marți, 4 martie 2014

Episodul 2: Butch și domnița din Orașul Deodorantelor   Butch se confrunta cu grave probleme în ceea ce privește transpirația. Mai mult datorită noii domnișoare pe care pusese ochii. Cum o vedea, cum îl treceau fierbințelile dragostei. Ceea ce nu știa Butch era că și domnișoara respectivă îl plăcea tare, însă nu lăsa corpul să o dea de gol, căci descoperise un deodorant minune, potrivit chiar și pentru pielea ei subțire și sensibilă.
   Domnița despre care discutăm locuia în Orașul Deodorantelor. Nici central, nici la periferie, ci undeva în cartierul deodorantelor accesibile. Cvartalul respectiv se numea Farmec și era locuit numai de ființe vesele și optimiste. Numai că domnișoara ce-i intrase la inimă lui Butch nu mai era chiar așa fericită de la o vreme. Îndrăgostită și dânsa de personajul nostru, devenise din ce în ce mai agitată, iar transpirația îi distrugea nu doar frumoasele rochițe ci și buna dispoziție.
   -Avem nevoie de produse antiperspirante Gerovital H3 prof. Ana Aslan cât mai eficiente! se adresă ea primarului orașului.
   -N-avem fonduri suficiente, se plânse primarul. Ne-au mâncat deodorantele scumpe din centru toate fondurile alocate pentru această primăvară.
   -Nu-i nimic, spune domnița. Mă voi ocupa personal de crearea lor.
   Și nu trecu mult timp până să se apuce de treabă!
   Dintr-un buchet de flori roz făcu deodorant antiperspirant Gerovital H3 Splendid, din seva naturii gândi un deodorant antipersipant Gerovital H3 Natural iar din prospețimea dimineților creă deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh. Iar la final, compuse pentru sine un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive, special formulat pentru pielea sa cea incredibil de fină și subțire.

   Însă primarul, deloc inimos și nici deschis ideii domniței de la bun început, încercă să-i pună bețe-n roate și-o invită pe domnișoară în fața comisiei municipale a deodorantelor pentru a stabili dacă produsele îndeplinesc toate criteriile necesare pentru a fi declarate legale în oraș.
   -Cu ce se laudă deodorantele tale? o întrebă pe domniță o femeie foarte, foarte răutăcioasă din comisie. (Nu pot spune suficient de multe cuvinte pentru a vă expune clar caracterul răuvoitor al acestei femei!)
   -Cu săruri de aluminiu, citrofol și...
   -Și? o luă tare doamna cea răutăcioasă, încercând s-o încurce.
   -Și vitamina E! răspunse timidă domnița.
   -Ai pus alcool?
   -Nu!
   -Ceva parabeni?
   -Nu!
   -Triclosan?
   -Nici vorbă! răspunse fata. 
   -Iar mirosul? Cum e mirosul lor?
   -Proaspăt, delicat și balsamic! spuse domnița ducându-i la nas mostre din cele patru deodorante. Și rezistă întreaga zi. Chiar și-acum simt notele florale, cu toate că l-am aplicat dis de dimineață!
   -L-ai aplicat de dimineață și încă n-ai transpirat? se miră răutăcioasa.
   Domnița noastră dădu afirmativ din cap.
   -Atunci deodorantele tale au trecut testul! Rar se întâmplă ca cineva să scape netranspirat din întâlnirea cu comisia municipală. Și deodorantele scumpe din centru pică uneori testul, iar părinții lor pleacă leoarcă după ce dau ochii cu noi. Ce să mai vorbim de cele de la periferie...

   Și uite-așa domița noastră găsi arma perfectă împotriva transpirației. I-a spus și lui Butch secretul, între timp, înduioșată fiind de starea bietului îndrăgostit care se uda ciuciulete de fiecare dată când trecea pe lângă dânsa.
   Articol scris pentru Spring SuperBlog.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...