duminică, 2 martie 2014

Animalicele lunii martie   Pentru că postarea de luna trecută, scrisă despre hainele și accesoriile de pe GlamourShop, a avut mare priză la public, am decis ca pentru luna martie să păstrez registrul și să vorbesc tot despre tipologii de femei. Mai precis, despre ce forme iau femeile în perioada de vârf a Mărțișorului. Multe dintre ele așteaptă cadouri zeci în perioada cuprinsă între 1 și 8 martie, iar în funcție de pornirile lor animalice de a fi cadorisite, le-am împărțit în:

I. Femeia-lebădă
    Frumoasa și gingașă femeie-lebădă nu se va despărți de hainele albe în această perioadă. Ea va poza în rolul celei mai inofensive ființe, pentru a impresiona și-a înmuia până și degetele strânse tare împrejurul portofelului celui mai zgârcit bărbat al planetei. Lebăda se va tot plimba în sus și-n jos pe lacul dragostei, cu mișcări line și grațioase, pentru a-l fermeca!
   Ce trebuie să-i cumperi femeii-lebădă?
   Gingașă, gingașă, dar lebăda-i și lacomă din fire. Nu se va mulțumi cu un singur cadou, indiferent dacă acesta va fi o prețioasă rochie albă ori un aranjament floral deosebit. Nu va dura mult și va da cu ciocul în cazul în care o vei nemulțumi!


II. Femeia-panteră
   La polul opus lebedei, stă femeia-panteră, sexy și vulcanică ca o vampă trasă-n haine negre. Cea mai periculoasă subspecie: pantera în haine de piele!
   Femeia-panteră joacă în liga a doua. Ea nu-i țâfnoasă, prefăcută, mieroasă. Ea cere și cere. Mai că ți-ar face listă de cumpărături cu ce vrea să primească de 8 martie: rochii de seară, rochii casual, bijuterii scume,șampanie cu foiță de aur. Și fix după ce-ai cădea lat după cărat atâtea sacoșe, și-ar mai aminti dumneaei că parcă-parcă ar mai vrea ceva!
   Ce trebuie să-i cumperi femeii-panteră?
   Cum, domnule, unde fuseși cu mintea? Absolut nimic din ce n-ar vrea. Te ții de listă și asta-i tot. Nu uita că procedura simplificată de alegere a cadoului vine la pachet cu un buget amplificat.


III. Femeia-leopărduță

   Leopărduțele nici nu pozează în ființe angelice pentru a se bucura de muuuulte cadouri, nici nu pleacă c-un plan fix la bătălia de Mărțișor. Leopărduțele, un fel de pantere și ele dar mai camuflate datorită coloritului, urzesc ceva imposibil de deconspirat în fața bărbaților. Ele, chipurile, nu vor nimic.Ne cumpărăm noi de toate, spun ele,vrând să pară total independente. Dar întreaga lor investiție va aduce un profit considerabil mai mare decât în cazul celorlalte două ființe animalice de mai sus. Femeia-leopărduță e afacerista perfectă, cea care va profita la maxim utilizând o singură frază de câte ori va avea ocazia : „Lasă, că și-așa nu mi-ai luat nimic de 8 martie!”. Iar ocazia va veni de cel puțin 10-20 de ori pe parcursul unui an.
   Ce să-i iei femeii-leopărduțe?
   Absolut orice! Altfel pregătește-te de un război înghețat până la Mărțișorul celălalt!

 


4 comentarii:

 1. Sunt o lebada :))) As purta doar alb, adooor (non) culoarea asta, si primavara e perfecta.

  Te pup

  miu-miu.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Miu, îmi place și mie albul foarte mult, chiar dacă se murdărește așa ușor. Dar pentru primăvar-vară e perfectă, iar o rochie de dantelă clar te binedispune! Pupici!

   Ștergere
 2. Nu m-am regasit cu toate ca imi place rosu si negru in egala masura. :P

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei, Mihaela, mai sunt și excepții, ca de fiecare dată :D!
   Te pup!

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...