcească de care m-am îndrăgostit! Ceaiul din bobocei este foarte dulce și are gust de dulceață de trandafiri. Divin!
Lângă punguța de ceai, puteți vedea două broșe-mărțișor, luate tot de la MȚR, cu două pisicuțe drăgălașe. Mi-am luat una asemănătoare acum un an, de la Palatul Șuțu, cu motănelul Butch. De acolo am și ales numele personajului principal pentru Spring SuperBlog 2014! :)


   Din Lidl mi-am luat agende. Probabil le-ați mai văzut și pe alte bloguri, căci foarte tentante au fost seturile de 2-3 agende disponibile în acest lanț de magazine. Cam 9 lei costau 2 agende mari/3 agende mici. Eu mi-am ales una cu flori, una cu fluturi și una cu inimioare (am luat două seturi și le-am împărțit cu sora mea). Tot din Lidl am ales un mix de semințe de flori. Citisem că trebuie plantat pe 100 m pătrați, dar din lipsă de spațiu l-am împrăștiat pe doar 4. Ce-o ieși acolo, Dumnezeu cu mila! Mult m-au atras semințele de la Lidl în ultima perioadă, mi-am umplut grădina de crini, gladiole, anemone, trandafiri, dalii xxl, dar și de legume. Până și pepeni am pus, deși solul din zona noastră nu e propice culturilor de pepeni. Însă eu sper să mi se facă măcar unul mic, galben!


  Apiomond mi-a oferit un mărțișor deosebit: un pachet de produse format din miere, șampoane și un gel de duș exfoliant. Sunt fan Apiomond, așa că m-am bucurat foarte tare de cadoul primit din partea lor. Mereu au fost atenți și au pregătit întotdeauna surpize frumoase! Abia aștept să încerc șamponul cu miere și gelul de duș exfoliant, căci pe celelalte două produse le cunosc deja. 


   La începutul lunii am participat la un eveniment realizat special pentru o mulțime de femei frumoase din Iran. Incredibil de drăguțe sunt aceste femei, au niște trăsături deosebite (la sprâncene și păr excelează toate), dar și foarte amuzante și pline de viață. Mi s-au părut mai sociabile decât româncele și cu-n alt tip de umor. Tot timpul am trăit cu impresia că toate au părul negru ca abanosul și pielea măslinie, însă m-am cam înșelat. Deși am ajuns în mijlocul lor foarte târziu, sleită de orice puteri, pot spune că am plecat binedispusă și plină de energie. Aș mai fi stat câteva ore, mă simțeam cumva ca-n filmul Caramel :)!

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
Hai că am scris un comentariu, dar am făcut manevre cu telefonul ăsta și l-am pierdut înainte de a-l trimite.
Deci acum recompun: Ia este superba. . să o porți cu mult drag. Tu știi ca sunt fana iilor, din păcate nu am mai reușit să-mi mai cumpăr una nouă așa cum îmi doream, sper cât de curând să am ocazia.
Cât despre începuturile lunii martie, pe mine m-au prins in România, acum deja gata scurta vacanta. Și pentru mine martie a început cu multe chestii frumoase, mă bucur că ai avut realizări spirituale și materiale. ..și eu ceva planuri pentru luna asta, sper să mi se îndeplinească și mie. ..
Mihaela Pojogu a spus…
Anemone am vazut pentru prima oara si am si cumparat de 1 martie intr-o florarie, sunt tare frumoase! Sa iti iasa si apoi le poti muta in ghiveci ca sa nu se sufoce, zic si eu... nu am experienta in plante. :D
Alice wonders a spus…
Ce ie superba, bine ai facut ca ai luat-o!
Deena a spus…
Am si eu 3 ii traditionale. Una a fost a mamei cand era eleva de liceu si mi-a cedat-o mie cand am intrat la liceu. Am purtat-o de i-a venit rau si tot perfecta e, ca facuta ieri. Celelalte doua sunt cumparate de la vecina noastra de la Breaza care le face pentru targuri si ateliere prin toata tara. Le iubesc si le port in fiecare vara mai mult decat pe orice altceva din garderoba mea. Le-am purtat cu blugi, cu fuste, cu pantaloni scurti. You name it and I did it! Si are si Katia o ie pe care o va purta vara asta fiindca o sa ii vina in sfarsit. Facuta cadou tot de vecina fauritoare de ii traditionale cand a implinit un an. A avut si una de pitic de cateva luni dar n-a apucat sa o poarte ca i-a ramas mica. O pastram amintire.
Am stat cu caietele si agendele din Lidl in mana 5 minute, nu ma puteam decide pe care sa le aleg si pana la urma n-am mai luat deloc pentru ca pana la urma chiar nu aveam nevoie de ele. Erau mai mult un moft ca erau asa frumos si eu sunt nebuna dupa floral print.
Cu mierea la noi in familie e o problema mare: niciodata nu e destula. Zici ca suntem familie de ursi. Isprava lunii februarie e ca am terminat un borcan de 800 de grame. Intr-o luna! Toti ne indopam cu miere. :))
Camelia a spus…
Mi-am luat si eu 2 agende de la Lidl, desi n-aveam nevoie, prea dragute ca sa le rezist. :)
Choose to shine a spus…
Ce frumoase sunt agendele..eu nu am stiut de ele :(
Unknown a spus…
Ce rău îmi pare că nu am trecut pe la Lidl să cumpăr agende. Mi-ar fi prins foarte bine și consider că arată super, plus că sunt ieftine.

