luni, 3 martie 2014

Episodul 1: Butch și Împăratul Cașcaval   Pentru început să vă fac cunoștință cu Butch.
   Butch e o ființă fără naționalitate, fără fond și fără formă. La origini, un pisic, s-a văzut nevoit să se transforme de zeci de ori pentru a obține rolul principal în Spring SuperBlog. Între timp, tot schimbându-și felul de-a fi, Butch a a ajuns să-și piardă identitatea genuină și să devină...absolut orice.

    În primul episod al competiției primăvăratice, Butch se va întâlni cu Împăratul Cașcavalului, ăl mai șmecher cap încoronat din frigider. Delaco, pe numele său mic, Măria Sa- pentru supuși.
   Delaco, să ne permitem să-i spunem astfel, urmă la tron unui cașcaval buburos și expirat de câteva săptămâni. Era mare blestem pus asupra Regatului Figiderului Răsare ca toți regii să expire înainte de termen. Nu se știe cert cine a formulat vraja, probabil cineva din Ținutul Congelatorului Apune, dar nici una nici două, toți regii-cașcavaloși expirau ca prin farmec. Care să fi fost pricina? Ei, se zvonea că nu prea-i iubeau femeile și de oftică se prăpădeau bieții conducători.
    Vedeți numai că Delaco era ceva mai simpatic decât ceilalți. Era mai mic și avea o culoarea mai proaspătă în obraji. Când fu cocoțat pe raftul frigiderului băgase în boală pe roșioara cea rotunjoară. Iar roșioara era destul de sclifosită, nu prea se uita după oricine. Avuse o aventură rușinoasă c-o bucată de brânză și de atunci i se cam urâse de lactate. Însă Delaco îi căzuse cu tronc.
   Of, măcar de-ar fi fost un caz singular. În nici două secunde apa minerală borborosea din toți bulbucii când trecea pe lângă Măria Sa. Iar zacusca își lăsa borurile pălăriei să fluture în curenții reci ai frigiderului, așa devenise de incitatoare.

   Perfect, veți considera. Un rege cu foarte multe fane!
   Da, numai că vedeți dumneavoastră, n-a durat mult până s-au băgat și niște fani pe fir. Fani brânză, fani cașcaval, fani lapte, spuneți-le cum veți voi, numai luați aminte că pătrunjelul cel cârlionțat, castravetele cel prelung, dar și ardeiul cel galben de-atâta gras (sâc!) se luptau cum puteau pentru a-i câștiga inima lui Delaco.
   -Accept orice, spunea regele cel îndrăgit către Butch.
   -Și fane și fani? îl întrebă acesta din urmă.
   -Absolut orice, se amuza de unul singur Măria Sa.

   Iar adevărul este că nici nu expiră înainte de termen, așa cum pățiseră regii de dinaintea sa. Și să tot fie rege de prin 1996 încoace.
   -Egalitate înainte de toate, vocifera Delaco. Eu merg cu oricine și cu oricâți, dragă Butch. N-ai văzut cum mă strecor cu dibăcie între cele mai colorate sandvișuri, salate și garnituri? Sunt născut anume pentru diversitate! Mă dau cu roșiile pe deasupra unui blat de pizza, dar nu refuz castraveții atunci când mă invită într-o salată fresh, cu gust de primăvară.

   Și hi-ha-ha, hi-hu-hu, încoronatul nostru cașcaval se dădea când cu fanele, când cu fanii, desființând cu fiecare masă granițele iubirii pentru mâncare! Și, dacă ar fi să nu mă credeți pe cuvânt, căci sunt cu siguranță printre voi și dintr-aceia care nu mă iau în serios, vă las rept dovadă clară filmulețul pe care l-am făcut pentru Delaco zilele trecute. În forma lui necizelată, nefinisată suficient, însă grăitoare prin simplitate și c-un mesaj, sper eu, cât se poate de clar. Scopul lui principal e acela de a vă distra, deci vă invit să treceți peste latura comercială specifică unui promo obișnuit!


                                                  Video/text: Aurora Toma& Delaco România
                                                   Muzică: Chandler Travis- Sex is Bad


   Articol scris pentru Spring SuperBlog.

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...