Pare interesantă întâlnirea la care ai fost :) :)
ilda76 a spus…
Am simtit toata bucuria acestei postari, mi-ai transmis-o! :)
E superbissima ia! De Butch stiu, deja imi pare ca-l cunosc de-o viata, sa ma ierte ca n-am lasat feedback (My name is... Naucila)!
Nu vrei sa ne povestesti mai mult despre evenimentul mentionat? Eu as citi cu placere!

Sa te bucuri de toate noile achizitii, draga mea Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Ramona, îți cunosc bine colecția de ii. Știi foarte bine că mereu am râvnit la una asemănătoare lor și ți le-am lăudat în momentul în care ni le-ai prezentat pe blog.
Mult succes în ceea ce ți-ai propus. Să știi că dacă-ți dorești cu adevărat, treaba e pe jumătate făcută :D. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, acum că mi-ai zis că sunt frumoase o să le pândesc tot timpul, doar doar or crește mai repede. Dacă or să se facă multe, am să le mut în grădina cea mare. Văd eu pe unde le mai strecor, dacă nu: la ghivece cu ele! Pup!
Toma Aurora a spus…
Alice, n-am putut s-o las acolo. Am stat să mă gândesc puțin dacă s-o iau, dar când am văzut că se mai uita o fată la ea nu am știut cum să fac s-o cumpăr mai repede :)).
Toma Aurora a spus…
Deena, din păcate la noi nu s-au mai păstrat tradițiile și nu mai confecționează nimeni ii. Eu cu pantaloni scurți aștept să o port, căci e foarte subțire și transparentă, deci numai bună pentru vară.
Cât de drăguță trebuie să fi fost ia Katiei mici. Parcă stau s-o văd, o ie în miniatură :D!
Să știi că agendele de la Lidl au foi de matematică, asta în cazul în care dorești să concretizezi moftul.
Familie mare de ursuleți, zici? :D
Toma Aurora a spus…
Camelia, așa-i! Sunt foarte simpatice!
Toma Aurora a spus…
Choose to shine, le-am găsit din greșeală în magazin, dar am înțeles că au fost incluse și în broșura săptămânii trecute.
Toma Aurora a spus…
Larisa, foarte convenabile au fost agendele ca preț. Poate le mai găsești la tine în oraș! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilduța, nu-i musai să lași feedback. Eu citesc mereu blogurile, însă nu las comentarii pentru că tableta se blochează rapid și scriu foarte greu pe ea. Cred că mai important e să citesc tot, nu să las obligatoriu și un comentariu. Deci, draga mea Năucilă, nu ai pentru ce să-i ceri iertare :D
Aș vorbi acum pe larg despre eveniment, dar s-ar putea să aibă și o continuare și aș face un post complet în luna aprilie :D. Poate aflu și ceva secrete de frumusețe de la doamne. Sigur au câteva! În schimb, o să vă plictisesc maxim pe viitor cu alte evenimente, însă pentru anumite sectoare de public cred că vor fi utile! Pupicei, Ilda și-ți mulțumesc mult!
asteri a spus…
si eu ador iile,am vreo 2 de la bunica si ma uit la ele ca la ceva sfant...de cand cu moda,am cumparat o camasuta/bluza de la nissa pe genul ie si o ador...am purtat-o cu pantaloni scurti si am facut ravagii:)am descoperit de curand produsele apimond si le ador...acum folosesc untul de corp,e minunat,m-ar tenta si o masca cu venin(dar cam scumputa momentan pt mine)...chiar aseara am fost in lidl,dar pe fuga si n-am vazut agendele,poate mai trec...desi mai am agende si nu prea le scriu:)tot ceai din boboci de trandafir am primit si eu de la o prietenea de peste mari si tari aucm ceva vreme,minunatat aroma..ador trandafirii sub orice forma...iar vineri am fost si eu la targul martisorului la MTR si am gasit atatea minunatii...n-am cuvinte sa spun,atatia oameni frumosi si talentati,mi-am luat cateva minunatii absolut divine:)
Deena a spus…
De mate au foile? Atunci zau daca ma mai tenteaza!:)) Desi...
Da, suntem o mare familie de ursi!:))Daca vreodata te mai tenteaza ii traditionale da-mi un semn si vorbesc cu vecina ca imi face mereu mini reduceri sau ma lasa sa le achit in rate!:))
Descude a spus…
Abia asteptam poze cu ia,e absolut divina.
Sa o porti cu drag!
Incognito Fashion a spus…
Ce imi place bluza ! Sa le porti si sa le folosesti cu drag :)
Toma Aurora a spus…
Merci, Descude! Pupicei! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Incognito! :D
Toma Aurora a spus…
Da, de mate. Am observat când am ajuns acasă. Nu mai sunt chiar așa tentante acum că ai aflat, nu?
Mulțumesc pentru propunere! :D
Gianina a spus…
Buna!Dintre cumparaturile tale cel mai mult imi place ia si bobocii de trandafir(n-am baut ceai de trandafir,doar de iasomie).Sa porti sanatoasa ia!Cand o imbraci?
Toma Aurora a spus…
Gianina, la vară am s-o îmbrac, căci e tare subțirică. Ceaiul de iasomie îmi place și mie, însă n-am băut decât în combinație cu ceai verde. Trebuie să încerc și ceaiul din „perle” de iasomie!